192

Аз

преди 14 години

Абе, Василев, ти се появяваш във форумите, само в деня когато на Позитано,20 дават заплати. Я по- добре се скрий като патроно си Александър Льольов или по-добре като Гошо Тарабата.

191

До вай вай

преди 14 години

Истинския християнин и този който си е сменил религията преди няколко века са еднакви хора - със светла кожа, светли очи и светла коса. Когато отидеш в мюсюлманско село веднага си личи, че всъщност това са българи, който някогашни техни роднини са сменили религията си. Истинските турци са ниски на ръст, *** и задължително с тъмни коси и тъмни очи. Разликите са чисто антропогенни. В Турция има много светли и високи хора, на които им е пределно ясно, че те са турци но само по религия.

190

Леле мале

преди 14 години

До 195 - по въпроса за крадливото *** племе съм съгласен с теб. Това е другият голям проблем с който също трябва сами да се справим. Нито държава, нито някой от вън ще помогне. Ние сами трябва да се справим - нетърпимост към *** навсякъде и по всяко време.

189

вай-вай

преди 14 години

А пък и историята показва,че е имало едно лашкане между различни пра-деди и не се знае кой-кой е.

188

Бай Миле

преди 14 години

Предполагам, че ЕС ще се разпадне по-скоро от приемането на Турция.Защо се хващате за името ЕВРОПЕЙСКИ, та той си е осъвременен модел на СЪВЕТСКИ, но с тази разлика, че се плащат купища пари за една раздута и неефективна бюрокрация и преводаческо бюро...ЕВРО-то отива към пълен крах, а не е с много дълга история...

187

Сорос

преди 14 години

до 196 - Пропусни да цитираш "Отворено Общество", Световната банка и МВФ."Отворено Общество" - Неправителствен институт за насърчаване и развитие на обществото в страната и подпомагане на европейския интеграционния процес.Тези не са "майка-кухня", можете да бъдете сигурни.

186

Анонимен

преди 14 години

Ако Мухамед не отиде до планината тя ще отиде при него.Това е положението с Турция защото тя е бъдещето на Европа.

185

вай-вай

преди 14 години

Само недей казва,че ти си истински християнин,че ще станеш смешен.

184

Мисъл

преди 14 години

Ако успеем да се преборим със закостенелите разбирания на определени кръгове от турският политически и религиозен живот е напълно възможно Турция да бъде приета в ЕС. Между другото всички религии имат един корен, имащ обединителна функция и основаващ се на известен на всички морални и етични норми. А в Афганистан е част от човечеството.

183

Не на Турция в ЕС

преди 14 години

До Вай вайТурците са вредни за развитието на Европейската култура и наука. Те са виновни за застоя на Балканския полуостров. Те са НЕНУЖНИ на Европа. Всички в този форум, които защитават Турция да не забравят, че са българи и че техните дядовци са си предали вярата. Техните пра пра дядовци са били българи христяни, но със слаб характер и са предали религията си. Вие не сте турци, моля Ви отидете и направте всичко възможно да си върнете христянската вяра предадена от слабохарактерните Ви деди.

182

Анонимен

преди 14 години

Между 150 000 и 250 000 българи изпитват парични проблеми при набавянето на основните хранителни продукти за месеца.Доходите на тези хора достигат до 150 лв. на месец.Това показва изследване на институт "Отворено общество" и Световната банка за влиянието на кризата у нас.Данните показват, че близо 50 000 бедни българи пропускат по едно ядене на ден.В анкетата всяко трето домакинство заявява, че е ограничило разходите си за храна.Според директора на института Георги Стойков самотните и възрастните хора най-често срещат трудности при изхранването си."Отворено общество" вече обяви, че ще дари над 1,3 млн. лв. за обществени кухни за бедните и бездомните у нас.

181

do lele male

преди 14 години

Ne znam dali detsata i vnitsite ti 6te govorqt turski,no sam uveren,4e detsata i vnitsite ti 6te sklu4vat brak s rom4eta....Demografia bratko, kakvo da se pravi..A znae6,4e nqkoi ne6ta ne iskat hlqb i hrana,prosto se panlqt i nasi6tat s drugo, se6ta6 se nali...Ta ne beri grija za turtsite, ti se gotvi da pregar6ta6 i tseluva6 %50 rom4e...Ha 4estito...Demografia bratko...demografia....

180

вай-вай

преди 14 години

Абе мозък преди 600 години когато са дошли турците по тези земи да не би да са питали някой.Или някой е правил Референдум дали да идват.

179

Леле мале

преди 14 години

Каракачанов май беше от Русе. Но това няма значение. Важното е всички да се обединим срещу това Турция да влезе в ЕС. Петата колона у нас в лицето на продажното ДПС работи само в тази посока. Време е да се събудим, иначе децата и внуците ни ще са длъжни да говорят турски език в псевдопарламента на бъдещата провинция ***.

178

Анонимен

преди 14 години

Awe opravete parvo tova pak posle mislete za Turcia..Между 150 000 и 250 000 българи изпитват парични проблеми при набавянето на основните хранителни продукти за месеца.Доходите на тези хора достигат до 150 лв. на месец.Това показва изследване на институт "Отворено общество" и Световната банка за влиянието на кризата у нас.Данните показват, че близо 50 000 бедни българи пропускат по едно ядене на ден.В анкетата всяко трето домакинство заявява, че е ограничило разходите си за храна.Според директора на института Георги Стойков самотните и възрастните хора най-често срещат трудности при изхранването си."Отворено общество" вече обяви, че ще дари над 1,3 млн. лв. за обществени кухни за бедните и бездомните у нас.

177

Не на Турция в ЕС

преди 14 години

Чисто числено по население те са 10:1 спрямо нас. Просто ще ни залеят андалоските турци. Не трябва да позволяваме тази държава, която ни е клала да влиза в ЕС. Ние имаме интерес тя да НЕ влиза в ЕС.

176

вай-вай

преди 14 години

Този Каракачанов и мастиите около него толкова много се вживяват в тази кауза за НЕ на Турция,че при евентуален неуспех съм сигурен,че тези овце масово ще се самоубият.Просто няма да го преживеят.

175

rafet

преди 14 години

rano ili kasno balgarkite sa na6iiiiiiiiiiii.za8tot nemoje da gi zadovolite i da gi hranite ,te sa si na6i..............................

174

sapanmar

преди 14 години

Karakachanov da si hodi v Makedoniq i da ne uchi bylgarite kak da ziveqt sys syseda si,koyto e nay-dobre ikonomicheski i ot cqlata EU,a da ne govorim za balkana. Aman be ot kalpavi politici deto ne ostavat horata na mira ami samo lovqt ribi v mytno. Po dobre s qka TR v EU,otkolkoto s ziva beda MK v EU.Neblagodarni *** sa maketata i ne im se vtyzvayte,sami pyrvi shte pravqt mitani na TR. Hayde veche nqma budali da vqrvat ba VMRO

173

Леле мале

преди 14 години

Приемането на Турция в ЕС е пряка заплаха за суверенитета на България. Европа ни предаде когато трябваше да се намеси при нахлуването на турците на Балканския полуостров през 14-ти век и да ни помогне. Надделя интереса на Ватикана, Венеция и Генуа за търговията през Средиземно море. Сега ще ни предадат пак както предадоха Кипър - за пари. И под натиска на САЩ. Не бива да допускаме това. Ако ние не помслим за себе си - няма кой.