191

Blago

преди 13 години

Тия неграмотници огладняха много сериозно и пак им се привижда политическо управление.От нас зависи дали ще позволим турци и мутри да ни дерат кожите.

190

Анонимен

преди 13 години

Аз пък съм решил да гласувам за ***!

189

Геридян компрес

преди 13 години

Стига сте *** бе *** ***, вие само това можете *** ***!!!

188

Анонимен

преди 13 години

Решил съм този път да гласувам за ДПС.

187

George

преди 13 години

Тези отляво и отдясно на снимката са ми познати, но този в средата не беше ли гл.секретар на СДС Христо Бисеров? Откога стана турчин, уж беше борец за правда, свобода и демокрация!Очевидно бившите кадри на СДС пасват идеално на ДПС, и те се борят за правда и електорат! Както казва проф.Ю.Вучков: "Глед-ам и не вярвам на ушите си!Бисеров - турчин!Дотам ли стигнаха агаларите - бъл-гарин да ги командва". И дотам ли стигнаха българите - да носят ибрика на тур-ците! Аги, обрязахте ли го тоя?

186

Gеorge

преди 13 години

Леле мале,агите пак вдигнаха глави!Само че Генерала се готви да ги прекара и да не им даде възможност да гласуват по 200 човека за един час.Освен това: йок гласове за ГЕРБ, йок пара за тютюнопроизводителите, а това са 116 млн.лв.! Г-да от ДПС,стягайте редиците на ***- те са вашите естествени съюзници и напоследък гласуват само за вас.Като начало ги обрежете,та да знаят,че ДПС са сериозна фирма. Дано не си останат само със сюнета,че по-лъжлив електорат от *** няма!

185

фил

преди 13 години

може да драпаш колкото искаш, в една демократична не можеш ти да диктуваш кой къде да живее, защото си г-н/г-жа НИКОЙ, между другото *** са много по-хигиенични и повярвай братле нямат свършванеееееееее

184

Хасан

преди 13 години

Дани га го *** не викъше тъй

183

дани

преди 13 години

*** в турция, нямат място в бг.

182

другомислещ

преди 13 години

*** да не мислят с другата си глава.

181

хайдутина

преди 13 години

да си *** майката пръдльо..

180

Амънъза коем

преди 13 години

Само ДПС ще оправи булгаристана бе скъсани цървуланковци!!!

179

другомислещ

преди 13 години

Защо да не става без ДПС ? Какъв фактор са те?Ако не беше царя ,те нямаше никога да помиришат власт.Назначиха свои полуграмотни членове на възлови места,а оволниха християните/българите/.Навсякъде прозвуча анадолска неразбираема реч.И тази машинация да се върне? С цената на мн.неща не трябва отново да допускаме това да се повтори!!!

178

90

преди 13 години

мечтаеш си на глас, границите са отворени, кой където иска там си живее, твоя глас не се ува братле защото си г-н/г-жа НИКОЙ.

177

Анонимен

преди 13 години

На снимката: двама турци и по средата нов ***!

176

sweden

преди 13 години

:) bez DPS ne stava hora tova da se znaee

175

90

преди 13 години

вие щото сте много умни затова сте на този хал, има за какво да офкаш, положението ви е тракгично - не е лесно да си гладен, жаден, безработен ***

174

Анонимен

преди 13 години

посланието е ясно...синя коалиция, герб и дпс в едно...диверсанти от бсп, които лобират за руски проекти и чакат своят час да се обявят за патриоти спасители. радикализиращи се националисти. емиграция и глад. все същата мизерия навсякъде. само че този път турците ще избягат в турция, пенсионерите ще пукнат, а емигрантите ще вземат съответното гражданство, а *** ще се населяр в градовете и ще стане мазало.

173

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Тия не се ли подиграха достатъчно с бедните българомохамедани-тютюнджии, че продължават да се изказват наляво-надясно? Добре че тая пасмина върви към самоликвидация, иначе още щяхме да сме на това дередже с "Цанков камък", 2рата АЕЦ и "правилно усвоените" еврофондове от земеделското министерство, доскоро подчинено на кой?....Верно ще има 3-1 - местни, президентски избори и референдум против членство на Турция в ЕС.

172

kukoto

преди 13 години

ДПС следва да мислят за своята ликвидация. Това е най логичното мислене което следва събитията. Особено като се приеме закона срещу изборния туризъм . Не може повече хора които нямат нищо общо с развитието на държавата ни да идват и да гласуват Има принцип на уседналост възприет от много стари демокрации.Ние не откриваме водното колело. Дано най после справедливостта да възтържествува и се приеме този закон за да спрем нашествието на безхаберници които да определят съдбата ни.