220

от бранша

преди 14 години

А медицински сестри има ли? Или вече и последната напусна?Каква ще е политиката на правителството в тази насока?ЗАКРИИТЕ УЧИЛИЩАТА!!!

219

RAD

преди 14 години

За съжаление виждам,че доста от коментарите тук са на емоционална основа-колко била гадна и злобна,уж нямала да уволнява, пък сега друга песен и пр. други несериозни изказвания.Няма ли някой да се замисли примерно,че в Германия има 1307 болници,а населението е 80 млн.!!!Хайде смятайте!Не я защитавам,даже ми е неприятна,но трябва да се чете внимателно-говорим за преструктуриране на легловата база,а не за уволнения!!!вместо 100 легла в болница да има 80 в болница и 20 във възстановителни центрове.

218

феномен

преди 14 години

хахахха от къде ти дойде на акъла- същия ще е !

217

ИВА

преди 14 години

еха докога Министерство на здравеопзавенот ще бъде ДИРЕКЦИЯ на Министерство на финасите аиде спрете се де стига закривахте откриите нещо не рушете преди закриха всичко пък сега олеле няма производство е от къде мутрите не произвеждат домати и пипер а патрони и дрога!

216

Иван Иванов

преди 14 години

А здравната министърка нещо обеща че няма да уволнява хора като я назначиха а сега някаква друга песен запя!

215

Анонимен

преди 14 години

НЯМАМ ДУМИ ВИЖТЕ И САМО ЗЛОБНА ГАДНА И ПРОТИВНА ФИЗОНОМИЯ НА КАКНО ВИ ПРИЛИЧА............. НА ЛУДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БАБА ВУНА! ЗАЩО ПЪК НЕ СЛОЖИХА ЕДИН ЧИТАВ ДЕПУТАТ БЕ АМАН ОТ *** УПРАВНИЦИ ОТ КАДЕ Я ИЗКОПАХА И ТАЯ БАБА ЯГА НЕЗНАМ АМА НА КЪДЕТО Е ТРЪГНАЛА МИЛАТА ОТЛИЧНИЧКА НЯМА ДА СТИГНЕ ДАЛЕЧ!

214

((()))

преди 14 години

тази "кака" ...да не би случайно да има роднинска връзка с Доган?Та тя е по глупава и корумпирана и от предишния здравен министър (Божидар Нанев). (((( От както е на поста си само болници закрива....Така реформа не се прави.Не може да остави дори по-малките градове без болници.Недай си боже ,случи се нещо по-сериозно с човек...,ми че той няма да чака да го закарат до големия град,за да се заемат лекари с него.Ще си пукне, като стой ,та гледай!!!Само говори и нищо не прави за здравеопазването ни.

213

Бл.Благов

преди 14 години

В момента в БГ едва ли има повече от 6,5 милиона население . А точенето на касата е ужасно. Скьпи пьтеки ,скьпи лекарства ,смешни болници пьлни с ***.Реформата повече от задьлжителна! Ако нямаш здравна застраховка никакво безплатно лечение! В чужбина без застраховка можеш да умреш пред болницата!

212

Foss_69

преди 14 години

Аман от папагали бе...???какво значение има броя на болниците!!! Просто тази жена с психични отклонения според мен продължава безпринципната политика на Нанев.Въпроса е ,че е сбъркана самата система-просто трябва повече контрол.Трябва да има ясно разграничаване на часната практика от държавната-да не може да се преливат пациенти от държ.в часната болница,защото доктора работи и на двете места.А дали са 100 или 400 всички те са търговски дружества и всяко едно с добър мениджър би оцеляло.

211

111

преди 14 години

Къде видяхте 7,5 милиона-поправка 2,5 милиона българи-останалите са роми а те са с естествен имунитет и не боледуват

210

аз

преди 14 години

А покрай тия 240 ,колко още има на гърба на народа не ми се говори.

209

......

преди 14 години

А 240 депутати за 7,5 милиона души не са ли и те много???!!!Живея в Азиатска държава с 90 милиона население и в Парламента има 498 депутата,които заседават три пъти в годината и получават заплата само за това време.

208

една

преди 14 години

Народа ни е болен , защото се храни с ***.Храната ни е пълна с какви ли не добавки и пълнители.

207

Julian

преди 14 години

Тая ако си пусне едно катинарче няма ли да ви заприлича на Доган :))) ?

206

Мария - Антоанета

преди 14 години

Драга ми Соня, искам министър на здравеопазването да бъде нормален човек, знаещ и можещ. Какво означава " оставете жената да си върши работата..." ? Каква работа е свършила тази жена. Ходи като пенкелер, усмихва се безпричинно и всичко това допълнено с външният и вид ми идва в повече. От друга страна е по добре да ни управляват тези прошляци от ГЕРБ отколкото онези крадливи комунисти и седесари. Краденето при ГЕРБ е ограничено за сметка на празните приказки и джомбушите които те правят.

205

Ivailo

преди 14 години

За да прави сравнения тази госпожа трябва да признае и другия факт : на Запад има по-малко болници но има превантивно лечение което намалява ходенето по болници поне с 70 % . В БГ няма такова , от 20 години мъка - демокрация половината народ е болен , на кой да разчита тогава....... на самолечение или на платено лечение . Който е гласувал за Герб да си носи кръста сега . Имам носталгия за родината , но никога не бих се прибрал докато тия безумци са на власт , ...МИЛИЦИОНЕРСКАТА партия се изложи.

204

Соня

преди 14 години

А кой искате да ни стане министър на здравеопазването - някоя млада,апетитно изглеждаща мед.сестра или някоя секс-бомба ?! Оставете жената да си върши работата - има голяма доза разум в действията й ! Да я критикуваме след няколко години според тях ,а не според това как изглежда !

203

Анонимен

преди 14 години

Каквито и реформи да има положението няма да е добро за обикновенният човек. От както се помня само реформи! Да е** и реформите и реформаторите дето ни... Абе Господ здраве да ни дава, че лошо иначе!

202

Анонимен

преди 14 години

tq 6te se okaje porednata "hroni4na bolest" za zdravnata sistema.... ako e ostanala takava

201

възмутена

преди 14 години

Василев;широко ти е край врата...не си мисли ....на мен няма да се случи.Ааа ти сигурно си ;паричко;...ЗДРАВЕ НЕ СЕ КУПУВА.Така;че не плюй лекарите.