84

РАСИСТА

преди 13 години

БТВ- това е най-големия враг на българския народ,отново турски сериал по БТВ,със гадните им турски имена,турски мутри ,турски обичаи и т.н.Що за простотия ,аман ,аман, от демонстрации на социален живот и порядки,там е третия свят никакви права никакви свободи,само пропаганди

83

Анонимен

преди 13 години

Abe 6to triete na horata komentarite be..nali uj sme demokrati4na Darjava!!!???Da tezi mekoteli mosülmanski da si varvqt v Anadola i tam da si pravqt kakvoto si iskat!!!

82

Анонимен

преди 13 години

ами защо не е в затвора, като е радикал?Такива да ги експулсират директно в Афганистан или в Судан, пък там да си живеят както искат

81

Анонимен

преди 13 години

Нека във Варна да видя такъв по улицата и ще го правя мъжка прос****ка :D

80

Анонимен

преди 13 години

Ха така,дежурните ***-пинчери отново са тука и отново лаят в тон с дежурната новина на редакцията.

79

Анонимен

преди 13 години

На този имам в Гърция щяха да му спукат *** от бой.....

78

Анонимен

преди 13 години

хора крайно време е да вземем пример от сърбите само геноцид за тази ***

77

Анонимен

преди 13 години

Тези на снимката , имат ли мозък?!

76

Анонимен

преди 13 години

Мюсюлманските момичета, като тия на снимката, ако успеят да се измъкнат от влиянието на средата и семейството, например ако идат да учат, стават най-свободните и даващи мацки на света. Ако ви попадне такава свят ще ви се извие, знаят такива номера, че порно звездите в сравнение с тях са жалки аматьорки. Ето това е показател колко са "важни" за тях религиозните ценности които имам Ахмед или някой друг гад се мъчи да им набие в забулените глави.

75

Amenhotep

преди 13 години

Не знаеш колко си прав за държавната администрация. Но трябва да се уточни...1. Тези разпространители на фанатизъм се подкрепят и спонсорират от Главното Мюфтийство. 2. МВР се прави че не знае какво прави главното мюфтийство. Нека цитирам: "МВР не разполага с данни за разпространението на религиозен радикализъм у нас." Това каза по време на парламентарния контрол министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

74

Анонимен

преди 13 години

хора тази вечер гледайте код криминално по про бг ще бъде доста интересно темата ще е точно за черните маймуни

73

Мерки

преди 13 години

До къде трябва да бъде нашата толерантност се определя от хората, но се регулира от държавната администрация, която леко незабелязва нарастващият проблем.

72

Анонимен

преди 13 години

Я елате пиленца при батко.....

71

Amenhotep

преди 13 години

Ахмед Ахмед и имал разрешение за проповедник, издадено от Главното мюфтийство**********А това и грам не ме очудва. Това са стандартните "хора" на Мюфтийството и уахабито-шириатаджийската шайка около Мустафа Алиш. Трябва час по скоро да идва Генджев и да ги подкарва тия джихадисти!

70

Анонимен

преди 13 години

А тия имами защо не агитират мъжете да ходят с дълги били роби? Да не се бръснат.Те си мислят,че като забулят жените тя няма да кръшне с немюсулманин.Не ми се вярва.

69

Amenhotep

преди 13 години

Значи ... пропагандираш радикален ислям ... хващат те ... и кой ***-съдия, е решил, че като те глоби с 1000 лв ти ще спреш да проповядваш радикален ислам? В демократичните държави, за такива индивиди има Гуантанамо!

68

Антропология

преди 13 години

Именно, тази "тенденция" трябва да се спре. Законите са за всички. Стига с тези агент-провокатори и измислените им религиозни насаждания в мозъците на младите жени. Да проповядват повече морал и етика на мъжете, а не забратки, бурки и подобни аксесоари/дрехи, прикриващи женската личност. Чак толкова да не могат да се владеят при вида на жена... Все пак отдавна сме минали периода на животинският примитивизъм.

67

Анонимен

преди 13 години

как да го разбирам това..проблема им е в забрадките..т.е да не им се вижда косата..а чисто голи проблем ли е..Бегайте в анадола бе..там ви е мястото кадето кравата и човека от едно място излизат!!!БГ е светска Даржава!!!

66

sidi

преди 13 години

Сега е момента, от най-висока държавна инстанция, да се предприеме необходимото за стопиране на поредните ислямски своеволия!!Законите в РБ важат за всички.

65

Woman

преди 13 години

Интересен момент. Този въпрос трябва да се реши кардинално.Идеята на документите за самоличност е да се установява самоличността на човека. Как ще установите забрадена самоличност??? Забрадката е аксесоар - шал. Това е направо абсурдно и безсмислено.