48

Светла

преди 13 години

Не е чудо. Просто ЧОВЕК !

47

една

преди 13 години

Мечтая за момента,когато хубавите новини като тази преобладават. Изморих се от негативизъм и мрачни новини и събитияОт името на всички,ще си позволя да БЛАГОДАРЯ д-р ЯнакиевМного здраве на него и всички болни дечица,дай Боже повече излекувани.Сега на ход е държавата

46

Анонимен

преди 13 години

Една хубава и позитивна новина!!!Такива искам да чета,а не само за убийства,грабежи,катастрофи и корумпирани политици!!!Браво на лекаря!!!

45

kiki

преди 13 години

Възхищавам се на такива лекари - ХУМАННИ. Моля се все по вече такива лекари да има в България. Бог да го благослови него и всички като него.

44

bolen

преди 13 години

Моля ви за адрес или телефон за връзка с д-р Янакиев от Пловдив

43

Анонимен

преди 13 години

В ПЛОВДИВ ЛЕКУВАТ-ИЗЛЕКУВАТ БЕЗ ПАРИ,А НА ТЕЗИ КОЙТО НЕ ДАВАТ ШАНС ИМ СЕ ПЛАЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 13 години

Ами ако парите от здравната каса отиваха за докторите и за лечението на пациентите, а не за администрация (в това число - автомобили, свръхмодерни офиси и т.н.), която е некадърна, мисля, че доста лекари биха си вършили спокойно и съвестно работата

41

Анонимен

преди 13 години

Браво на този доктор, дано все повече като него да има!! Да си жив и здрав и знай, че Господ помага на тези като теб рано или късно!!

40

Не е чудо !

преди 13 години

Просто е пуснал песен на веселин маринов и детето е избягало !!!

39

големия нос

преди 13 години

Браво, Д-р Янакиев! Пожелавам Ви да научите и други колеги на това, което правите, за да не е само изолиран случай. Пожелавам Ви и много здраве и успехи. Поздравявам и dnes.bg, които за първи път от доста време ТЪРСИХА И НАМЕРИХА ДОБРАТА НОВИНА!

38

Мимоза

преди 13 години

Браво на Д-р Янакиев! Да е жив и здрав! Седмицата започва добре - една голяма добра новина! Нека тези новини стават все повече! Може би има надежда...

37

Honorik

преди 13 години

Bravo na doktora!Gospod da mu dade zdrave i da go blagoslovi!

36

z

преди 13 години

Не си съвсем прав. Корупцията в здравеопазването не е такъв голям проблем. По-неприятното е, че една не малка част от практикуващите лекари са с много лоша подготовка, ако хората знаеха какъв лекар ги лекува може би щяха да си помислят повечко преди да идат. Цялата система е толкова прецакана, че докато не се промени манталитета на хората като цяло, каквото и да се прави няма да помага.

35

Антон

преди 13 години

Мога само да поздравя доктор Янакиев. Всеки лекар трябва да бъде като него - да работи, защото му харесва да спасява човешки животи и да дава радост на хора, които са лишени от нея по едни или други здравословни причини. Наистина достоен представител на лекарската професия. Много добър човек. А на трите момиченца пожелавам скоро да могат да ходят нормално и да се радват на живота.

34

д-р

преди 13 години

Хора, разковничето е в израза: "По едно стечение на обстоятелствата не разчитам на здравната каса, за да печеля и да си храня семейството. Аз работя за удоволствие".Ако лекарите получаваха достойни заплата, корумпираните и бездушните щяха да са малко. Иначе самоотвержените ще стават все по-малко.

33

един

преди 13 години

нека иде при Норбеков - там ще проходи и няма и да се сети за парализата

32

Анонимен

преди 13 години

Д-р Веселин Маринов

31

Анонимен

преди 13 години

до : ЛекарЛекарите ги плюят не защото толкова могат , а защото когато стане белята или лекаря е пиян или диагнозата се поставя след 3 дни когато вече е прекалено късно или изобщо няма лекар, а да не говорим за тези които преди да прегледат някои първо си казват тарифата. Не казвам , че всички лекари са такива има и съвестни като този от Пловдив , но за съжаление има и много безкруполни които са забравили Хипократовата клетва.

30

VAZRASTEN

преди 13 години

Bravao na tozi lekar ! Lo6oto e,4e ne sa pove4eto kato nego a kogato ti se nalozi da otide6 na doktor vinagi te gledad v racete. Ziveem v otvratitelna darzava.

29

skorpi

преди 13 години

Kato 4eta tezi redove si kazvam : Boje vse o6te ima hora humanni, blagorodni itova ni dava sili za jivot. Neka dulgi godini d-r Yanakiev dostsvya radosti.