529

Анонимен

преди 13 години

Наистина големия въпрос е: Има ли ***, които да работи? Ако има, те са единици, а останалите десетки хиляди не работят, само крадат, разпространяват наркотици, участват в престъпни схеми с ДДС, изнасилват, убиват за 20-30 лв безащитни хора и по най-жесток начин.А в същия момент българите ги издържат, въпреки мизерния живот който живеят. Е, няма такава държава, просто ние сме си мазохисти.

528

Баце до мухарем

преди 13 години

Пич, а стопляш ли, че след българите идва и вашия ред в частност, без значение кой към кои се числи и причислява, и на човечеството като цялост?!!Светът винаги е бил динамично място, но на нас тази мисъл все още ни убягва, а и най-вече - не ни отърва!

527

Анонимен

преди 13 години

ето къде е проблема , ето кои са шефовете,я да видим НАП ще се самосезира ли тук никой не работи????????????

526

kom6iata

преди 13 години

UBIT E 1 4OVEK I TO PO NAI JESTOKIAT NA4IN. V MILIONEN GRAD IMA SAMO 400 HORA PROTESTIRA6TI. TOVA E GOLIAM SRAM ZA TSELIAT VI NAROD. TAM PRED PARLAMENTA TRIABVA6E DA IMA NAI MALKO 40 000 - 50 000 HORA. NE MOJETE DA SE OBEDINIAVATE , NAISTINA! .. pozdravi ot grad Antalia!

525

мухарем руши

преди 13 години

все по-силни ставаме а българите са към края си като народ

524

Циникът Цветанов

преди 13 години

Циникът Цветанов: Полицията е била адекватна при инцидента в Овча купел и в резултат на това, убитият е бил убит!

523

Анонимен

преди 13 години

Всеки народ, докогато не се самоубие, няма да умре"- Захари Стоянов

522

ИЗМИСЛЕНИЯ ВИ САЙТ

преди 13 години

ТОВА ЛИ Е СНИМКА ОТ ПРОТЕСТА - НАДПИСА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, БАСИ МАЛОУМНИЯ САЙТ ИМАТЕ 3 СНИМКИ И ГИ ВЪРТИТЕ ЗА ВСИЧКИ НОВИНИ, ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ, ЗА КАТАСТРОФА И ЗА МИТИНГ... ПЪЛНИ *** СТЕ !

521

бг

преди 13 години

Тоя представител на Евророма не е ли криминално проявения Ц. Кънчев,който искаше подкуп от някакъв зам. министър,ако не ме лъже паметта? Той като какъв се изказва и какво намеква?Този човек трябва да не бъде канене в студияа на ТВ.и да не му бъде давана повече гластност!СРАМОТА престъпник да намеква за криминално минало на приятел на убития,а той да е престъпник.НАГЛОСТ!

520

!?

преди 13 години

Ехоо Днес бг сещам се оня ден някой питаше в коментар защо не е отразена новината А Вие се сетихте най-накрая!Защо чак сега? Нямам думи какво да напиша незнам,но очевидно "полицията Ни пази" Защо не патрулират полицаите из кварталите? Стават ужасни неща.Днес стъклото на колата ни беше счупено от вандали и ченгетата се бавиха.А такива прояви стават всяка нощ!Защо полцията я няма там където трябва,а при делегации е многобройна? ДОКОГА?

519

Анонимен

преди 13 години

Вижте сега не е модерно да обиждате ромите. Дори в правилата на всички сайтове пише, че са забранени обиди на етническа или верска основа.Друг е въпроса , че ако тези правила се спазваха и в миналото България отдавна нямаше да я има. To be or not to be - това е въпроса. Или ще си отстояваме позициите и ще ни има, или ще спазваме някакви антинационални "правила", "закони", и ще изчезнем.

518

м

преди 13 години

А какво стана с убийците на професора на Захарна фабрика работите ли по въпроса г-жо Цачева или се надявате да получат наказанието си като отидат в Ада

517

Циганите са расисти

преди 13 години

На циганорите вече не им стига да крадат. Мършите почнаха да ни убиват. А в сайтовете, когато напишеш ***, *** или нещо подобно трият мнението, защото си расист?!?!?!???!?!?!Кой е по-голям расист? Аз, дето издържам циганорите с данъците или те, които убиват българи и то пред полицията?????

516

1 българка

преди 13 години

Тази сутрин по БТВ имаше репортаж по случая.Представител на Евророма намекна за криминално минало /и настояще/ на приятеля на Боби,в защита на който момчето е убито.А всички присъстващи "роми" не бяха видели кой го е убил.Уж не бяха слепи...уж всички се знаят...Да,ама не!Да се намерят подбудителите и извършителите на убийството!Без значение какви са.И стига с привилегиите за ромите,че ми писна да им плащаме тока и водата,а да се чудим на колко места да работим, за да изхранваме семействата си!

515

Анонимен

преди 13 години

пропаднала държва, включително и пропаднали медии. нямам думи

514

до МОДЕРАТОРА

преди 13 години

ЗАЩО ЧААААААК ДНЕС ПУБЛИКУВАТЕ ТАЗИ "НОВИНА "...???НАРЕДИХА ВИ ДА НЕ ПИШЕТЕ НИЩО ЗА ПРОТЕСТА ЛИ ,КОГАТО СЕ ГОТВЕШЕ ...??? КЪДЕ Е СВОБОДАТА НА МЕДИИТЕ И ТОВА ЛИ Е ГРАЖДАНСКОТО ВИ СЪЗНАНИЕ ...???ЗНАЕШЕ СЕ ОТДАВНА И ЕДИН РЕД НЕ НАПИСАХТЕ ...С ВСИЧКО ДРУГО НИ ЗАНИМАВАХТЕ ,САМО ТАЗИ НАИСТИНА ОБЩЕСТВЕННО ЗНАЧИМА НОВИНА "СЛУЧАЙНО "ПРОПУСНАХТЕ....!!!

513

Yellow

преди 13 години

nqma da si dadem dyrjavata bez boi !

512

Румънец

преди 13 години

Това ако стане в Румъния знаете ли,че ще има един площад натрошени кокаля ,ръце и кратуни !!!!!!!!!!!! там полицията е с авторитет

511

Ценител

преди 13 години

Абе сложете една актуална снимка да ги видим какви са тези "стотици пред парламента". Хора ли, животни ли, машини ли? Стотици какво е имало пред парламента?

510

Анонимен

преди 13 години

Във всяко село в Румъния има патрулка с полицаи. И затова селата им, не по-хубави от нашите, не са обезлюдени, а пълни с деца и млади хора.