77

Анонимен

преди 13 години

Спокойно българи,ние ще ги оправим македонците.

76

Кракра

преди 13 години

От прекрояването на религиозните граници до прекрояването на държавните граници, тук на Балканите, крачката е изключително малка ...

75

Кракра

преди 13 години

А от Македония в България влизат албанци. Така, че обясимо е, че от България влиза финансиране за ислямисти.

74

:)

преди 13 години

Значи трябва някой да образова мисюлманите, за да видят до къде води исляма. Примери много Авганистан, Пакистан, Ирак, Иран.

73

Black sea

преди 13 години

Тези фиромци са пълни откачалки. Само плюят срещу нас....Тези дни един приятел от Варна отидоха на свадба в Охрид - булката имала леля. Разказа ми страхотии - на границата два пъти им проверявали багажа взели парфюмите на булката, описвали номерата на банкнотите(евро). В Охрид ги обвинявали че заради раздухване на потъването на катерчето не идвали туристи, келнирите като чуели БГ се държали нагло, една порция кчфтенца струвала 22 евро. Събрали си багажа и моментално обратно.

72

Eнесай

преди 13 години

Не ни стигат джамиите в България. Както в София така и в другите градове трябва да има повече джамии. В България има повече мюсюлмани от Македоня, затова трябва да се строят повече джамии.

71

Анонимен

преди 13 години

Това ще стане чак след като света стане независим от арабския нефт и на ония им секнат милиардите. Тогава ще се оправи света. Камиларската им вяра ще си я практикуват в пустините само. Да ги видя как ще промиват мозъци с пясък :)

70

Mango

преди 13 години

Всички халифати,султанати,шейтанати-"оста на злото", принадлежат на бунището на историята.Крайно време е ,светът да се отърси от тази робска ерес.

69

Анонимен

преди 13 години

промивка... бугарите виновни за ислямизацията на Македония ))) явно медиите са като нашите - служат на чужди разузнавания и интереси..

68

до 81

преди 13 години

една има днеска, утре знаеш ли..

67

нети

преди 13 години

До колкото ми е известно в Скопие има 13 джамии(да не са станали и повече),а в София 1,ако не греша.

66

Анонимен

преди 13 години

Явно Доган подготвя почвата да се изнася в Македония :)

65

Тошо

преди 13 години

Не върви на хубаво тоя свят.

64

до 75

преди 13 години

Според мен съседа сам си е виновен.Докато плюят срещу България,онези строят джамии.Колко джамии има в София,колко в Скопие?

63

18 1 81

преди 13 години

Оставете македоните, това е едно от техните проблеми. До колкото виждам днес в България църквите ги строят италианците, американците и други но не българите. Ако ги няма чужденците в България няма да се строят и църкви.

62

до 73

преди 13 години

когато гори къщата на съседа внимавай да не пламнат... Родопите и цяла Южна България

61

Анонимен

преди 13 години

радикалня ислямизация на Балканите!! Дъгата се затваря с неописуеми темпове

60

Анонимен

преди 13 години

Абе,какво ни занимавате с тези "македонци"?Да ги потурчат най-добре.Въобще не ни трябват.Със закон да се забрани даването на българско гражданство на тези нещастници.Не мога да разбера,какво все напираме за тях-българи били,такива,онакива.Хайде сиктир.Като не си знаят интереса,не 300,ами 3 000 джамии,за една година да им вдигнат.И пак казвам,никакво българско гражданство.Да си стоят в клоаката.

59

Анонимен

преди 13 години

FYROM-ски искаш да кажеш

58

БГ

преди 13 години

В историята на FYROM българите и сега не ги споменават като българи, там са турко-монголи или татаро-монголи (от как се залюбихте с турците). Но от истинската история няма да изчезнем не бой се. Апропо в световната истария за македонци като отделен народ не се говори. :))))