27

velofan

преди 13 години

"- .......... така че не ми обяснявай"=============================Това да не съм го написал аз в коментар 10, *** ТАКЪВ.

26

Анонимен

преди 13 години

къде ги видя тия неохранямиете прелези? в изпадналите страни има, да.. и в българия има.. в цивилизованите страни си има автоматични бариери които затварят така пътя че и пеш не можеш да минеш покрай тях...

25

Анонимен

преди 13 години

На прелез се спира и човек се оглежда, жалко за човека ама никой не го е карал да минава без да се огледа. Мен утре ако ме удари сачмата и притичвам по улиците като ме блъсне кола кой да обвиним? Държавата?

24

Гацко

преди 13 години

По принцип ако си с автомобил и се натсикаш да се блъскаш с влак е предварително изгубена кауза. Историята е показала, че влаковете надделяват поради ред физични закони, затова ако не държиш да се бориш с влак, просто не го правиш и караш внимателно, избягвайки конфликтна точка а който не иска, ще го четем по новините, за съжаление.

23

Анонимен

преди 13 години

И в другите(бели)държави хората не се държат като *** по улиците или не се правят на безсмъртни по пътищата и прелезите(не като нас)

22

киро

преди 13 години

скапаното управление докарва само беди на народа,И НИЙ ГЛЕДАМЕ ФИЛМИ

21

Стоянов

преди 13 години

На теб пък кой ти казва какво да правиш бе ***? Къде прочете да ти казва някой това?

20

velofan

преди 13 години

Не ми казвай какво да правя и какво да не правя,за да не ти кажа къде да отидеш...

19

Стоянов

преди 13 години

до 21Виж сега пич нещо не си ме разбрал! Не казвам нищо за колите а направих сравнение на нещат в БГ и белите страни, по повод коментара на някой който казва че прелезите ни са по стандарт като в европа. Но на нас кое ли ни е както трябва?

18

до Стоянов

преди 13 години

Колата ми, макар и старичка е в много по-добро състояние от някои нови еднодневки. Т.к. нищо не разбирам от коли всеки месец си я водя при майстора. Понякога само й налива течност за чистачки, последния път й смени накладки, но съм си спокойна с нея. На моя приятелка съпругът й подари (по случай раждането на второто им дете) чисто нов джип с какви ли не екстри. На няколко пъти й прави проблем, колата е "умна" и сама изключва. Преди седмица й се заключи волана и трима "майстори" не се справиха.

17

8 годишен

преди 13 години

до 17-18 вие един същи ром ли сте

16

Do Grebec

преди 13 години

Vednaga skochi ot lodkata i se udavi!

15

Анонимен

преди 13 години

8 ами отърваваме се от една пиявица, те са хора които само смучатт от нашите пари!!! плащам си данъците, всеки месец ми вземат по 300 лева от заплатата и накрая отивам на лекар и нямат направления , а за *** и турците които не дават и 1 лев има !

14

Жо

преди 13 години

ВЧЕРА СПРЯХ на ЖП прелеза до гара Кремиковци, където се преминава през десетина коловоза. Бариерите бяха спуснати. Чаках 7 минути- преминаха 2 влака и точно 23 леки и товарни автомобили с безумни шофьори. На 7 "Учуден!!!!" ще кажа, че досега не съм чул, да е осъден локомотивен машинист за ударена кола на прелез. От машиниста се изисква единствено, да подаде звуков сигнал на 400 метра преди прелеза.

13

гребеца

преди 13 години

шофьора е ром (турчин)така че няма значение

12

Gaskoing

преди 13 години

И с мерцедес да е, и с лада минал е без да се огледа! явно че не вижда на повече от 3 метра!

11

ввв

преди 13 години

жалко за момчето ,но май е станал вече ДОНОР ,има ги много по пътищата

10

Стоянов

преди 13 години

До velofan:- и в другите (бели) държави има парламент (не като нашия)- и в другите (бели) държави има коли (не като нашите трошки)- и в другите (бели) държави хората работят и получават заплати (не като нашите)- .......... така че не ми обяснявай как нашите прелези са същите като в една нормална бяла държава са. Те са точно толкова европейски колкото са всички ни останали работи)

9

до 2

преди 13 години

А защо в тесните улички има спрени коли на пътното платно или са станали тесни улички точно заради това че няма контрол от страна на общините и едното платно автоматично става паркинг.Като не искаш да ти отнасят огледалото в тесните улични ами просто е няма да се вреш там кадето няма място за другите, като сардини се врете по тия тясни улички и после някой друг ви е виновен че ви е отнесено огледалото, а и като не искаш да ти го отнесат решението е просто само трябва да си свиеш огледалото.

8

до 3

преди 13 години

е и като е турско какво ???