431

Братя Райт

преди 13 години

Като за българите, най подходящи са китайските таралясници! И части ще има в Илиянци! Пък ако стане нещо и без това ще ги гръмнат още по летищата и ще минем по-евтино!

430

бате, бате...

преди 13 години

Така се получава:"Борисов: Със САЩ имаме общи интереси и ценности"Ние си даваме ценностите, а американците си гледат интереса...(Бате, Бате и ти ли освен...Тате?!)

429

SS

преди 13 години

ББ плюха, че имали да плащат някакви вертолети от предното правителство "поне бяха от европа" , а тези ще сключат договор за американски И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ДРУГОТО ПРАВИТЕЛСТВО ха ха ха какво лицемерие и наглост направо нямам думи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

428

Анонимен

преди 13 години

Защото ако бяха решили да купуват Сааб, щяхте да плачете, че не са избрали МиГ. А цифрите за цената на час полет си си ги изсмукал от пръстите.

427

Анонимен

преди 13 години

Чудно защо вместо чисто нови СААБ с много по-добри характеристики и много по-евтини на час полет (около 5 пъти) ще купуваме стари таралясници много по-скъпо?!

426

Браво бе

преди 13 години

Няма пари за лекари, учители, образование имате пари за Афганистан, Ирак, Косово и самолети. Алоу Украйна се отказа от членство в НАТО. А вие ще купувате *** на света. Тези пари не могат ли да отидат за задържане на цени на газ и ток. Гербери губите избиратели, много избиратели. Единственият ви читав министър е Цветанов, но една птичка пролет не прави!!! Загубихте ме като избирател с ду..давската си политика. Всички си изтеглят контингентите, само вие ги увеличавате!!! Предатели!!!

425

Анонимен

преди 13 години

По-добре да закупим Трибестан на др. Аню Ангелов, да вдигне стария генералски жезъл в гащите, отколкото да харчим кървава народна пара за американските руини.

424

Ф-15

преди 13 години

Абе тия луди ли са...ще пръснат маса пари за изтребители, които белите държави до 2015 ще ги изтеглят от употреба. Службата на Ф-16 във ВВС на САЩ вече й се вижда края. Каквото и досие да има този самолет, вече е стар. АМан от *** и гъзоблизци братче. Айде бе българи, излизайте по улиците и сами решавайте кой за какво да ви харчи данъците...

423

lokki

преди 13 години

интересно че последните модификации на МИГ-21 БИС са самолети способни да се сборят с Ф-16, затова ли именно с него ги заменяме , за да е по-плавен технологичния скок ли ? Или защото големия брат би се разсърдил ако си купим "Грипен" който е по-подходящ за България или пък не дай си боже нещо руско

422

lokki

преди 13 години

КОЛИ ВТОРА УПОТРЕБА , САМОЛЕТИ ВТОРА УПОТРЕБА... . Време е правителството да им сложи някакъв акциз

421

Бонев

преди 13 години

Аз предлагам България да закупи летящи чинии.С тях по лесно ще се махнем от тия *** дето ни докараха до това дередже.

420

Анонимен

преди 13 години

Една мисъл - само със 10 Su-35S, ще сме способни да държим всичко в обсег от 3000 км в напрежение!!!А ако им купим и по-няколко SS-N-22 Sunburn, турските кораби ще си останат закотвени в портовете!!!

419

васко

преди 13 години

За какъв *** са ни тия самолети.Нали американците ще ни пазят???В България и без това вече няма ВВС.А с това което е останало......летят като *** вестници.

418

Mitko

преди 13 години

Няма нужда от самолети - може да се ползва следната технология:"....Седят двама исландци - целите черни, около тях всичко черно, дървета черни, белите мечки - черни Всичко е в пепел, сажди. Единия замислено казва:-Драги ми Густавсон, мисля тези гуми не трябваше да ги палиме...Другия се почесва по темето и отговаря:-Спокойно Свенсон - ще ги излъжеме че е вулкан - и без това от пушека нищо не се вижда......."

417

Пеци Летвата

преди 13 години

образУвание, е нещо което ти е необходимо, видимо.

416

Пеци Летвата

преди 13 години

да купат най- много от най -евтините. хем пилотите ще летят, хем хората ще виждат секи ден ВВС.така и така тоо разграден двор дето сме в него, никой се не е засилил да го напада.

415

СУ -37

преди 13 години

До 430!!Преди да пишеш малко попочети!!! Сикорски е украински евреин!!!

414

Анонимен

преди 13 години

Сикорски е поляк.Ф16 не се купува за да се надпреварваме с руснаците по скорост на въртене, а за въздушно патрулиране. Су 27 и МиГ 29 няма да идват насам, освен на авиошоу.

413

Анонимен

преди 13 години

Боже, като прибираш гршните, защо оставяш смешните....

412

Маркс

преди 13 години

Те политиците са ни музейни експонати, защо не, и изтребителите. Да ги карат направо в Крумово, или по добре за скраб. САЩ за сетен път показват, че икономиката диктува политиката.