46

neron

преди 13 години

Върху Янев да се прилага правилото"убий простака с мълчание" и той сам ще се самоизолира.Вреден за обществото ***.

45

realist

преди 13 години

тоя бил ли оня ден на парада ?

44

пипер

преди 13 години

яне, ти и твоята партия сте ми по-интересни, от всяка пиеса, театрална постановка, екшънфилм или трагедия то филмите. С всяко твое блесване по новините, ставаш все по-интересен и все повече се доближаваш до максимата: Храни куче, да те лае! Отлично се справяш стези великолепни изпълнения. Ех, защо нямам камера и достъп до събранието, такъв филм щях да спретна, че "Оскар" не ми мърда на следващата селекция? Когато откри пропуска в системата, защо не гласува вота си с един пръст и многотгочие?

43

XYZ

преди 13 години

Абе тез няма ли да свършат някоя работа вместо да са разправят за глупости.... *** мръсни !!!

42

БАЧКАТОР

преди 13 години

Сега е враг на ГЕРБ и дружка на Първанов, абе общо взето политическа ку***рва

41

Коко

преди 13 години

И какво като отзоваха посланиците от Турция и САЩ, по нататък нямаше последствия. 4/ Яне Янев спаси президента от импийчмънт. Гоце е една от най-мерзките фигури в системата БСП/ДПС/клонинги/държавна корупция/игра с власт.

40

Яне Враг на БСП

преди 13 години

Яне беше най-големия враг на БСП и пръв приятел на ГЕРБ.

39

MURDOC

преди 13 години

Всичките са маскари . Правят театър колкото да покажат че извършват някаква "дейност" в парламента . Циркаджии и маскари ей тва са - червени,сини ,жълти, турско сини, ВСИЧКИ. Българина нали е с безкраен предел на търпение и ето докъде сме я стигнали ...... стига да има зрелища другото не е важно .

38

Анонимен

преди 13 години

Стига бее, не се излагай, Яне е клоун, лъжец и вдигни пушилка, некадърен е и неспособен, само мърмори и вика, но не може и обувките да си върже, тоя няма място и в цирка, камо ли в парламента.

37

mind twist

преди 13 години

Г-н Янев трябва да е в пандиза или лудницата.

36

Анонимен

преди 13 години

Абе що не инталирате и една видеокамера към всеки пулт за гласуване, както е с банковите терминали. Ще ги ... и бандитите нагли, дето са в парламента. Трябва да се следят като опасни за обществото престъпници. Около парламента трябва да се построят вишки с картечни и ограда с ток и бодлива тел, че да не могат да щъкат много, когато има заседание на парламента.

35

Янев - циркаджия

преди 13 години

Яне Янев циркаджия.Една *** от цирка има повече мозък от тоя ***.

34

mind twist

преди 13 години

За "Разпуснатост Золуми и Сополовост" (РЗС) си струва инвестицията която БКП направи за да ги вкара в парламента. Сега генерира фалшиви скандали, ако върже народа, добре дошло.

33

л.л.

преди 13 години

И от дясно и от ляво и в центъра на този цирк наречен народно събрание са МАСКАРИ всеки е отишъл там за КЕЛЕПИР , много го е еня за народа. Нека си припомним Ал. Константинов и да видим има ли промяна за последните 110- 120 г.

32

asdfasd

преди 13 години

Яне комбайнеро ше изведе българия от древността и ще ни вкара в модерния свят.С орбазование от университета по трактори и комбайни.

31

Анонимен

преди 13 години

в крайна сметка всеки има право на мнение :P

30

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ не са тези за които ги мислите!ТЕ СА МОШЕНИЦИ И ЛЪЖЦИ!Г-н Янев е този, който трябва да е държавен глава!САМО ТОЙ ще направи,така че България да ЦЪВТИ!

29

Антон

преди 13 години

"но се оказа, че системата е коригирана..." Хахахахаха ако наистина е била компрометирана, такова нещо не може да се отстрани/поправи за 15 минути докато трае почивката между две заседания. За пореден път Яне вдига пушилка. Тотален циркаджия... как му повярва толкова народ, че да го вкарат в парламента !?!? Не са му повярвали, купил си ги е.

28

Тман

преди 13 години

е какво, открили са леко бъгче в системата, ще го оправят.. не е станало кой знае какво

27

Анонимен

преди 13 години

A какво, да остави тоя *** да си прави, каквото иска в НС ли?Пълен клоун. Откакто затвориха Ал. Петров, направо не може да си намери място.И защо не подкрепя акциите на МВР, нали той беше най-големия противник на злоупотребите и на корупцията по високите етажи! Май завъртя г..за на 180градуса!От такива политици като него...никой няма полза. Само номера от селски вечеринки. И той незнае какво иска! Като марионетка с отрязани конци е!