69

ради

преди 13 години

за всичко са виновни ЦАЧЕВА и ФИДОСОВА

68

хакер

преди 13 години

Пробвайте системата на днес .... дори и нищо да не пишете ще имате триъгълниче...

67

петър попов

преди 13 години

така е в Бг

66

ники

преди 13 години

Убеден съм че това не е пробив в системата а съзнателна пробойна.

65

Хакер Янко

преди 13 години

Хакер Янко пак се подава от политическото фекално пространство. Тъкмо го бях позабравил и пак ревна. Като е разбрал за бъга в системата що не е уведомил Цецката и да се отстрани, а реве по медиите, че някой от ГЕРБ му бил казал, ама няма да каже кой. Ми да каже като е голям отворко! Вместо да се работи, се занимават с глупости. После що законите ни са калпави!? Аман от мушенници! Кой знае колко са мамели до сега и си мълчат!

64

а

преди 13 години

А твърдят че хората са най -лошите щото криели данъци и обороти. Ми вижте управляващите , кво народа ли да е честен очакват. Щото те хитри в парламента а народа на тръстиката да се пече

63

АБВ

преди 13 години

Е голямата работа....все 1 в България се спазват тези закони които ги гласуват! Аз още се чудя защо вместо да се купуват някакви скъпи системи за да се научи депутата да не лъже не се закупиха няколко кувиоза например за да спрем да ослепяваме децата!

62

atanas

преди 13 години

Навсякъде се търси далавера. Тези депутати дето искат да излъжат системата - кого лъжат или избиват комплексите си.Какво ще спечелят от тези бай ганьовски дребни хитринки. Може би ще се почустват много умни - най-после. Това в цивилизованите държави не може да се случи, защото там хората приемат правилата, каквито и да са и ги спазват. А тези нашенски депутати - би трябвало да са тези които са най-стриктни в спазването на правилата, се държат като пуберитети

61

Нереалист

преди 13 години

Леле, тая Тетка Татева, Цачева де и с камера да и го заснемат пак ще твърди, че системата е наред, това се нарича герболетска слепота. Оди се прегледай бе явно очилата ти са за смяна. Нещастна ***!

60

гого

преди 13 години

Кое е важно - че РЗС са "пробили" системата, или че ГЕРБ са ЗНАЕЛИ че това е възможно и са лъгали всички нас до сега, като са гласували с чужди карти?

59

Старшимир Калашников

преди 13 години

Някои хора май не са в парламента да ни представляват, а да мамят и лъжат, да спленичат и интригантстват.ДОКОГА?

58

norm

преди 13 години

Позабравения Яне отново се опитва да напомни за себе си.Чакам следващия път да хвърли димка в парламента,че тогава и най-*** да разберат за кого са гласували.

57

Червената помия

преди 13 години

Най-късно февруари месец ,като изядат и изпият и последния лев от резерва, и най-накрая осъзнаят, че само с внос и препродажба, с дигане на данъци и акцизи, с постни пици и други мурафети държава не може да съществува, ще се наложи да ходим пак на избори.Призовавам всички тогава, дайте да гласуваме или за малка партия, която никога не е била във властта, и шефовете и се самоиздържат с труд, или въобще да не ходим да гласуваме.Писна ми от 89-та насам едни и същи маймуни да гледам на клончето!

56

...

преди 13 години

Тия на колко години са?!? Не разбрах, че не ТРЯБВА да се лъже системата, а не че НЕ МОЖЕ!

55

Анонимен

преди 13 години

*** и баща ти откъбе бяха??

54

Анонимен

преди 13 години

като си знаещ, кажи ти ли прави системата в НС? Защото няма система, която при определени искания и залагане на "мини" да не може да бъде манипулирана. Да се направи тест с камери и да го покажат по телевизията. Май ще излязат кирливите ризки на ГЕРБ (по правилно е ГРОБ).

53

АНОНИМЕН

преди 13 години

ХА ЧЕ ТО ЦЯЛАТА СИСТЕМА Е ЛЪЖА

52

Анонимен

преди 13 години

** *** i hakerite

51

селянин

преди 13 години

СЕЛСКО *** ????А ТИ СИ СИГУРНО ГРАДСКА ***!!!Защо обиждаш на село бе ***,кой те храни

50

програмист

преди 13 години

Мърфи е казал, че не може една система да се направи напълно ***-устойчива - те са толкова изобретателни :)