40

Анонимен

преди 13 години

Абе цялата държава е затрупана с раздута администрация , аз като ви разправям , че да станеш един превозвач например трябва да се спукаш да обикаляш и да плащаш ,--маиките по форумите се хилите ,аиде сега от кабинет в кабинет и от там в банката -- БЕГОМ МАРШ !!!

39

Анонимен

преди 13 години

Когато местите детето си обратн, от дежурна в нормална детска градина,да не пропуснете да извадите ново двайсетаче за същият преглед.Така,де.То ОТНОВО ще постъпи в детско заведение.И да не забравите: Който не си е сменил номерата на МПС-то си, да го направи моментално `щото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! :)

38

Анонимен

преди 13 години

М-да за да ти отговори някой от тъпата администрация на въпросЪ "Колко е часът?", ти трябват една чанта документи, медицински прегледи, свидетелства за съдимост, свидетелство от психото , двама свидетели и около една седмица работно време плюс 3-5 месечни заплати обожени с ДДС, социални, здравни осигуровки, застраховка живот, платена винетка за една година и платен паркинг за синята зона за още толкова! Грубо сметнато между 5000 -50000 лева. Отделно са подкупите и рушвеите! Да го е-ва и админи-

37

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е каклабалъка, демек народонаселението, да се научи да дере бюрокрацията с бюрокрация, като им стъжнява живота от всякъде! От всеки бюрократ да се иска по една чанта хартийки дали е правосопособен да извършва съответната дейност, да ли е лицензиран, здрав, осъждан, член на камарата на тъпанарите и прочее и прочее. Това като стане масова практие може и някой от тъпата бюрокрация да се сети, че нещата не трябва да са така, ама до тогава има още много боб да се яде.

36

КМЕТ

преди 13 години

Всяка политика има последствия - издаваш закон администрацията да си изчисти отпуските за една година - ВЛОШАВА СЕ ИЛИ НАПРАВО ИЗЧЕЗВА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ! Намаляш разходите за администрация с 20% - СЪКРАЩАВА СЕ БРОЯ НА ОБСЛУЖВАЩИТЕ ГРАЖДАНИТЕ - ПУСКАТ СЕ В НЕПЛАТЕНИ ОТПУСКИ И В КРАЙНА СМЕТКА ГРАЖДАНИТЕ СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКИ И НЯМАТ КАЧЕСТВЕНО АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ!

35

si

преди 13 години

Добре дошли в абсурдистан!

34

!

преди 13 години

що- щото е яко да минеш по трудния път!

33

1

преди 13 години

ако има журналисти в България СЕГА ВЪПРОСЪТ КЪМ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ЧЕ В ПЛОВДИВ ЗАТВАРЯТ ПОЛОВИНАТА ДЕТСКИ ГРАДИНИ! ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА И РОДИТЕЛИТЕ СА НАТОВАРЕНИ С ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ!

32

Анонимен

преди 13 години

Ами то има лесно бре! Щом прехвърляте децата от една детска градина в друга и ви искат изледвания за детето да ли е здраво, направете като тях, искайте им от докторите бележки да ли са клинично здрави, защото могат да ви заразят децата с кво ли не. След това искайте от новата детска градина изследвания за целия персонал, да ли са здрави! А не на последно място искайте и бележки от бюрократите да ли са клинично здрави и че не се водят на отчет в писходиспансера, не са осъждани за педофилия и п.р.

31

1

преди 13 години

ТОВА Е ПОСЛЕДСТВИЕ НА УМНИКА БОЙКО И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ - ЗА ЛЮБОЗНАТЕЛНИТЕ ДА ПРОЧЕТАТ СТЕНОГРАМИТЕ ОТ МИНИСТЕСКИ СЪВЕТ! ДА ВПРЕГЕНШ ХОРАТА ДА СИ ЧИСТЯТ ОТПУСКИТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ?!? В ЕДНО С ТОВА ДА НАМАЛИШ С 20% РАЗХОДИТЕ НА ОБЩИНИТЕ - ТОВА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА!

30

майка

преди 13 години

Това се казва пълно безхаберие за децата на българия. Децата от -ва група плачат, когато има сборни групи. Сега ще ги мъчим и в други детски градини, при съвсем непознат персонал от госпожи и лелки. Отгоре на всичко директорката на една от дежурните детски градини СЕ ЯДОСАЛА, като й представили списък с 18 деца, които трябва да поеме от нашата градина. А никой не пита работещите родители дали се ядосват на измишльотините на чиновника, решил да прави икономии за сметка на децата ни.

29

Николай

преди 13 години

То в днешно време не е да се прави семейство. Целта е да се стимулират неграмотните а тези които плащат в детските градини да се гърчат максимално. Предвид неграмотността на електората на Доган ми се струва, че този човек управлява БГ по страхотен начин...

28

Анонимен

преди 13 години

Прав си - и за това сте виновни родените в Пловдив, ако не бяхме ние от селата какво щяхте да ядете????? Колко от хората в общината ви са родени в Пловдив?

27

Анонимен

преди 13 години

Да за 26-ти,тоя град стана село

26

Пловдивчанин

преди 13 години

Като жител на този град Ви казвам, че по-голям *** в БГ не съществува.

25

Анонимен

преди 13 години

имам 100 дни отпуск,дайте си ми ги,ще се напия

24

ужасена

преди 13 години

Всеки на държавна работа,че и други,има натрупана отпуска.А трябва да се направи така,че щом едни могат да я ползват,то и всички останали.Ако е невъзможно,да се плати.Защо е кодекса на труда?

23

Анонимен

преди 13 години

Никой не е против профилактиката, но системата е така измислена, че докато се прегледаш ще ти скъсат нервите от размотаване, висене пред кабинетите, чакане за направление, защото е края на месеца и лимита е изчерпан и т.н. Иначе профилактичните прегледи, не само в случая, но по принцип са много хубаво нещо. Ако имаш някакво забаляване, можеш да го откриеш навреме и това буквално да ти спаси живота! Но в Бг всичко е направено, едва ли не, във вреда на пациентите!

22

duda

преди 13 години

ami to naesen i drugite u4iteli mogat da si iskat otpuskite,dostata4no sa matrupali.togava kvo stava?

21

Градинар

преди 13 години

Детските градини по селата и млките градове пустеят. За да се реши проблема, навлеците в големите градове да си запишат децата в детските градини по родните им места, където баба и дядо ще го водят и ще го взимат.