40

tapak

преди 13 години

Това е най-голямата база на НАТО в Афганистан след Кандахар в южната част на страната и Баграм в предградията на Кабул, които също бяха нападнати от бунтовниците през изминалите няколко месеца. nerde kabul nerde bagram, you are stupid

39

za 32

преди 13 години

twoqta rodina e na 1000 km na sever........

38

fluditec

преди 13 години

Америка мисли само за своите граждани, не за чуждите или пък за целия свят. Внасят си учените от други страни, опира ли до правата на техен гражданин не се съобразяват с абсолютно никоя международна организация, а вземат правосъдието в свои ръце, и следват държавната си политика и интереси в чужбина на ВСЯКА ЦЕНА. Това е хубаво за тях, но не за нас. Така, че не се престаравайте да ги хвалите juli, August, September и October.

37

Нинка

преди 13 години

Ами да, тези съсипаха всичко, което може да се съсипва, животновъдството ни сигурно през турско робство не е било така оскъдно и в такъв фалит, както сега, ама нари от САЩ са им наредили през 92г. по времето на Ф.Димитров да колят най-елитните животни и да разрушат фермите ни, то да бе само това..разбиха и образование и наука и промишленост, прочетете за плана Ран.Ът, има и клипче, бях потресена след като го гледах.

36

Анонимен

преди 13 години

Да но това държане в робство вече 20 години ни разби бе човек, всичко от ЦРУ ли трябва да се диктува? Естествено че сме подразнени от увеличаването на контингента и много други неща, които са белег на намеса във вътрешните ни работи.

35

fluditec

преди 13 години

Америка е голяма държава с управление, което има цели и държавна политика, която се следва последователно, а не според корупцията. Дотук добре , ама ние сме пък на много добро географско местоположение и сме малка държава. Затова България трябва да е все под заплаха на едни или други фактори, за да бъде държана в подчинение и робство на по-силните, а никой не го интересуват нашите интереси. Както казват в Америка: Какво да направим, че вътрешните работи на другите страни са наши външни работи?

34

Анонимен

преди 13 години

Абе родохулник такъв, не ми сравнявай нашите хора с американците-ние сме милиони пъти по-умни от тях, нашите ученици до скоро взимаха все медали от международните олимпиади преди твоите "братя" да ликвидират и образованието ни. Освен това не сме терористи като тях къде мислите изчезнаха милиони индианци, иракчани, афганци и тн.

33

вуте

преди 13 години

до ЧИТАТЕЛЯ;абе *** ти си поредния ренегат който плюе моята красива родина.Ако нещо не ти харесва никой не те спира да си направиш харакири от мъка.Всъщност не България а устата ти вони.Затвори я и ще усетиш разликата

32

Анонимен

преди 13 години

Хамериканците са известни с интелекти си. Един американец към друг - Джеймс насечи малко камъни за камината, ако не искат да горят значи са мокри:))))

31

Нина

преди 13 години

И не сме на партийно събрание на Г,рб, така че не обиждайте сънародниците ми-моите братя и сестри, не ги наричайте "материал", те са човешки същества, повечето много по-красиви и умни от любимите ви хамери. Не ми е приятно да обиждате и родината ми.

30

Нина

преди 13 години

Позволете да не се съглася с Вас, България е една прекрасна страна, българите не са мързеливи, повечето, които работят в частия сектор навъртат много повече от обявени в закона 40 раб. часа седмично. Студентка съм и мога да ви кажа, че хем сме по-красиви, хем и много по-интелигентни от хамерите. Те съсипаха държавата ни, подкупвайки политиците ни, те създадоха геноцидния план Ран-Ът, обичам България и тя е всичко за мен, но не могат да взимат от майките и да дават за хамерите в Афгана!:((

29

читател

преди 13 години

Нещо не разбирам антиамериканизма тук. Или САЩ са виновни за мързела, тъпотията, мутрите и чалгата, присъщи на този народ. И страната ни е такава, *** отдолу до горе. Като пресечеш границата, и вече не вони.Не е ли ясно - такъв е тук материалът, там е по-добър и резултатите са по-добри. САЩ движи световния прогрес - защото там работят.България е една централно-африканска страна, заобиколена от европейски.

28

АСПАРУХ

преди 13 години

Добре, добре, признавам! Заек съм, заек съм.

27

АСПАРУХ

преди 13 години

Президентът на САЩ искал да провери кой от органите на закона (ФБР, ЦРУ и щатската полиция) е най-кадърен. Пуснал в гората един заек и им казал да го намерят.ФБР търсили 2 седмици. Сложили информатори из цялата гора, монтирали подслушвателни устройства, претърсили цялата гора, но не намерили заека.ЦРУ търсили 1 седмица. Отровили и избили всичките животни, опожарили гората, но не намерили заека.Дошло ред на щатската полиция. Тя се върнала след няколко часа с една проскубана и пребита ***,

26

Миленка

преди 13 години

Държава, в която нещата се диктуват от ЦРУ не я очакват добри времена. Преди време американски посланник заяви открито в Боровец "Вие не ни трябвате повече от 4 милиона"!

25

Миленка

преди 13 години

Да, така е. В продължение на 20 години им промиват мозъците чрез *** екшъни, изказвания на наши политици, че хамериканското робство е нещо добро. Независимост на България от хамериканското иго, искаме да сме свободна държава, а не американски ***. населението ни намаля с повече от два милиона за 20 годин. Бог да прости жертвите на прехода..

24

juli

преди 13 години

I sigurno si edin ot mnogoto murzelivci deto idvat tuk i ne mogat da prosu6testvuvat a tursiat kriminalisti4ni na4ini da se opraviat i kato gi pognat policaite kazvat 4e amerikancite sa policeiska durjava 6toto niamat vuzmojnost da kradat ili prodavat droga i drugi nelegalni raboti i kato ne mogat da se opraviat tuk si biagat obratno v BG kudeto tia ne6ta vurviat i BG ne e policeiska durjava i mogat da si razviavat bairaka svobodno.

23

Анонимен

преди 13 години

А нещо за чуждите агенти на ръководни постове?

22

Йово

преди 13 години

Да пич бил съм.

21

juli

преди 13 години

amerikancite misliat zadobroto na vsi4ki vas,a ne kato mrusnite komunisti deto iskat pak da budat komandvanii upravliavani ot tupite Rusnaci.