76

Анонимен

преди 13 години

САЩ даде оръжие на Грузия за да скочи на Русия а после се скриха като чуми.ES laeше по русия,ама не спря руските танкове.После САЩ проба с Укарина и Пол6а,в Укараина Люлята я свалиха а поляка взе че катастрофира.Серго направи много бели но не ни вкара във война,лудия Саакашвили е много по опасен

75

Микаел

преди 13 години

Мда, това вече е факт. Комшиите й разбраха какво е хамерикански *** и какво е мощен съсед, когото дразниш и който те храни (газова зависимост). Арабите намразиха хамериканските авантюри с измисления си тероризъм. Азия се обединява (ШОС) с/у хамериканския долар.

74

българин

преди 13 години

Нещо много се притеснили тия съветски руснаци от отношението в САЩ към задържаните им сънародници. Що ли тъй, да не би да има някои работи, които тия, задържаните, може да изпеят, та да се *** още гъзоликият имидж на Путин-Медведевска "Русия"? А може и други червени *** да лъснат - нещо за Кипър четем, там офшорки хич няма и те са все независими от Русия.

73

Лавров

преди 13 години

Ами на изборите ще си литне. Украйна го яде мазния и собственият и народ си изрита хамериканската марионетка. Базата в севастопол ще е поне 50 години там. :)

72

Нина

преди 13 години

Таа е Микаел, 20 годишнато съсипване на българия от САЩ скоро ще бъде блокирано. ще разберете скоро за какво става въпрос.

71

Нина

преди 13 години

Русия набира невероятна мощ, връща си геополитическото влияние! Ако сте политик знаете какво скоро ще сполети хамериканските *** в милата ни родина, затова ли ви е страх така? Защото виждате, че САЩ губи геополитическия превес....вашето време свършва, ще ви извадят ако трябва и от канализацията, но тези, които предадоха родината в името на САЩ ще бъдат показани на обществото.

70

Микаел

преди 13 години

Всичко се връща рано или късно. Днешните силни са утрешните слаби, които ще бъдата съдени от следващите силни.

69

Нина

преди 13 години

Ха..ха...Грузия нападна Осетия, откри огън посред нощ по мирни жители! Искате руснаците да им ръкопляскат за това, че убиват с ракети жени и деца ли? Грузия беше агресорът, всички страни от ЕС го признаха! То си беше очевидно, поредната хамериканска авантюра за дестабилизация.Сааквашвили е троянски кон на хамерите, грузинците искаха да го свалят, но стачките бяха премазани по най-жесток начин, на медиите бе наложен невероятен натиск. Това ли е демокрацията на хамерите?

68

Нина

преди 13 години

Исках да напиша ЦРУ- в учебниците по история дори е написано, въпреки че леко са американизирани, че ЦРУ бързо след създаването си печели лоша репотация със силно вмешателство във вътрешните работи на много държави, организиране на преврати, физическо отстраняване на неудобни лица, дори скоро немското разузнаване паси техен гражданин от американски килъри изпратени да го ликвидират физически, никой не е застрахован. Всеки един от нас може да бъде обвинен от ЦРУ и ликвидиран.

67

стг

преди 13 години

Сегашното положение в Русия е такова че Русия се топи всяка година с милиони, няколко партийни олигарски разпродават суровините и за да стават по богати и в Сибир са останали 6 милиона души които чакат Китай да си вземе своето и мъките да свършат.Сега 500 000 хиляди руснаци работят в силиконовата долина а общо в тая лоша държава САЩ са няколко милиона и не бихга се върнали никога в Русия разбира се.

66

стг

преди 13 години

на фона на руските идиотщини с Бакиев и тия в Осетия, да ми говори някой руснак за окупатори и бедност итн е меко казано съмнително а на практика смешно

65

Нина

преди 13 години

Маккарти колко истинки врагове залови и колко невинни хора беше съсипан живота? Дори и американци признаха, че процесът срещу семейство Розенберг ие бил манипулиран, дори и в учебниците по история го пише. Факт! КГБ вече не съществува, но май не сте наясно със сегашното положение в Русия, а градите представи базиращи се на Сталинизмът, но ГРУ продължава да съществува с нечовешките си приоми.

64

Нина

преди 13 години

Ааа..самочувствие, че си окупатор и агресор, там, в Афагана и Ирак, всеки ден се извнършват човешки жертвоприношения в чест на злото- Сатаната. И двете държави са богати на залежи, тази "случайност" е съмнително. САЩ доведоха Ирак до крайна бедност, въпреки че е втората държава по залежи на петрол и къде изчезнаха няколко милиона иракчани и афганистанци? никой не тачи контингента ни там, той е срам за родината, това не са български войници, а наемници на хамерите.

63

стг

преди 13 години

когато една държава,установи доказано чужди шпиони на ключови позиции, което е провал техен, се чувства застрашена, и контраатакува , дали всичко е било правилно или не , не е по правилно да си предадеш собствените интереси, и сенатор Маккарти не даваше държавна работа на вараговете ,докато КГБ просто си ги трепеше , вие кое предпочитате.

62

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Виждам, че си любопитна девашка и затова ще се опитам да ти обясня за Афганистан. Контингентът ни там е просто символичен и знак, че ние сме част от демократичната общнос и това ни дава самочуствие. Всеки знае, че тоя контингент е само при добро желание и никой не ни задължава - все пак това не е "Пражката пролет" 68 год., когата Льоня позвъни на Тодар и му заповяда да подготви два батальона немедлено...

61

Нина

преди 13 години

Този е платен драскач от управляващите, не му обръщайте внимание. Циркаджиите на сайта са американофилите:)) Всички им се смеем и им се подиграваме.

60

Нина

преди 13 години

И тези са същите продажници, всички от прехода, Станишев, който продаваше оръжие на Грузия ли? Руснаците не искат да чуят за него!

59

Нина

преди 13 години

Значи подкрепяте Маккартизмът и "ловът на вещици"! Супер...той и Чарли Чаплин го обвиниха в антиамериканска дейност и той е "виновен"!

58

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Нина, Ниначка, ти добре ли си, какво ЦРУ ти се привижда при Луканов, Виденови Станишев - сигурно за геноцида имаш предвид КГБ...

57

Нина

преди 13 години

Майки, които нямат нужда, взимат от тези, които имат. Хайде глупости-вие стимулирате *** раждаемост, а не българкката. Да се мачкат български майки, а в същото време да се увеличава контингента в Афганистан остава непонятен факт за мен. Най-големият враг на българите са българските политици, за жалост. Вървете и "помагайте" на САЩ в Афгана, те имат нужда, нас, българските жени, кучета ни яли.