203

БезДуми

преди 14 години

Наистина нямам думи! Чета сто процента негативни коментари, сто процента необразовани изказвания! Никой не искам да обиждам, но това което си пишете тука е пълна излагация и нямам сили даже да го коментирам! Някой от вас има ли син или дъщеря гей? Явно не, иначе нямаше да пишете такива тъпотии!

202

жена

преди 14 години

То като се замисли човек на тия години, освен да обърне резбата..Да не са се затичали мъжете през глава за такава баба? Не ми стана комфортно като го прочетох това, малко ми стои нечистплътно.

201

БезДуми

преди 14 години

Човече, радвам се че присъстваш в този сблъсък тук! Направо ме е страх, като чета коментарите - каква злоба, какви предразсъдъци! Поздрави! :)

200

Zooфил

преди 14 години

А кога ще разрешат да се женим за животни? Стига са ни дискриминирали. Аз първо бях гей, а сега си падам само по мъжки кучета. даже смятам да направя "куче парад", за да ме видят колко съм различен и да спрат да ме дискриминират. Искам да се омъжа за кучето си и да се прекръстя на Пит Бул. Хората по- скоро трябва да обикнат многообразието и станат още по- толерантни.

199

БезДуми

преди 14 години

В случая аз и малцината, които не поставят етикети, сме инакомислещите - по презумция инакомислещите са малцинство. Поясни ми къде точно трябва да се самокритикувам?! И не си ли ти подтисника на различното мислене, след като ме съветваш да "контролирам мисленето си"! Общо взето очаквах по-съдържателни коментари. Твоят не следва никаква логика и определено не мога да разбера позицията ти по темата, освен това, че ме нападаш абсолютно повърхностно! :)

198

stamat

преди 14 години

te towa sega go 4etat bylgarskite pedali i zadnicite im potrytkwat ot kef!!!

197

DADA

преди 14 години

А представяте ли си, какви са им тинейджърките в Исландия, като се има в предвид Министър-председателката на 67г. какъв пример дава на тяхното - болно общество!

196

Анонимен

преди 14 години

По твойта логика щом при животните има кръвосмешение то и при хората трябва да има! Следователно признаваш кръвосмешението между хората! Простотията не ходи по гората, а по овцете от вида хомоиндивидус!

195

Анонимен

преди 14 години

Koj trie komentarite?

194

Дискриминиран !!!

преди 14 години

Искам да се оженя за моето куче Сара, но закона не ми позволява...това е ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!

193

Анонимен

преди 14 години

Kakvo obshto ima nacionalizma s tezi brakove????

192

Анонимен

преди 14 години

To ot dneshnite myje vsichki jeni shte obyrnem rezbata:)

191

Браво!

преди 14 години

Европейските "ценности" в действие...

190

Анонимен

преди 14 години

до 192Хомосексуалността се наблюдава почти само при бозайниците. Бозайниците не си изяждат бебетата и себеподобните като някои влечуги или насекоми например, следователно доводите ти са глупави. На практика овцата не е ли по-близка с човека, отколкото с богомолката?

189

ju

преди 14 години

Щом се обичат хората (законно е) и щом правят секс (законно е) ... последното което имате право е да им забранявате да се женят ... толкова е елементарно ... но се иска да не си кон с капаци...

188

ju

преди 14 години

Да пич, хората не са единствените при които има хомо секс. Нито са единствените които правят секс за удоволствие ... както твърдят някой неуки хора от селата :)Относно: 188 БОТЕВ: Господа да сте виждали животно гей.Тази ненормалност е на психо основа.

187

Free

преди 14 години

Важна е любовта и приятелството. Звучи малко като клише, но си е чистата истина. А по-добре ли е да живееш с мъж, който не те обича, изневерява ти с всяка харесана, използва те за всичко и не можеш да разчиташ на него за нищо. Освен това живеем в свободен, демократичен свят, а те са големи хора.

186

193

преди 14 години

с което искам да кажа, че след като двама разумни човека са преценили да бъдат заедно (независимо от пола си), няма значение дали животните правят същото.

185

Анонимен

преди 14 години

да, има много животински видове, при които се среща хомосексуалност. но така или иначе, мисля, че е тъпо да се сравняваме непрекъснато с животните, за да докажем естествеността си. ние сме хомо сапиенс и би трябвало да се ръководим от разума си.

184

Анонимен

преди 14 години

188, има житовни гейове, както има и животни-канибали и животни, които изяждат собствените си бебета. Въпросът е - ние като животните ли сме? :)