797

valentin

преди 13 години

A Pred nqkoq kamila ne iskat li da se snimat teq!?A turcite da se snimat s fesove i evreite s bombeta!!!

796

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Искат да се снимат забрадени, за да не могат да се разпознават по личните карти, и да могат други хора на Доган с тия лични карти да гласуват, да подписват договори и т.н. Вие да не мислите че е от религиозни подбуди? Я вижте в Турция дали носят забрадки, само по феодалните села..Далаверата търсят тия, далаверата и измамите - лошото е че ни занимават с техните си ИЗСЕЛНИЧЕСКИ порблеми.То така и става - днес забрадки, утре Юзеиров се разхожда с фес и иска партия и преименуване на Търговище...

795

Анонимен

преди 13 години

не разбирам,защо винаги се прави сравнение с Турция???

794

Анонимен

преди 13 години

876-ти, сега се връщам от Турция и там само най-голямите селяндурки са със забрадки, а тези тука се правят по папа от папата.

793

!

преди 13 години

Големи европейци се извъдихте...кой знае тези,които пишат тези коментари,дали изобщо са си показвали носа на вън???Има европейски държави,които са къде къде пред България и носенето на забрадка,не е проблем и не прави впечатление!Единственото нещо,което виждам в коментарите е "байганьовщина"!Може би обичам повече родината си,от тези,които ми се правят на "Големи патриоти" -в Бг съм израстнала и затова мисля,че имам същите права,като българите(така,че на който му се ходи в Анадола да заповяда)

792

bg.

преди 13 години

КАТО НЕ ИМ ОТЪРВА-----ДА ИЗЧЕЗВАТ В АНАДОЛА

791

хахах

преди 13 години

Ша ми снимат дедовио

790

Загрижен

преди 13 години

Много си прав!!! На който не му допада Светския живот в европейска държава да си ходи там и да се снима за паспорт "У АНАДОЛА", "НА КОЛЕНЕ-е-е-е-Е" ако ще.Малко са ни онези чернокожите, които храним, че и тези, че и с претенции...Съжалявам за острия език, ама ми писна от тези кукли на конци!!! Който им подсвирне и ето няма търпимост, етническа омраза, СТИГА ДЕ!!!

789

така

преди 13 години

ВСЕКИ ЖИВЕЕЩ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ И.В МИСЮЛМАНСКИТЕ Д-ВИ ХРИСТИЯНИТЕ СПАЗВАТ ТЯХНИТЕ ЗАКОНИ.КОГАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА И ИСКАТ ДА БЪДАТ СТРИКТНИ В ТРАДИЦИИТЕ СИ ДА ОТИВАТ В СТРАНИ КОИТО ОТГОВАРЯТ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ИМ ВЪЗГЛЕДИ И МОРАЛ..ДА НЕ МИ НАГНЕТЯВАТ ПСЕВДО ОМРАЗА ЩОТО ДОГАН НИКОГА НЯМА ДА СЛЕЗЕ ОТ СЦЕНАТА

788

стефан

преди 13 години

Ъъъъъ....869 коментара....Та, по принцип , аз искам да ме снимат в гръб. Религията не ми позволява да ми се вижда лицето!

787

eminen

преди 13 години

господин Азъ ти маи си плескаш на изуст първо прочети тогава говори от името на библията и корана .

786

Азъ

преди 13 години

Бе в библията нищо не пише,а и в корана също.Комплексите са за теб.

785

БГ

преди 13 години

Абе, що сте толкова комплексирани? Да се снимат хората както искат. Вашите баби не бяха ли забрадени? И в Библията е същото пише по тоз въпрос както в Корана. Не гледайте другите, ами по-добре вижте децата си в сайтовете за запознаства по сутиени и голи ***! Разбирате ли ме уважеми комплексирани сънародници??

784

Анонимен

преди 13 години

абе, я....

783

jiko

преди 13 години

az puk iskam da si snimam zadnika za pasport, ama ne mi davat , sigurno stoto ima iziskvania za snimkata, inache ne mojem pozna koi e Bin Laden koi e kadana

782

някой

преди 13 години

До Номер 860Предполагам че е така както казваш. Стана ми интересно, понеже аз лично (в София) видях една такава точно като на снимката горе излизаше от паспортното, но вътре как е снимана не знам. Тази която снимаше беше жена, така че пред нея може и да се е "разбулила". Има логика - така трябва да се снимат и монахините. Интересно ми е обаче как ли се снимат жените в Иран?

781

патил

преди 13 години

Мене втория път като ме отвлякоха извънземните и сънувах че си зареждам колата с мармалад. Никого не съм съдил обаче. Засега.

780

Анонимен

преди 13 години

Това е пълна инсинуация.В Смолян въобще, уверявам ви нямат такива проблеми.А що се отнася до снимките в паспорта, пак няма проблеми има си там правила. Съвсем по същия начин се снимат и някои християнки - монахините например. Личната карта не е публичен документ за масово показване и не е никакъв проблем снимката там. Не разбирате ли, че става дума за гадна провокация.

779

Кате

преди 13 години

Има си закони в тая държава и много ми се иска най- после да започнат да се спазват. И спрямо *** и спрямо мюсюлманите и спрямо българите разбира се. Ама стига вече *** искания от вярващи ,невярващи ,гейове ,*** ...и какви ли не! Хората искат хляб , работа и СИГУРНОСТ! Защото и да работиш за добра заплата всеки *** може да те убие почти безнаказано ,всеки пиян да те прегази , всяка мутра да отвлече детето ти... Стана страшно да се живее в България!

778

*

преди 13 години

Веднъж се дигнаха бунт заради отказ да спазват изискванията за униформа в училище, а сега и законова наредба искат да променят!Наглост и безобразие!!!!!!!!!