218

Анонимен

преди 13 години

В Б ългария се напълни със F-1 пилоти и Шумахери и затова умират като пилци по улиците !!!

217

Анонимен

преди 13 години

За разлика от вас карам нормално е от време на време дава газ.А мозък имам.От 18 годишен сам съм си шеф.

216

do 226

преди 13 години

I az ne6to ne razbiram,kakvo iska da kaje vsa6tnost "tarikata" :).....qvno '07 CLK ne idva v paket s extrata "mozak",da ne govorim za "skromnost" hahahahha. Halal da mu e na drislioto,uspq,izdignal se e hahhahahahahaha.

215

Анонимен

преди 13 години

до 222- че кой го интересува какво караш? и какво искаш да кажеш по-точно- че да караш 3 годишна кола е най-голямото постижение на съвременния човек ли?

214

alex

преди 13 години

Az kato bjax na 18 god. sluzex v kazarmata,a prez malkoto otpuski se vozex na tramvai.Da cukna na durvo ,vse oste sum ziv i zdrav...

213

нтт

преди 13 години

Мда... На времето затова баща ми не ми даваше нито Мини-купъра, нито Ферарито, нито Ламборджинито. Като станах на 20г. ми даде ключовете на Запорожеца. Ама какви мацки возех в него...

212

Анонимен

преди 13 години

Аз карам Мерцедес ЦЛК 2007г.Стига ще завиждали.А вие работите за мизерните 500лв.Дано се оправи другото момче.Айде почвайте с минусите.И вместо да пишете си търсете добре платена работа.

211

СССР!

преди 13 години

Аз ще си зема 100% ама просто никой не *** от нищо. Пешеходците никаква съобразителност. Ясно е, че ще пазя аз пешеходците както си и правя и ще се пазя от пуки дето карат с 100! Например карах наща кола с баща ми извънграда за тренинг и един на завой на ипреварва. аз карам с 65 на пъ без ограничения (до 90 демек),а познай той с колко кара...и ако не бях свил почти до канавката щеше да ме блъсне и като му свирнах и почнах да псувам на *** оня някъв дига ръце нагоре-с 1 дума ти караш много!!!

210

Cezar

преди 13 години

пич, 80 градско не е майсторък - тва е простотия :) ако разсъждаваш така по-добре не вземай книжка

209

СССР!

преди 13 години

На 18г. и почти всички от моите връстници, които познавам, даже и по големи са истенски майстори и пичове. Градско с 80км/ч. Извънградско на завои 140км/ч. Даже се и хвалят какви маневри правят, на ръчна обръщат колата, палят гумите и тн. Разправя ли са ми как един се е возил при такъв *** и му е казал да спре за да слезе. И оня спрял и му казал "Ауе къ'в си такъ'ф спекан е?" и той ми казал "Ти си *** самоубиец!"! Ся карам шоф. курс и се обидих ЛИЧНО колко ненормалници има дори и пешеходци!

208

м

преди 13 години

И двете са от значение.Годините и умствения багаж също.Казваме годините сега защото повечето от тук сме минали тези години.Хормони и нищо друго на тази възраст.От такава гледна точко казваме,че има значение.Разбира се,че има и изключения във всичко,но това е един нищожен процент или наистина здрав разум благодарение на контрола на родителите.Защото имам честта да познавам такива хора.Относно Митака..за съжаление е потвърждение на това,което казвам.

207

Cezar

преди 13 години

Мир на праха на момчето, всякакви спорове за коли/пари в момента са просто неуместни. От Смолян съм и сложеният знак 40 на този уастък не е случаен. Че и двете момчета са виновни - няма спор...но проблемите не са в законите, които според мен са си напълно адекватни - проблемът е в умствения багаж на "шофьорите". И най-интересното е, че още със събуждането си, оцелялото момче е започнало с лъжите, че не той е карал. Жалко за за почернения му живот...

206

Митко

преди 13 години

Да така е, само че такива ги има и в Пловдив и в София и къде ли не. Това е до възпитание и манталитет. А българина е абсолютен *** на пътя, особено хората с джиповете, те мачкат, газят всичко, за тях няма правила. Относно загиналото момче, жалко, но всеки си носи последствията

205

AnonymouS

преди 13 години

до Кардашев: братле евала ти правя затова мнение ,напълно те подкрепям. Абсолютно точно ,конкретно и ясно евала. peace out

204

Кардашев

преди 13 години

Преди седмица във Варна на път за у нас видях следната случка.17 годишно *** с моторче изпреварва 100 метра колона от спрели коли за да пропуснат пресичащите хора на пешеходната пътека.Стигайки до празното място ,където е пешеходната пешеходната пътека,*** засилва и удря пресичащите две жени прибиращиу се от работа и ги просва на земята в кръв.Той е минал между спрелите коли цели 100 метра за да ги блъсне засилен на пешеходната.До дни ще позволят на 16 годишни да карат 125 куб.см мотор

203

Кардашев

преди 13 години

Митачето е умрял ,защото е мислил ,че може да му се размине.Дали е карал той или другият летец изпитател,няма значка.Аз съм на 32 и съм живял живот ,който всички биха определили ,като самоубийствен,НО БОГА МИ НЕ СЪМ СЕ КАЧВАЛ В КОЛАТА НА НЯКОЙ ,АКО НЕ ГО ПОЗНАВАМ И НЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЩЕ МЕ ПРИБЕРЕ ЖИВ В НАС.Няма оправдание за подобни убийства и самоубийства,те не са ценяли животите си,тогава са заслужили смъртта си.Младостта не ги оправдава,тя ги задължава да се пазят.Ако ли не да умират.

202

емигрант

преди 13 години

Тука чета коментарите и се изумявам.За какви добри шофиори става въпрос след като е на 18 и е един дрислио и нищо повече.Сега заможния му баща дали ще плати щетите по тира или застраховката ще ги покрие.Демек другите водачи.Остава да го осъдят на две години условно и живия жив,умрелия изгнил.

201

Митко

преди 13 години

Има едно явление казва се "Смолянски Шофьор". Това са особенна група хора които, продадът някоя поляна на пампорово за строителство на хотел, или етаж от къща, купи си по-мощна кола и вече е бизнесмен и кара като откачен! Ходи в Армагедон, вече е баровец и гледа с друго око на простолюдието, хвали се че *** и Ачо Петуната му са познати и си пие с тях ракията. И така докато не стигнат съдбата на загиналия Митко. Мечта им е да отидат в Метро в Пловдив или Кауфланд, да видят големия град.

200

Memento mori, hominе

преди 13 години

Някои хора не разбират, че не са безсмъртни. Карайте, като нормални хора и всичко ще е ОК.

199

глас от отвъдното

преди 13 години

Живях за мига и заслужих съдбата си. Не правете като мен и не ме жалете.