158

Анонимен

преди 13 години

Мартине, наистина Бъки бомбата договори цени на газа на сравнително ниски цени, но вечерта преди подписването след поредния запой се изцепи нецензурно в посока на руснаците и резултата бе пазарни цени. Това не го ли знаеш, или не искаш да го кажеш, или приказваш само онова, което ти е изгодно? Няма ли най после да започнете да роаботите заБългария и за това за което са ви избрали и да преглътнете загукбата на изборите. Поемете отговорноста си!

157

стг

преди 13 години

я да попитам руските ***, що Беларус най големия приятел на Русия е под натиск след като тя дължи на Русия по малко отколкото Русия на нея, но Русия в момента не си била оправила документите и за това не плащала,ей за това става въпрос и за това че плащаме за газ повече от всички други страни в Европа и в момента, обратното е не се ли опълчиш на Русия плащаш повече факт

156

до yann

преди 13 години

цитат:Първо ти се поинтересувай какви са френските АЕЦ и техните реактори. Поинтересувай се защо на границата с Франция, Австрия е изградила линия от ПаВЕЦ.-======Пич, аз от 10 години живея в Австрия и съм бил почти навсякъде, само френската граница се опитвам да намеря, но нещо все ми бяга. Ще ме светнеш ли точно къде е Австрийско-Френското ГКПП?А иначе енергийно независими европейски държави има, слава Богу. Но е хубаво да се използва Русия като суровинен придатък от белите държави.

155

Анонимен

преди 13 години

161"..е защо тук цената за газта е толкова високо, кой си пълни джоба на наш гръб "САШО ДОНЧЕВ

154

za 159

преди 13 години

тъпчо, малките реактори бяха затворени защото нямаха херметически похлупак......... и за какво ти са всички тези потоци, какво като Белорус транзитира 20% от руската газ...........пак си имат проблеми, по- итересно езащо тук цената за газта е толкова високо, кой си пълни джоба на наш гръб от разликата и ще има ли кураж ББ да ги отреже...............

153

Калин

преди 13 години

тц тц .. комунистически шменти сами си вярвате :)

152

Енергетик

преди 13 години

*** *** за да угодят на чичо сам затвориха действащи реактори в Козлодуй! Благодарение на *** "Син поток" отиде в Турция. Тоя заекващия *** комплексар да ходи при мама да готопли и да спре с неадекваните си дрънканици! Парното и водата са скъпи заради техните съратници ***!

151

УАА

преди 13 години

"Време е цялата държавна машина да тръгне срещу енергийния октопод, за да бъдат освободени българските граждани от безизходицата да плащат все повече за все по-некачествени услуги" .... ТОВА МИ ЗВУЧИ КАТО ЛОЗУНГ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ!!! ХАЙДЕ ДЕ, ПОВЕДЕТЕ НАРОДА, НАЛИ ГО РАЗДАВАТЕ ЛИДЕРИ.... КАК ДА ТРЪГНЕ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА ДА РАБОТИ ЗА ХОРАТА, КАТО ЛИДЕРИТЕ СА МИШКИ, СИНИ,ЖЪЛТИ, ЧЕРВЕНИ... ГЕРБАДЖИИСКИ... ГМЕЖ ОТ МИШОЦИ... ПОВРАТ.....

150

Анонимен

преди 13 години

Калин и Карина, жал ми е за вас. Макар че... Колкото си по-глупав, толкова по-лесно живееш...

149

Калин

преди 13 години

заплати такива каквато и страната болшевишка:) то трябва да си или комунист или адски кух т.е все едно и също е! за да не разбираш, че сме само формално в Европа:)

148

Анонимен

преди 13 години

Калимкооо.*** нали ЕФропа гледаме,цени,осигуровки,акцизи,горива,ток,ама заплати.....Ганчевски,,,Мухахаха

147

Карина

преди 13 години

връщай бре, сега пък теб ли да те мислим, тъкмо ще облекчиш малко задръстеното си мозъче :)))Браво на Мартин, шом предизвиква такава реакция в болните мозъчета.

146

Калин

преди 13 години

*** когато плащаме най скъпата газ в европа .. и парното ще е такова.. *** то си е вашо допотопно съветско!плащайте бе авантаджии, няма само да крадете!

145

Калин

преди 13 години

*** от любов, към съветска русия даже и Беларус не си плаща, даже за едни борч настояват :)а *** тавариш връщайте парите, пък тогава ревете.. *** ви сте си такива.. авантаджии и престъпни ментета!

144

до 150

преди 13 години

Топлата вода е скъпа, не може да сия позволи човека.... и токка вдигнаха - бойлера не може да си включи :))))

143

Анонимен

преди 13 години

Мартин Димитров е един от най-мръсните политици. Повръща ми се от него.

142

Анонимен

преди 13 години

Сините очевидно са *** или просто ***, ако наистина твърдят и настояват за такива неща.

141

боковист

преди 13 години

стига с тая Русия бе ,зад нас е Америка-ток, газ нефт даже и боб -няма проблем -без паре-е некиой българин в Афганистан-няма проблем

140

Мк

преди 13 години

до 142 и 146Ами аз досега не си спомням от синята коалиция да са говорили в стил БСП/ДПС. Обикновено нещата, които казват се оказват верни и затова им вярвам. Но виж на БСП и ДПС не може да се вярва. Дори цифрите да са преувеличени според мен е паднало ако крадене покрай тази централа.

139

Анонимен

преди 13 години

Мк, може даже и един милиард да не е отишъл там, виж ако се погледне от края на 80те до сега - може и толкова! В момента не се вадят факти или документи - в момента се лее помия! Мразейки тройната банда се увличаме и вярваме на всичко лошо за нея... Само че е възможен и друг вариант - Ако те са изхарчили 1 милиард, нека да се раздуха че са изхарчили два - така ще остане 1 милиард за гепане.....