239

tyu

преди 13 години

ooopop

238

СМЕРШ

преди 13 години

С нашите гейове трябва да се отнасят, както ОМОН и другите в Русия.Бой, бой, бой докато се забравят кои са. Като искат да са такива да си разширяват кръга на познанията, но да не го налагат на останалите, никой не е длъжен да се интересува от личните им занимания, камо ли да ми се развяват по улиците!!!

237

5678

преди 13 години

Точно тези, които преди 20 год. се радваха, че клана Живкови и Ко. паднаха от власт, точно тези сега наричат държавата - ***. А, София стана *** след като Желю премахна жителството и тука се изля "каймака на помията" от провинцията. За това сега сме длъжни да търпим парадни пародии и темподобни.

236

1234

преди 13 години

Кому е нужно да си показва "чаршафите" пред другите. С кого спя и как си доставям сексуални удоволствия в леглото си е моя лична работа. Не искам никой да ми натрапва своята сексуалност, както и аз не натрапвам хетеросексуалността си. Или може би е добре и ние да си спретнем един парад на хетеросуксуалните, но пък той няма да е интересен, нали?

235

по-здрав

преди 13 години

Нищо чудно от 20 години България е една *** държава,а София е най-педерасткият град на Балканите

234

Sasho

преди 13 години

Много глупаво е според мен да се изразява сексуална принадлежност с парад. Какво ще постигнат?!?! Аз на никого не натрапвам да бъде хетеро, но не искам и на мен някой да ми натрава. Кой каквото иска да си прави в спалнята. Колкото до семейството.... природата си има закони!

233

lorena

преди 13 години

Точно пък Светият синод най-малко трябва да надига глава за парада.Ами да вземе хубавичко да се погледат,че манастирите ги обърнаха на гей манастири.И те ще мипроповядват Божието слово,срам и позор.

232

ttt

преди 13 години

Трябва да бъдем толерантни към различните. Трябва да бъдем отговорни и към децата си. Затова предлагам:Гей-парадите са представления със сексуален оттенък. Затова могат да се провеждат само след 23 часа. Тъй като тогава е време за почивка за повечето хора парадите трябва да бъдат с приемливо ниво на шум.

231

никой

преди 13 години

Всъщност всички идеологии и религии са създадени с една цел - да бъдат прегърнати от масите и хора като теб, за да може контролът да е максимален...Иначе когато някой ми обяснява нещо за морал и ценности, винаги ме кара да се замисля, какво всъщност иска да скрие зад тези понятия...Та не виждам с какво се различават изказванията ти от тези на един марксист-ленинист или пък национал-социалист...Но както е известно "Битието определя съзнанието".... така, че май твоето битие не е много розово...

230

никой

преди 13 години

Хахаха... Това наистина е много весело... Иронията е, че много ми напомняш за едни агитатори от преди 20-на години, които със същият плам, цитати и убеденост ни обясняваха за загниващият капитализъм и ясната му цел да унищожи семейният и обществен морал.... Предполагам на други пък им напомняш и за светите служители на Инквизицията които с доводи подобни на твоите са заклеймявали, преследвали и унищожавали всичко що е различно от официално приетите "норми" (разбирай догми)...

229

pavlova/plovdiv

преди 13 години

ABE HORA ZNAETE LI KAKVO NI ZASTRA6AVA,NA6ITE PRODAZNI POLITIZI,KOITO VODIAT DARZAVATA KAM PROPASTA!TOVA NI ZASTRA6AVA...GLADAT,LO6OTO ZDRAVEOPAZVANE,SME6NITE ZAPLATI...KRADOHA I UBIVAHA,SMART ZA PRODAZNITE SADII I PROKURORI!!PREDLAGAM DA VLEZEM S AVTOMATI V NARODNTO SABRANIE I TA-TA-TA,DA VLEZEM I V MINISTERSTVATA I TA-TA-TA!!!PALNA 4ISKA NA TEYA BOKLUZI,DETO NIAMAT NAYAZDANE!!!TE SA LO6IAT VIROS!!!63 GOD.SAM I NE SAM LEZBIIKA,KAKVO ISKATE OT TEZI HORA!!NEKA DA SI ZIVEYAT V TEHNIAT SVIAT!!

228

ivanov-sofia

преди 13 години

az ne moga da razbera kakvo pak zastra6ava horata edin gei parad???po zial sviat ima takiva meropriyatiya,makar 4e ne sam gei i sam na 57 god. zenen s tri deza ne ni zastra6avat!mislia 4e ni zastra6avat tazi prestapnost i bednotiya okolo nas a ne niakakav parad,za vseki ima miasto pod slanzeti!te sa sasto hora kato nas ..piyat voda,yadat hliab,na kogo mu pre4i 4e haresvat hora ot sastiat pol,na nikogo!no tai kato bg-te sa tapi selian4eta,sto da ne otri4at vsi4ko po razli4no!ne badete zestoki !

227

genadi

преди 13 години

Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните *** идеи? Не - става въпрос за нещо много по-сложно. Имаше един философ Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства. Изолираните случаи това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма за патология. Едва тогава пише Маркузе най-после ще разрушим буржоазното общество.

226

genadi

преди 13 години

Владимир Буковски: Гейове и феминистки превзеха властта. Започна нова Оруелска епохаЗад маската на политическата коректност се крие по-злобната версия на марксизма, казва дисидентът Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните *** идеи? Не - става въпрос за нещо много по-сложно. Имаше един философ Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства. Изолираните случаи това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма за патология. Едва тогава пише Маркузе най-после ще разрушим буржоазното общество.Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата хомосексуалистите, феминистките и др. - изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, им причиняват много повече вреди и зло, отколкото на всички нас. В Америка жената на мой приятел преди 7 години основа движението Жените на Америка срещу феминизма. Започна с приятелки, а сега вече издават списание в тираж 2 милиона. Жените разбират, че феминизмът е срещу тях, той разрушава живота им, пречи им да изберат това, което им харесва, а не онова, което им натрапват разни активистки.Тоест, ние имаме работа със сериозна идеология, която, под формата на политическа коректност, се опитва да разруши нашето общество. Активистите не се грижат за малцинствата, не мислят за правата им. Колкото са по-зле малцинства, толкова по-добре ще бъдат лидерите им - по-активно ще ги защитават. Но тяхната задача е да унищожат нашето общество и това е по-злобната версия на Марксизма.

225

генади

преди 13 години

Отново левичарските *** организират гнусното си позорище. Тяхната цел е ясна и проста - унищожаване на културата и цивилизацията, разбиване на семейния и обществен морал, промиване на мозъците с цел създававане на стадо от зомбирани ***, с цел по-лесно управление...

224

генади

преди 13 години

Тези *** са обявили война на цялата европейска цивилизация и хилядолетната ни култура. Решението е едно - да се поставят извън закона всички левичарско-либерални организации. Наречете тия организации сатанински, марксистки - все едно, няма да сбъркате! Това е война, която дегенератите са обявили на нормалните хора!

223

...

преди 13 години

Браво. Де да можеха всички гейове да са като теб, ама не - тия дето ще отидат са си чисти ***! Аз да не парадирам с това, че съм хетеро? Да правя всяка година парад под надслов "*** жени".

222

никой

преди 13 години

(към 232) Батееее... тук не говорите за нищо, а просто си проветрявате устите...Ако ти и подобни теб смятате, че тези паради носят вреда за децата ви... жалко... Защото би трябвало децата ви да получават възпитанието си от ВАС, а не от улицата... Ако си възпитавал децата си както трябва, подобен парад с нищо не може да им навреди... Уви повечето от вас тук явно са наясно, че са оставили първите седем години от възпитанието на децата си в ръцете на улицата...

221

до Червените

преди 13 години

Червени текстописачи тук: Страх Божий имайте и не Богохулствайте.Молете се за вашите души Аз също се моля за вас.

220

gbg_Be

преди 13 години

има и гейове, които не ходят по паради и не смятат за най-важно това, да опяват колко са дескриминирани.аз си имам нормален живот, работа и семейство, и не съм дескриминиран.Личния живот си е за мен, а не за сулю и пулю и каквото правя в леглото си е за мен, там никой не ме дескриминира (освен по желание) :-)ама с този парад сега хетерото повече врява вдигат, отколкото кресливите гейове...