23

hm

преди 14 години

predi 1 sedmica ??? i vse oshte nishto ne e napraveno ??? ha i kakvo oznachava tova : състоянието му е стабилно, но има опасност за живота му. ???

22

Българин

преди 14 години

понеже съм живял в Хасково по това време само турци се разхождат по улиците.. айде ся за 1 турче каква суматоха.. А колко български деца са пострадвали ..

21

Лимон

преди 14 години

1)Ти наистина ли си от Хасково,както се представяш2)Ти наистила ли си сигурен,че е *** и че е крало или само така ти дойде на ума3)Ти наистина ли смяташ,че което и да е от горните орпавдава убийство?Ако отговорът на номер 3 е да - то много жалко за теб..

20

овчи мозък

преди 14 години

На съд

19

ром

преди 14 години

Абе айде да го излекуват по-бързо ***, че изостава от графика за краденето бе! Няма да оставя работата си само на другите си 15-тина братя и сестри я!

18

ddt

преди 14 години

То е с огнестрелно нараняване с проектил и контузия на мозъка citiram :))))

17

ddt

преди 14 години

Lele abe selianduri , ot saita, ne znaeh , che ot vuzdushnoto orujie izliza ogun i prichiniava ognestrelni rani :)))))))))))))))))))))))))))))) Posledno vuzdushno li e ili ognestrelno :)))))))))))))

16

!

преди 14 години

Абе и аз не разбирам от въздушни пушки! Ама не ми и трябва! Според мен дали имаш въздушна пушка или ловна пушка е едно и също! Режима за закупуването, разришителното и т.н. трябва да е еднакво!

15

пушката

преди 14 години

определено този дето е стрелял е бил някакъв ***, деПо първоначални данни сачмата е засегнала малкия мозък, незнам въобще за какви операции говорят лекарите. Доколкото си спомням всяка травма там е фатална

14

пушката

преди 14 години

Има различни въздушни пушки. Няма нужда да е преправена. Има въздушни пушки от 20 лв, но и такива от 2000 лв, които изстрелват сачма със скоростта на патрон от Калашников.

13

Анонимен

преди 14 години

Не разбирате от въздушни пушки!... Много от тях са много мощни - напр., пробивът дебели дъски, ламарина, също... А, иначе, доста вероятно е да е стреляно, защото, освен, че може би са крали(!??), са вдигали редовно(!?) шум, и то късна вечер, доколкото разбрах..., възможно е и да са го правили (често) в ранните часове на нощта, когато е най-неприятно да те събудят кресливи, полупияни кретенчета, с което определение не искам да кажа, че одобрявам стрелбата!...

12

Пушка

преди 14 години

Аз лично притежавам китайска въздушна пушка за 35 лева и не е нищо особенно като сила. Обаче си купих едни съчми на Gamo - про рокет и про магнум. Първата е скоростна съчма с метален връх, от 30 метра пробива 5 литрова туба с вода , сложена легнала. Минава през дъното, водата и се забива в капачката, това трябва да ви говори за силата. Втората съчма е за тежки поражения от близо, с нея гледах по телевизията как убиха диво прасе от 20 метра.

11

Анонимен

преди 14 години

повечето убийства в БГ.ги правят с флоберки ,ако те лепне в главата отърване няма мъртав си

10

ЕДИН

преди 14 години

Натози свят и в днешно време всичко е възможно. И да е преправена и да не е лошото е станало,никой няма право да отнема човешки живот. Затова в съдъ.

9

gtf

преди 14 години

изобщо знаеш ли на коя и каква пушка викат флоберка или само си чувал/а ? ...

8

Хасковлия

преди 14 години

Момчето е ***, всяка вечер в тъмното се събирали пред блока да крадат.накрая на един от живущите му писнало и решил въпроса по свой начин.щом закона не може да спре *** набези, се налага гражданите да вземат нещата в свои ръце.

7

Жоро

преди 14 години

Уцелил го е точно зад ухото :(

6

hit

преди 14 години

куца на баба ви хурката.....аман от спецове.......

5

:)

преди 14 години

колко е здрав черепа на едно 14 годишно момче съчмата е малка

4

мина

преди 14 години

Просто нямам какво да кажа- жалко за момчето .И как могат да допущат сулъо пулъо да имат оръжие.Горките родители.