29

MURDOC

преди 14 години

Ох, бай Вълчане ,бай Вълчане не те познавам обаче като те гледам все едно виждам себе си след години аз сега съм на 26 . В тая държава трябва да просиш за живота си СРАМОТА. Дядото дорде си вземе пенсийката по право и ще вземе наистина да гушне босилека,ама тоя път наистина .

28

Анонимен

преди 14 години

Да е жив и драв човека! Пък пенсията, ох, дано не само я получи скоро, но и да му я увеличат и да го компенсират по някакъв начин за преживяното. Защото когато някой граждани случайно ощети държавата го гонят до дупка, обаче ако те направят грешка, дори едно извинение няма!

27

Анонимен

преди 14 години

М......та ви и на държавата и на всички чиновничи

26

Daniela

преди 14 години

Miliat chovechec, ne stiga che edvam prejiviavat vazrastnite hora s niskite im pensiiki, a i dori tiah gledat da nameriat nachin da ne im dadat. Podigravat se s vazrastnite ni hora, orhvarleni i zagarbeni ot darjavata!!! Veche, kogato chovek trqbva spokoino da gleda starinite si, te iskat da go sasipiat i zalichat..dano pone decata na vazrastnite hora ne gi ostaviat..mnogo mi e machno!!

25

...

преди 14 години

Хора, стягайте се, че и нас ни чака това като пенсионери - мизерни, изцъклени 136 лв. . май.. дае..а

24

Анонимен

преди 14 години

мисля, че е редно сега Общината и Соц. служби да се намесят и помогнат както за по-бързото отстраняване на грешката, но и финансово. Толкоз много ли са възрастните ни хора, доживели до тази възраст, та да не могат да им помогнат.И като се има предвид, че тук не се касае за десетки хиляди евро, а за малко средства в левово изражение - направо е грехота да се правят на неразбрали.Как не им е неудобно да пращат жената чак в С-я - а ако няма пари за пътни?За такива неща се ходи лично, не се праща

23

оцелял

преди 14 години

Това не е грешка, а антикризистна мярка.

22

xxx

преди 14 години

ne e vinoven kompa i go znaem dobre.!!........a tezi v NOI nachelo s direktorkata te da ima kak da izkarat vseki pensioner myrtyv shte go storyat bez koebanie shtom e da vzemat da a za dvavane da ne govorim.

21

мина

преди 14 години

Това е то компютарът е виновен .Това ме плаши-я по добре да си върнем големите папки така няма да има изгубени данни.Плюс това пак чакаме на упашки.

20

ЕДИН

преди 14 години

Това са живи убийци ако този човечец нямаше никой който да потърси паричките? Какво настина щеше да си отиде от този свят от глад? Защо прокуратурата не се самосезира какво чака?

19

Миро

преди 14 години

Жив и здрав да си, бай Вълчане още дълги години!... а пенсийката ще дойде спокойно :)

18

0

преди 14 години

така става, след като повечето от чиновниците, които боравят с компютри са от онова време, когато още ги е нямало компютрите...ама го да правят хората, след като трябва да дочакат до 65 години за да излязат у пенсия а младите компютърни специалисти да стоят безработни...

17

****

преди 14 години

А кой ще плати разходите, и изгубеното време и нерви на тази жена,и е крайно време да има наказани ефективно,и някой да си понесе вината за допуснатите грешки,защото са обрекли една човешка съдба на глад и лишения,и най вече от достоен живот,за товали е заслужил човека,вместо да се радва на всеки един ден от своя живот,тези мърлячи го обричат на бавна смърт,съд за виновните.

16

хахаха

преди 14 години

Това сигурно е новата схема на соц. министърката за намаляване на разходите....а а а а ще им живеят толкова време пенсионерите , не им се струва редно :)))

15

А

преди 14 години

а АКО НЯКОЙ ГРЕШЕН ЧОВЕЧЕЦ обърка някоя декларация на НАЙ , ще му скъсат чорапите от глоби и т.н. А те като грешат " ВЪРВЕТЕ СЕ ОПРАВЯЙТЕ В СОФИЯ "

14

nagal

преди 14 години

Кисело мляко "Тонус" къртиии даже и в Айтос

13

Иван касапина

преди 14 години

Ми тоя дядо не са го изтраяли. Целта тук е да работиш 40 години, да получаваш 4-5 години пенсия и малко преди 70 да се гътнеш, за да има кинти за помощи на ***. Ама той инат българин - не умира и взима толкова години пенсия. Жив и здрав да е, още 30 години да ги получава!

12

Анонимен

преди 14 години

Страшни са нашите чиновници, ей! Живи погребват, мъртви възкресяват... въобще са като Господ на небето! Че и не им е трудно, за 2 мин. го правят!

11

шофер

преди 14 години

Евала, все позитивни мнения като твоето искам да чета тук.С негативизъм нищо не се постига.Евалата :)

10

жалка история

преди 14 години

в този случай дядото няма ли да получи някакво обезщетение за спряната пенсия, и закъснението с което ще платят. А ще изчака ли някои да плати със закъснение сметките си, или пък неотложните лекарства???