90

Анонимен

преди 14 години

Свобода за МИРОСЛАВ РЕЗИНСКИ-българин от Македония, и в затвор защото е българин. Подкрепа за смелите българи и възмездие за предателите!Предателите на българските интереси ще си получат заслуженото. Скоро!

89

balgarka

преди 14 години

samo uslovna???? napravo da hodi vav zatvora..ta da se uspokoim i nie, i mediite..hem grozna , hem nahalna....kakvi li povodi ne si izmisli ,samo i samo da pishat za neja...a vav Balgarija njama li dostatachno samotni maiki sas malki deza, zaslugavashti poveche pomosht i uvagenie !!!!???

88

анти удбаш

преди 14 години

абе това съдене във Фиромия е като в сценарии по роман на Кафка бе. Тея удбаши те скъсват от тормоз, ако заявиш, че си българин. какво да се лъжем-истина е , че са удбаши! Удба е техната судба! Подкрепа за българите от Македония

87

bg

преди 14 години

Детето на Спаска или еничарството в наши дни !

86

Ванче

преди 14 години

абе *** номер 88-това не е семеен проблем л това е терор спрямо българите от Македония. Терор. Свобода за Мирослав Ризински. Мирослав Ризински е във фиромски затвор под фалшиво обвинение, защото е българин. Драги Каров от Велес вчера на пресконференция разказа тормозът срещу българите от Македония. Лидерът на Радко, бившият журналист на нова Македония-българофил В.Канзуров-достатъчно ясно описаха тежката съдба на македонските българи. Така че, номер 88 спести си дебилните коментари, детенце!

85

Детето на Спаска или

преди 14 години

Позната ли ви е цивилизована страна където дете се отнема от родител без съдебно решение, или по-точно в противоречие със съдебното решение ?Но какво ли друго може да се очаква от общество, формирано изцяло на принципа на еничарството и отродяването от майката-родина !

84

ехей

преди 14 години

Никакъв евросъюз за македония докато не се изчистят от югославските си сърбомански комплекси

83

Анонимен

преди 14 години

Стига с тая Спаска бе, аман от нея. Като си има семеен проблем да си го решава, а не да занимава цяла държава. "Хубавата Елена"... хайде холан.

82

ВЕТО ЗА ФИРОМ

преди 14 години

Мръсните сърбомани тормозият българите от Македониял Съд, затвор, заплахи, обидиб Само си преставете ако госпожа Митрова беше гъркиня-какво би направила гърция да я защити. И не е единствения случай.Знаете ли, че членовете на Радко директно ги уволняват от работа, щом се разбере, че са българи! Знаете ли в Битоля какво се случва с хората, които заявят ,че се българи! Вето за Фиром! Никакво НАТО! Никакъв ЕС, докато преследват македонските българи!

81

Анонимен

преди 14 години

Хайде стига вече с тая овца ни занимавахте!Да се оправя като си има семейни проблеми!

80

Анонимен

преди 14 години

Българите от македония са подложени на жестоко преследване от удбашите-сърбомани в Македония.Да тръгват танковете!

79

да

преди 14 години

Типична *** и ***.

78

Анонимен

преди 14 години

Подкрепа за госпожа Митрова.Аман от сърбомански терор.Свобода за Мирослав Ризински-друг българин във фиромски затвор!

77

Анонимен

преди 14 години

tazi Spaska otkoga ni igrae po nervite....dano sega mlakne nai-posle.

76

преди 14 години

I tazi prisada e malka za tazi....sama si go tarseshe.....

75

Любчо

преди 14 години

Никакво поделяне на Македония. Македония е българска и няма да я делим с албанците. Евентуално може да се преговаря за град Тетово-но в Албания има два български града-Мала преспа и Голо Бърдо. Размяна на Мала Преспа и голо Бърдо срещу Тетово- това е максималния компромис!Няма да деим Македония. Цяла македония е наша!

74

Сашо

преди 14 години

Евентуално поделяне на Македония между България и Албания.Това може да бъде подкрепено от българите,албанците,косоварите,хърватите и Босна и Херцеговина.Албания,България в момента са държави със про-американска политика.Може би и гърците ще ни подкрепят.

73

Авитохол

преди 14 години

Привет Българино на Кубер. Българите на Аспарух те поздравяват. :)

72

ДО Б.ДИМИТРОВ

преди 14 години

КЪДЕ СИ СЕГА ГОСПОДИН МИНИСТРЕ СЕКРЕТАРКА ЩЕШЕ ДА Я ПРАВИШ А? ИЛИ ТАА РАБОТА НЕЕ КАТО ОНАА РАБОТА А? ТИ Я НАПРАВИ КАТО НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ А СЕГА? А И ТОВА Е МНОГО ГОЛЯМА ГЛОБА АКО Е В ЛЕВА ЗА ТЕХНИЯ СТАНДАРТ Е УБИЙСТВЕНО ДАА.

71

МИНА

преди 14 години

Това е то не им стига това че не и дават детето ами и това.Що за Българи сме ние като не я поткрепяме.Каде е нашето външно-международно министерство.