251

:)

преди 13 години

Айде моля ти се не ми давай насока какво да правя.

250

граф Лайко

преди 13 години

Каква перфорация на червата? Всъщност защо жената са я върнали от Плевен в Русе? За да не носят никаква отговорност, ако нещо стане ли?

249

граф Лайко

преди 13 години

Тук някои хора вместо да пускат по 200 коментара под статия да насочат енергията си те да отгледат някое дете.

248

:)

преди 13 години

Абе *** анонимко. Това не е злоба, а хората са потресени от действията на една луда бабичка. Нарича се обществено мнение и точно по този начин трябва да се реагира.

247

Q

преди 13 години

Сега вече успя даже да погребе дете! Господи пази ни от лудостта на хората и от алчността за слава на другите.

246

Анонимен

преди 13 години

Дано спасят поне другото дете, в което силно се съмнявам.А всички вие, не ревете на чужд гроб, защото не е от състрадание, а от чиста злоба.Вместо да скачате срещу жената и да роните крокодилски сълзи за децата , насочете енергията си към нещата около вас.

245

:)

преди 13 години

Този *** дето е родила на 62 трябва да я сложат в психиятрията. Съвсем съзнателно да обрече 2 живота на нещастие... Представяте ли си децата да са абитурентки и вместо да се радват на бала си и да получават подкрепата на родителите си да трябва да гледат напикаващата се и побъркана баба /майка/ на 80 години.

244

граф Лайко

преди 13 години

С некадърни доктори се стига дотук. Защо са се съгласили на близнаци, защо са принудили жената да ражда преждевременно без да е било необходимо. Жалко, че не публикуваха мъдростите от Блога на Милена Фучеджиева да видите как *** си остава *** и във Франция и в Америка.

243

Az

преди 13 години

Иска ми се кажа нещо, но наистина нямам думи... Това, че детенцето си е отишло, не е изненадващо. За съжаление не е изненадващо и че се допуска такова нещо в България. Не Щатите, а България е страната на неограничените възможности! Всеки може да направи каквото си поиска по един или друг начин... Думата "морал" не се връзва нито със случката, нито с който и да е от участниците в нея, така че няма да подхващам темата...

242

Анонимен

преди 13 години

НА СЪД И ТАЯ И ОНЯ ДОКТОР!!!

241

haha

преди 13 години

Така става, като си играят с живота...

240

Анонимен

преди 13 години

Predstavete si tova ne6to da vi e maika ...

239

Анонимен

преди 13 години

Лицемери, а не мислите ли , че българската медицина е прекалено изостанала, за да се справи с такъв експеримент.Колко деца са осакатени заради некадърността и арогантността на глупави и неграмотни доктори.

238

Анонимен

преди 13 години

Да й даде Господ здраве на Вашата близка да се оправи! Дано! Но предполагам, че тя има родители, които са на възрастта на коментираната "майка"! Тези хора биха поели грижата за детенцето, като не е без значение факта, че те вече са гледали деца! Дано жената се оправи ...

237

az

преди 13 години

Извинете не бях видяла, че не са и разрешили да си осинови дете. Ами честно казано, без да си кривя душата, само като я видя тази жена и аз не бих и поверила дете. Жалко, че сега вместо някое младо семейство да имат две красиви и здрави слънчица, две малки ангелчета (вече само едничко) агонизират някъде. Не се знае ако оживее дали няма да има много увреждания....

236

Васко

преди 13 години

Анна , минусите са ти не от мнението ми от "ЛЕЛИЧКИТЕ И БАБИЧКИТЕ" . Не знам дали знаеш , че жените много се обиждат на такива наименования.

235

аз

преди 13 години

До: консерваторЗатова тя сега унищожи ДВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТА..... Дано другото момиченце да оцелее, ама кои *** го е разрешил това, че тя е на 62, може и да не доживее детето й да направи 10г. и какво - ето ти още едно сираче....да беше си осиновила едно детенце има толкова много без родители и любов. Явно заради това ПРИРОДАТА не "ДАВА" да си имаш деца на тази възраст

234

Nikolay

преди 13 години

Отказано и е да си осинови , защото психолозите са дали оценка ,че го прави за себе си и че не е достатъчно психически стабилна за да се грижи за новородено . според мнението на психолози тя би могла да се грижи за дате между 5 и 10 години ..... не е пожелала .мислч че на хора кото нея н бива да се дават деца .... защото твърде често ставаме свидетели на това как нездравият разум на родителите се предава на децата .

233

!!!

преди 13 години

Едно е на 35, друго е на 62... *** са хората, позволили това...

232

az

преди 13 години

do: IantraDo kolkoto razbrax jenata mnogokratno e pravila opiti za osinovivane,no i e otkazvano.I tova za poreden pat dokazva,che neshto v sistemata ni kutca.