416

Акъл море

преди 14 години

Не съм само аз ,който мисли така. Тази опасност е напълно реална. Затова се държат турците в БГ консолидирани , а българите разединени.Никой не може да пипне Доган с пръст! Ето и Бойко, който има пълна поддръжка от САЩ не смее.За много кратко време може да се провокира конфликт между българи и помаци с последваща намеса на Турция и за 1-2 седмици от 111 000кв.км. може да стане 30 000.Какво ще стане с бизнеса ти тогава? Ето до това може да ни доведе лакейското поведение спрямо САЩ.

415

Акъл море

преди 14 години

е че имат различни средства за постигане на целите си. На САЩ им трябва слаба и зависима България, а на Русия силна България, защото БГ ще бъде единствения съюзник на Русия на балканите.САЩ си имат Турция, на която дават милиарди. Те нямат нужда от други , защото дори и материално не могат да си го позволят.Русия напротив ще даде и невъзможното за да има приятелска България.Тогава и границите на БГ ще бъдат сигурни, а те сега не са! При нужда САЩ ще ни хвърлят на Турция, без да им мигне окото!

414

Акъл море

преди 14 години

Борбата между САЩ и Русия не е на основа демокрация или диктатура. Тя е на база подчинение и оцеляване. Единствената пречка на САЩ за тотално господство е Русия.БГ е нужна на САЩ единствено с цел използване срещу Русия.Русия е нужна на БГ основно за да не може САЩ да ни използва срещу нея. Нито САЩ нито Русия имат намерение да лишат българите от икономическа или политическа свобода. Така че не се страхувай за свободата си.Диктатури в Европа няма да вървят. Разликата между двете сили

413

НАТОвец

преди 14 години

... Кат имаш спукани керемиди на покрива, не взривяваш целия покрив да спиш под открито небе, а взимаш една стълба, качваш се горе, намираш ТОЧНО коя керемида е проблем и я сменяш/лепиш/нагласяш! Да, трудна, бавна и *** работа е, мое и да паднеш от стълбата, ама се оказва по-добре от спане на открито - милионите покриви по света го доказват! И най-важното: и най-големия некадърник да се грижи за най-скапания покрив - той само може да стане по-добър, не по-лош(не е вярно за липсата на надежда)

412

НАТОвец

преди 14 години

Да, вярно е това - ти описваш ЕДИНСТВЕНИЯ минус на демокрацията и свободата... и си прав. Но виж си РЕШЕНИЕТО какво е - то е по-зле от самия проблем: за да спреш престъпността и несправедливостта, правиш от една държава един голям затвор - още по-голямо престъпление! А как правят умните хора... ? ...

411

Акъл море

преди 14 години

И което е основното--България да я духнеш ще рухне! Но ти имаш някакъв бизнес, мислиш се за успял и не можеш да допуснеш, че това, което имаш, утре може да не е вече твое.Но щом се чувстваш добре на територия България, никой не ти пречи! Яж боядисан хляб от трици , сирене от черва и машинно масло и викай ура!

410

Акъл море

преди 14 години

Разликата между партийните другари преди и богаташите сега е от земята до небето. Вероятността да бъдеш пребит и ограбен сега е неимоверно по-голяма от преди.Народът беше единен срещу властта, докато сега е разделен на безброй групи един срещу друг. Преди имаше вяра и надежда, че нещата ще се оправят, докато сега абсолютно липсва.И сега хората садят домати, но им ги ограбват тълпи озверели и гладни ***.Ако си богат сега трепериш да не те ограбят, ако си беден, наистина си беден и още по-зле.

409

НАТОвец

преди 14 години

"трябваше да лаеш преди 1989-та! Тогава не съм ти чувал гласа!"Щото ме беше страх да не ме пребият в районното. Обаче и тях ги беше страх от моите думи и истината в тях - затова и щяха да си правят труда да ме бият. Ако не ги беше страх, щяха просто да ми се смеят... логично, нали?Това идва и да обясни защо източният блок беше въоръжен до зъби - да защитава властта на комунистите, не за "моя горо зелена" - дреме им на тях - колкото и сега.

408

НАТОвец

преди 14 години

Е какво е ако не глад - що пуснаха хората да си гледат домати и кокошки в двора(Ленин не е завещавал подобни капиталистически своеволия)? Щото в лафката само хлеб, млеко и сухари, ама първите 2 само ако сутрин рано се наредиш на опашката, ако не - ГЛАААД, до следващия опит.Пък за по-"сложните" неща - ти текат лигите по витрините на Кореком, където *** с доларчетата от външната търговия влизаха, и разни чужденци ни хвърляха дъвки, сякаш сме негърчета... не било мизерия...

407

Акъл море

преди 14 години

Глад и мизерия в България не е имало до 1989-та. Има ги сега! "Несъществуващият" враг и сега го има! Само, че слепите не го виждат!България е на колене вече 20 години благодарение на теб, куче! *** я запази за себе си! А срещу "московските *** " трябваше да лаеш преди 1989-та! Тогава не съм ти чувал гласа!

406

НАТОвец

преди 14 години

"Аз съм бил свидетел на силата на България, когато турците живееха в постоянен страх от българската армия"Значи си бил и свидетел как половината народ умира от глад и мизерия, за да храни другата половина - безсмислени кашици и апаратчици, насъскани срещу несъществуващ враг, по заповед на московските *** (да пукнат дано!)Заначи, майкопродавецо, пак искаш да сложиш България на колене в калта - но тоя път ще получиш един дебел НАТОвски, запазили сме ти го !!!

405

obrazovan

преди 14 години

Ej,NATOvec - ti si golqm tApanar be ! Po kysopametno mekotelo ot ot teb edva li ima ! To4no ti 6te si edin ot pyrvite ,koito 6te kvi4at sled kato GERB i BB si otidat i ostavqt haos sled sebe si !E togava ve4e moje i da otide6 i da se nadupi6 na tvoite lubimci turcite za anadolska laska - ta da razbere6 kakvo e tursko robstvo !!! Sopolanko kysogled !!!

404

Акъл море

преди 14 години

Пазил ме господ да слушам мекерета като теб! Какъв натовец си ти-най-много да си теляк на натовците! Натовци са тези, които стояха срешу могъщата съветска армия 50 год.!Аз съм бил свидетел на силата на България, когато турците живееха в постоянен страх от българската армия.Само видът на една рота червени барети , можеше да принуди турски подразделения да подвият опашки! Сега една рота аскер ще стигне да Пловдив за няколко часа! Ако ти си свободен в такава България, аз не съм!

403

Анонимен

преди 14 години

ЗА 20 Г. НИЩО НЕ БЕ ПОСТРОЕНО В ЕНЕРГЕТИКАТА НО БЯХА СПРЯНИ 1,2,3,4 РЕАКТОРИ В КОЗЛОДУЙ.КОГАТО СПРАТ И 5 ,6 БОЙКО ЛИ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ТОК А ТОВА ВРЕМЕ НЕ Е ДАЛЕЧ. МОЖЕ БИ ЦАНКОВ КАМЪК НО ТОЙ РАБОТИ САМО КОГАТО ИМА ВОДА .ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ТРАСЕТАТА НА НЕФТ И ГАЗ ТУРЦИЯ ЩЕ ГИ ВЗЕМИ И ЩА ГУШНЕ МИЛИОННИ ПЕЧАЛБИ.ГЛУПАЦЕТЕ В ТАЯ СТРАНА СА НАЙ МНОГО.

402

НАТОвец

преди 14 години

А ти като не си бил свидетел ни на едното, ни на другото - мълчи и слушай патило!

401

НАТОвец

преди 14 години

"стандартът на живот на българите беше в пъти по-голям от днешния"Не дей да лъжеш, малък червен мошеник, защото съм чакал по опашките със собствените си крака! А твоето инфо е само от приказките на дядо ти - партизански ятак - за величието на комунизма.Как бази не е имало - ЦЯЛА България беше една оградена с тел съветска база - най-срамния и гнусен период в нашата история !!!

400

до 426

преди 14 години

Пич, нещо си се объркал. Или си готвач на американските войски в Бургаско, или си сутеньор на проститутките, които им караш там. Да те светна само, че по време на т.нар. от тебе "руско робство" стандартът на живот на българите беше в пъти по-голям от днешния, освен това съветски войски НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ВОЕННИ БАЗИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ. За разлика сега от американските.

399

До 429

преди 14 години

А на тебе като ти харесва Америка и Турция, що не идеш и ти там? Аааа, или май не ти дават виза за Щатите, а? *** е твоят идол - Борисов. Аз съм изключително щастлив, че не ми се налага да работя в България във фирми пълни с милиционери и "бивши" комунисти. А ти явно се кефиш на един от най-известните бивши комунисти (БКП) - Бойко Борисов. Значи *** нещо. Какво ли....

398

outsider

преди 14 години

Бойко Борисов за пореден път се упражни във външно-политически популизъм. Просто е искал да каже това, което посланиците на западно европейските страни ще харесат, и по точно - че в никакви проекти с Русия няма да участваме. След време, като си затворим старите ТЕЦ-ове ще имаме избор - да внасяме ток от Турция или от Румъния. Но тогава Бойко Борисов никой за нищо няма да му иска мнението. А Трайчо затова е сложен, за да си тряе.

397

Акъл море

преди 14 години

Ти си безценно момче тогава, бе натовец! Бил си свидетел и на турското и на руското робство! Такива хора наистина почти липсват и даже въобще ги няма! Нищо, че 1989-та си бил най-много на 5-6.Може да станеш свидетел и на следващото турско, което вече почти е започнало! С теб обаче е друго- теб НАТО ще те закриля! Точно както закриля афганистанци, иракчани и грузинци. Ти си просто роден под щастлива звезда!