17

Анонимен

преди 14 години

До 12:Вземи първо да прочетеш на какви условия трябва да отговаря една партия, за да получи субсидия,а?! То си го и пише в статията, само да можеше да четеш...

16

Анонимен

преди 14 години

Да, лошо за герб, че орязва разходите на партиите, които са машина за пари и корупция и бравост на БСП, че в дни на криза харчеха милиарди!Ами, на парче...на парче, от всичко трябва да се пести!В италия съкратиха заплатите с 30% на държавната администрация!Всяка подобна мярка е добра, а за цялостна визия за излизане от кризата нито една страна не е направила това, защото универласна рецепта просто няма!Не защитатам никой, просто това е добър ход. Който иска да го приема за популизъм!

15

ха ха

преди 14 години

Бравус на ГЕРБ.Поредната смешна популистка мярка на бездраните управляващи.Едно е факт,работо се на парче без да се има визия за случващото се.Жалки са безпомощни са и ни влачат към пропаста.

14

Анонимен

преди 14 години

Не, че е много, но пак е нещо...Хайде да видим сега...обичайните ревльовци...това било Пи Ар на ББ, как това не било нищо...как сам залъгват хората...как това ли е най-важното да се направи точно сега...как това нямало да ни помогне с нищо в кризата...как това няма да се отрази лично на тях...Шегата настрана, това е добър ход...в дни на криза трябва да се пести от всичко, дори и по малко.

13

Бравос !!!

преди 14 години

Партиите в България са мафиотски организации. Излиза, че храним И законно мафиотите, като им плащаме за да ни крадат !Браво на нас !

12

Анонимен

преди 14 години

малко са!!!!!!!!!!!!!!!!! Още трябва, та като дойдат избори - за купуване на гласове да бръкнат в собствения си джоб! Последно - КОЛКО СА РЕГИСТРИРАНИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ? И колко от тях, на последните избори например са получили 0 - нула - гласа? Итях ли ги субсидират? Значи целта е СУБСИДИЯТА, щом лидера на ТАКВАЗ партия и родата му не гласуват за него

11

Анонимен

преди 14 години

Абе в хазната все остават някакви баснословни суми от милиони и милиарди...а ефекта не се усеща никакъв?

10

Анонимен

преди 14 години

После всеки депутат да му орежат половината от сланините и ***. Сапунът - в галерии в *** махали, за назидание.

9

DANTES

преди 14 години

ABE AIDE STIGA S TEZI PARTII,SAMO NI TO4AT PARITE.STIGAT NI DVELEVI-DESNI I AIDE 4A0

8

Ben Gan

преди 14 години

Абе да намалят с 50% парламента1во заплатите са на 50% После автомобилите, шофьорите... незнам.. обяснете ми какво губим ако всички партии са със 50% намален състав. Съотношението пак си остава. Моля обяснете на бедното дете (АЗ)

7

Цецо

преди 14 години

Агов е станал много алчен, какво реве, нали няма да им вземат цялата "придобивка за демокрацията", а само 15%? На мен също ми намалиха заплатата с 15 %, пък не рева...:)

6

Анонимен

преди 14 години

Всеки българин с партия.Ще му се дават субсидии и ще е богат.

5

Добре :)

преди 14 години

Сега, ако им обложите и "комисионните" ще излезем от кризата преди Германия.

4

Неграмотен

преди 14 години

Браво

3

големия нос

преди 14 години

Никакви субсидии за партиите. Да се издържат от членски внос!

2

Анонимен

преди 14 години

Нас във фирмата ни удариха с 25 %. А тези само с 15 %.Нещо нечестно ми се вижда.

1

Анонимен

преди 14 години

те герб докато не уредиха контрабандните канали не смееха да пипнат субсидиитесега, като всичката контрабанда почна да кара доходи на бате боко - вече може и да се режат субсидиите ...