91

Анонимен

преди 14 години

Всеки иска да скочи..... *** го е страх. За това дай да бием гърците по главата че ни земаха заплатите,пенсиите. Ние не сме виновни че работим за по 500-600 лв., гърците са виновни. Ние не сме виновни че се умилкваме да ни дадат аванс от мартенската заплата, познайте кой е виновен? Ние не сме виновни че почваме работа за 500-600 лева, защото имаме семейства и трябва да ядат!?Мамка им мрасна гръцка... ще искат по 15 заплати ли мамка им?

90

саскуоч

преди 14 години

Швеция не е Сомалия но манталитета е много ама много поразличен от нашия.Няма по естествени хора от скандинавците.Работих с шведи цели 6 месеца и съм очарован.Нашите босове бяха там и после подигравателно коментираха че офиса им бил като от 50-те години с старата дървена дограма.Тези момчета с неугледния офис са 40 души и са водещ производител на определен тип машинарии и ги знае цял свят ,а наште никои не ги е чувал,нищо че имат офис за милиони

89

Анонимен

преди 14 години

България няма се управи докато народа не скочи!В никоя западна държава депутатите нямат служебни коли с шофьори,такъв лукс имат само министрите.Бойко да ги намали от 240 на 100,защото ФР е 10 пъти по голяма от БГ а има 10 пъти по малко депутати.Грешно е от децата и пенсионерите които гладуват

88

Анонимен

преди 14 години

Когато в една държава с неселение 6-7 милиона (почти 3 в София) некой обяви че е харчел държавни пари за среща с Ерекциорат звучи малко налудничево, при това по документи за разход на гориво тип Байконур(поне 5 обиколки на земята по екватора)

87

!

преди 14 години

Сложете министерства, кметства, агенции, държавни фирми - сигурно има поне 10 000 държавни автомобили, с които се возят номенклатурчиците, а пари за раковоболните няма. *** МРЪСНИ!!!

86

Силвия

преди 14 години

Да си ходят та село и да не се връщат-днешни, бивши и бъдещи дипутати/ки!

85

&&&

преди 14 години

Право на служебни коли трябва да имат само министрите,всички останли да си ползват личните коли както в всички демократични държави.Да се намали броя им защото БГ е малка държава,няма и 7 милиона от които 3 млн са в чужбина,така че децата и пенсионерите няма да умират от глад за да издържат тия 240 некадърници,100 за БГ са напълно достатъчни..На запад депутатите нямат служебни коли с шофьори

84

роко

преди 14 години

"До седмица: 10 депутати наблъскани в един мерцедес". И мерцедеса в пресата за скрап. Един секретар в НС рече, че ще е по евтино да ги предадат, на вторични суровини. Вервам Му!

83

Овца

преди 14 години

Беее, бееееее, бееееееееееееееееееееееееееееее

82

киро

преди 14 години

най-доброто решение за 10 месеца управление ,АКО МИНЕ ДЕ

81

safdj;

преди 14 години

Депутатите имат право на неограничено безплатно ползване на градски транспорт и влакове. Имат лимит на самолетните билети но и там имат безплатно ползване. Незнам как стои въпросът с междуградските автобуси но предполагам и там имат безплатни билети. Какъв им е проблемът??? Предполагам, че ползвайки гореизброените не могат да отскачат до разни местенца по лични проблеми.

80

31947

преди 14 години

Приятелю, возейки се в личен автомобил,можеш да го повредиш (много вероятно)от прекрасните пътища в България.Като се качиш на държавно возило, при това бронирано, света е твой, па и арчи малко нема и 30 на 100.

79

Уфффф

преди 14 години

Колко глупост има в тая наша страна! Какво сте се хванали за депутатите сега?Та нали единствено този парламент намалява колите и то благодарение на ГЕРБ! Вижте само автопарковете на министерства и ведомства, а те са много! Огромно количество шефове и шефчета се возят в служебни коли със служебни шофьори и всичко е на наш гръб! Това го няма в Европейския съюз.Защо шефа с голямата заплата не се вози с личната си кола като мен?Това трябва да се спре-по примера на парламента?Това направи Бойко!

78

къде е това

преди 14 години

Май обърка парламента с премиера.Не се изказвай неподготвен.Швеция не е Сомалия.

77

Анонимен

преди 14 години

*** погледнете снимката по-горе...., човека нема пари да се Сшейвне (обръсне)та вас Мерседеси (така се казва, мисля, не че обвинявам някой в слабограмотностщото така или иначе до скоро имаше улица в София със звучното име Георг Вашингтон, *** нищо грешки стават по някога ) )

76

ДЕДОТО

преди 14 години

Другаря Гинио Ганев е пример за депутат с неговата ерудиция, принципност, честност и достолепие !

75

саскуоч

преди 14 години

В Швеция която е къде по богата,на парламентаристите им се полага безплатна карта за транспорт или велосипед.На територия е по голяма а едва ли някой мрънка че му е трудно да се среща с избирателите.Тука се взеха за много важни и заслужават една сопа.

74

аз също

преди 14 години

до51 - Колега и аз съм като теб и това в момента е възраст в която само да си продуктивен за обществото не се оценява,ориентирай се само да даваш акъл и ще береш плодове.

73

учител ли?

преди 14 години

"реплекират" ?

72

1 електорат

преди 14 години

турците казват "нереде чоклук орада ***" та и народните депутати - цяло стадо чалъмджии. На българия стигат по 3 *** от област + 10 шопи от София. Хем ще видиш кой какво работи хем и по-малко разходи. Парламента е витрината на нацията, аз съм учител немога да отговоря на учениците защо не бива да се преписва - веднага реплекират, че нашите представители гласувтат с чужди карти какво остава за тях! Те не са ли хора та ще им тряват служебни коли? Ако пътуват с влак или автобус ще си вземат пътгн