404

Българин

преди 14 години

Нищо чудно сега обаче да осъдят един възрстен човек, задето е защитил имотът, а може би и животът си - нещо което престъпната "държава" трябва да прави, но отказва да прави?Или той, защото е Българин, а не ***, няма права?

403

ддд

преди 14 години

Ей пичове , МЪДЕРАТОРА Е *** !*** *** държава сме !Този сайт не е днес-БГ а мангалия днес , ама не за дълго ! Ха, ха,ха......................

402

Българин

преди 14 години

В Българската Конституция е написано изрично, че частната собственост е неприкосновена, но така ли е? Нима е останала къща на село или вила, неограбена поне веднъж от *** бандитска ***? Нима *** не признават за тия кражби дори публично, понякога по телевизията дори? И какво прави държавата? Какво прави ушевата жалка *** и дори набеденият за бъдещ президент - маймуноподобният т.нар. "министър на вътрешните работи"? Къде е написано, че законите не важат за *** ***?

401

GNEWEN ZAWRI SI GO W

преди 14 години

GNEWEN ZAWRI SI GO W GAZA BE NENORMALNIK

400

Гневен

преди 14 години

Е, *** ***, вече прекали ! Айде сега да се започваме !Кой има повече проксита ? Хайде бе *** - почвай да банваш !!!!

399

Гневен

преди 14 години

Е, *** ***, вече прекали ! Айде сега да се започваме !Кой има повече проксита ? Хайде бе *** - почвай да банваш !!!!

398

БАЙРЯК СЛАВЕЙ

преди 14 години

Много премахнали ............................. малко останали..........

397

7

преди 14 години

как смее дядото да стреля с пушка.да се накаже.следващия път трябва да стреля най малко с калашников.на *** ако им се ядат череши да си засадят . и после само един и то жив.за наказание е дядото.да се научи да стреля.

396

...

преди 14 години

Хъм... един *** по-малко.Дано не осъдят дядото.

395

Мен

преди 14 години

...сега дядото ще го отнесе за "бракониерство"...или лов извън сезона..

394

tulski

преди 14 години

Всички тези изпълнения се дължат на 3 причини :1.ЕС и неговите " критерии", където любимо изречение е - " по отношението към малцинствата си личи една държава, колко е демократична"2.Българските закони, които не защитават частната собственост и личната неприкосновеност.3. Държавата, медиите и управляващи толерират антибългарски организации от рода на Български Хелзинкски Комитет.

393

аз

преди 14 години

Да уточним: тийнейджърът е ***!

392

ined

преди 14 години

Череши да си откъснат - пълни глупости. *** влезли посред нощ да крадат, дядото сега ще лежи защото се защитил, а ако го бяха убили - сигурно полицаите щяха да пишат - от неизвестен извършител :(

391

uha

преди 14 години

много е просто-влизане без разрешение в чужд дом да се криминализира без никакви отстъпления и да се даде право на употреба на оръжие за защита на дома-да ви видя тогава ***.Хапваите си сливи и си копаите ......;-)

390

Анонимен

преди 14 години

STIGA STE ZASHITAVALI MRASNITE ***-JIVEQ V PLEVEN V BLIZOST DO PROSLOVUTIQ ZIGANSKI BLOK.NQMA NEOBRANA KASHA,UJAS E I NA NIKOI NE MU PUKA.KOGA LI ISKRATA SHE PRERASNE V POJAR.

389

до 375

преди 14 години

Първо,*** са!Разходи се по сайтовете и ще ти присветне!Второ,законите са за всички!Това, че на днес.бг им треперят джуките да не ги обвинят в расизъм,си е техен проблем!Доколкото знам,на 22 хората вече бяха изслужили в "родната казарма",така че,кво момче е тоя ***!?И трето,за кво са влезли в полунощ в чужда къща няма голямо значение!Дали за "шепа череши" или за пенсията на стареца,или за нещо друго-по принцип това си е беззаконие!И още нещо-*** никога няма да се интегрират!

388

дядо Коцо

преди 14 години

Че кой го кара да се качва на дървото?А забравих те са леко маймуни и по навик се е качил..Прав си е дядото не може ти да се грижиш за нещо цяла година и като дойде време да видиш за какво си се трудил,някой да ти задигне плода!

387

!

преди 14 години

Ако не се махне политическият чадър ,под който десетилетия вече се толерират *** за сметка на българите,няма да се учудя ако недоволството ескалира. Положението става нетърпимо ,а само политиците не го виждат!

386

Анонимен

преди 14 години

Да го пускат дядото - точно така трябва да се защитава частната собственост.А малолетният престъпник - днес краде череши, като порасне ще краде коли!!!

385

-

преди 14 години

Абе вие нормални ли сте - 394 ти ако си с двама посреднощ ха познай чий з*адник ще е скъсан.Като говорите изобщо устата ви има ли връзка с мозъка или получавате сигналите по сателитните чинии?Дано повече такива случаи има - *** или българин ми е все тая - за крадците това се полага.За убийците също.За изнасилвачите - виж за тях само затвор,да разберат и те нещо в тоя живот.Когато има повече такива убити крадци може някой да се сети,че законите куцат в тая страна