29

&&&

преди 14 години

Тоя ще затрие Израел от картата!!!

28

АМАН

преди 14 години

БВе я се сопретеЧ Убаво че са Западните страни, Америка и Израел за да има развитие тази човешка цивилизация. Нещо умно да са измислили Турция или Арабите или ***? Всеки им е крив и несправедлив към тех. Вместо да дават луди кинти за първична демонстрация на мускули да ги инвестират в образование, наука и тем подобни. Дали Ю.Корея не мое си прави ядрени оръжия, мое ама развива друго и си личи разликата със Севера. Крайно време е да се разбере че има нациии дето освен разруха нищо не носят.

27

Bre-bre

преди 14 години

Ама само как се измести центъра: еврейски командоси избиха сума ти хора, - обаче - санкции за Иран! *** ООН-то, виж как действат еврейските лобита по света!

26

Анонимен

преди 14 години

Установяването на западен тип демокрация където и да било извън развитите страни е равносилно на колонизация. Да обявиш в 21 век, че колонизираш страна е малко демоде. Затова западът установява демокрация. Подпомагането на демокрацията е евфемизъм за колонизация.

25

ААА

преди 14 години

Тоя гаре на снимката да не ти прилича на швед .Всички в тоя регион са един дол дренки.

24

Lehr

преди 14 години

Това е политиката на САЩ: не си ми приятел - ембарго. Нещо като българската поговорка "Петлю-петлище лошо имище - даите да го изядем!" Иран с какво може да се защити ако кривоносите съседи от Израел решат да го нападнат? Санкции първо за Исраел - те вече ИМАТ ядрено оръжие, а Иран я произведе скоро, я не.

23

Анонимен

преди 14 години

Интересно защо не заплашат Израел със санкции... Хммммммммммм

22

Анонимен

преди 14 години

иранците не са АРАБИ!!!!!!!!!!!!! четете и се учете!!!!! това през 9-12 век е една от на - великите световни цивилизации...и повечето иранци не са съгласни с политиката на управляващите си...

21

bo

преди 14 години

Na ARABIN i Jalturko vjara da njama6! Vinagi s edno naum. Te i 4ernite taka gi iztarvaha v South Afrika. Be6e malak rai , sega belite bjagat 6toto e malak ko6mar....Ne 4e i nie si njamame kusuri, ama njama da si izpratija detcata da se vzrivjavat i da im palnja glavata s gluposti za devstvenitci i tem podobni iljuzii...

20

Андрей

преди 14 години

А, това няма да е голяма загуба, не вярвам да има такива последствия.

19

1111

преди 14 години

Достатачно е тези три ракети да паднат в Лондон и ще започне трета световна, вярвай м!

18

Tina

преди 14 години

"направено прекалено късно"...??? Никога не е прекалено късно да се спре конфликт, който не е започнал, но на САЩ просто не им изнася, нали?Единството, което демонстрира световната общественост, е изключително високо, заяви Хилари Клинтън" За какво единство говори тази госпожа, след като светът е по-разделен от всякога? Нито ООН, нито Съвета за сигурност, нито секретарят Муун, когото мислят за Месия са постигнали нещо за единството. Всички сте лицемери и просто искате тази война.

17

до 1111

преди 14 години

Гледането на американски филми води до умопомрачение.

16

Христо

преди 14 години

Мракобесно е и християнството, виж Инквизицията, Кръстоносните походи и тогава пиши простотии. Аз се водя християнин, ама си знам стоката!

15

Цецо

преди 14 години

Махни си капаците, колега, ако всички започнат да мислят като теб и да не им пука, скоро никой никъде няма да живее...

14

до 3

преди 14 години

При една бъдеща война Русия никога няма да бъде на страната на ***. Така, че сорри за напразните ти надежди, просто веднъж за винаги света ще се освободи от от тая мракобесна религия.Всички вие с *** просто нямате шанс и ми е чудно за защо толкова си вирите брадите.

13

Андрей

преди 14 години

с 2-3 ядрени ракети не може да се унищожи и един град като София. Не се излагай.

12

1111

преди 14 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ : Иран изтрелва 2-3 ядрени ракети към Европа и унищожават половин европа ,а другата половина ще умре по късно от радиацията .Обаче при разследването се установява, че всъщност Иран не е виновна, а просто петимата които са отговаряли за ракетите получили видение от аллах, който им бил казал да унищожат всички неверници.

11

Патриот

преди 14 години

Абе що ви не ....? Какво ми пука за Иран, Сащ и Русия? Искам да живееме като бели хора в България, а това едва ли зависи от положението около Иран?

10

Наблюдател

преди 14 години

Откога Съветът за Сигурност на ООН се казва "Съвет за безопасност"? Време е да обърнете внимание на международните си редактори. Елементарна обща култура е това.