11

Machiavelli

преди 14 години

Ща излъжа ама Flashblock май само ги скрива. Много по-добра е AdBlock +, блокирва не само флаш рекламките ми всичко. Примерно влез без него в Арената и скив колко е пълен тоя сайт с всякакви реклами. Като сложиш Adblock + ти блокирва всякви такива мизерии, само 1 остава което сам трябва да го блокираш. В днес.бг примерно една реклама не се вижда, всичко съм блокирал, така съм направил на всички сайтове които посещавам редовно.

10

brigante

преди 14 години

хаха добро утро адоб:) даже навремето им бях писал писъмце относно флаша хаха

9

Анонимен

преди 14 години

За пръв път виждам думата "контент". Айде като пишем на български и имаме точен еквивалент на думата, да не изнасилваме познанията си по английски.

8

gte

преди 14 години

Ползвайте Flashblock за FF и няма да се налагате да гледате гнусни флаш реклами, които само ви товарят процесора. Пускате си флаша само когато искате да зяпате клипчета в youtube, vbox и т.н.

7

Фрайбург

преди 14 години

По принцип всички програми на Adobe са много тежки и тромави, макар че не може да се оспорят качествата им. Аз от доста време махнах Acrobat Reader/Writer и минах на близо 20 пъти по-лекия Foxit. Компютърът ми спи кротко, само когато трябва да използвам Флаш, тогава се поуморява, но съм със Firefox и съм си монтирал Флашблок и си пускам само това, което ме интересува.

6

Анонимен

преди 14 години

Той Костов цялата ни държавна икономика срина, пък пред някакви си Adobe ли ще се спре...

5

М

преди 14 години

Абе тия от Adobe кога ще си научат тъпия Flash да ползва и видео карта, не само CPU!?

4

X

преди 14 години

Мразя го тоя flashplayer , когато отворя например страницата на днес.бг от *** реклами натоварването на процесора ми стига 20% а съм с атлон х4 620.Тия каде са с по лабави процесори сигурно минават 50%.56834

3

Антон

преди 14 години

Хахахаха по-скоро Adobe да си оправят скапания software. Flash натоварва изключително процесора, така че по-слаби системи направо може да си ги срине. Далеч съм от мисълта, че версиите на Flash за Mac и Linux са толкова добре развити колкото за уиндоус. Това че не ти е забила машината докато си на Линукс си е чист късмет. Кой знае и колко Flash приложения ползваш или сайтове посещаваш - vbox не е критерий, макар че на EeePC-то ми блокира OS-a.

2

Nobody

преди 14 години

А, сефте....

1

Анонимен

преди 14 години

Хаааа ами Стив Джобс да си оправи развалените ябълки :) Защо Windows и Linux от Adobe Flash не забиват. Или една българска поговорка -На калпавия х*й космите му пречат.