271

Дидо

преди 14 години

Какво казваш,Исус не е разпънат ли?

270

Данчо

преди 14 години

Узиелчо ли си,Юсуфчо ли си,незнам,но както са я подкарали твоите едноверци, нямащи НИЩО ОБЩО със семитите защото са насметени от централна и източна европа и заграбили тази земя,бял ден няма да видят!Религията ти е ционистката доктрина на херцел!Мит е разпъването на Христос,но за подлоста им и на слепите се проясни!В която област на развитието са се намесили,там поразия са направили!Е,май идва време да си плащат и съвсем няма да се изненадам,ако харакири от тарикатлък си спретнат!

269

za 310

преди 14 години

момче глупаво, Хитлер го победиха САЩ Русия, Англия заедно ..... поотделно победата си беше негова.........

268

БАТЮ

преди 14 години

Ти пък кой си ?????....Може би някакъв нов Пророк ????....

267

за 315

преди 14 години

най- добре е Ердоган да целува ръка на жуишите и да иска прошка за правокациите щото, които се заял с тях добро не е видял ............ и понеже сте неграмотници , прочетете как издириха замесените в концлагерите след ВСВ и какво им се случи ........пак имаше възмутени от действията им...........като сега

266

edmon

преди 14 години

do Uzuel Gal. Doide kraq na Izrael.Tova shte go napravqt turtsite.Zapochna s '' One minute''',posle sblijavane sas Siriq i Iran.Ako ne vijdate tova da Vi kaja Izrael se zadushava

265

Узиел Гал

преди 14 години

Хаха, от кого ? От Иран ? Или може би от Ирак ! Израел разполага със собствен ядрен арсенал, противоракетна отбрана, 370 бойни самолета от последно поколение, подводници, радари за ранно предупреждение, AWACS, спътници и какви ли не още технологии. За една нощ могат да смелят всички ***, с които граничат. Кой точно ще унищожи Израел, много ми е чудно.

264

за 310

преди 14 години

Ето затова муслимите трябва да бъдат държани в 14 ти век........ защото ако *** имат атомни бомби ще решат че могат да си отмъстят на всички .......в този случай е по - добре Израел да ги избие за доброто на останалите ..........сам виждаш че това е единствения начин .....

263

БАТЮ

преди 14 години

Много обща тема за християнските войни поставяш...И то не е въпрос на обсъждане в момента...И къде и кога са правени големи християнски атентати в САЩ ????....Посочи ми време....А даже и да си до някаде в нещо малко прав и ослушай се малко и гледай телевизия ако не четеш ОТ КАКВО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ СА ТЕРОРИСТИТЕ ???? Не насаждам нищо - просто казвам нещата такива,каквито са...

262

за 305

преди 14 години

как хем загубиха, как хем вечно побеждават......... аз таз трева........

261

Хачо

преди 14 години

Никой не е непобедим. И Хитлер си мислеше, че е непобедим, ама - умря! Евреите тепърва ще плащат това, което сами надробиха! Еврейската държава е необходима, но когато евреите потъпкват правото да други народи на нормален живот, ще получат плутоний в ***!

260

Сашо

преди 14 години

"Крайни християни" такова животно нема!

259

Хачо

преди 14 години

Да, чул съм! в САЩ всяка година крайни християни правят атентати! Чети повече и и още нещо:НАЙ-КРЪВОПРОЛИТНИТЕ ВОЙНИ В ИСТОРИЯТА СА ВОДЕНИ МЕЖДУ ХРИСТИЯНИ!

258

Узиел Гал

преди 14 години

Че изреждаш ги, ама евреи в списъка ти няма, и призоваваш за унищожението на Израел. Май те тресе яко демагогия, а ? Нищо. Факт е, че Израел е непобедима военна сила в Близкия изток. Колкото и да не ви се иска, Палестина ще си остане една жалка територийка, населена от радикални мюсюлмани. Нито Иран, нито Ливан или който и да било друг може да направи нещо, за да промени нещата.

257

БАТЮ

преди 14 години

Май не слушаш никакви новини или не четеш вестници....Случайно да си чул за ТЕРОРИСТ от ДРУГО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ ОСВЕН МЮСЮЛМАНИН ????...Терористки също....И когато живееш сред вълци е нормално да се защитаваш с всички средства...Още на втория ден от създаването си през 1948 г. Израел е бил нападнат от Египет иСирия. И т.н. и т.н. ...та до наши дни...

256

Хачо

преди 14 години

Преди две години евреите загубиха поредната война! Само не си мисли, че вечно ще побеждават! Аз не съм на страната на арабите, но щом евреите си позволяват да държат в глад и мизерия 1 000 000 палестинци, си заслужават ВТОРА ХОЛОКОСТА!!

255

Хачо

преди 14 години

НЕ МИ ГОВОРИ С ХИПОТЕЗИ!!!Аз не деля хората на мюсюлмани, християни, червени, зелени, европейци, азиатци и каквито се сетиш! Има общоприети ПРАВА НА ЧОВЕКА и всички трябва да ги спазват! Ако цената на спазването им е да изчезне тази държава, наречена израел, НЕКА ДА БЪДЕ! Но никой народ няма правото да дискриминира друг народ, защото някой ден си плаща!

254

Узиел Гал

преди 14 години

Естествено, че ще е катастрофално. Още през 1948 година Израел си отвоюва територията. Шест арабски държави го нападнаха едновременно и после съжаляваха за това; понеже не ги бива и да се бият, го обърнаха на тероризъм страхливците. Напълно си заслужават участта. А и това с хуманитарната помощ изобщо не ми го пробутвай, и Иран така доставяше "хуманитарна помощ" на Ливан през 2006, под формата на ракети.

253

Узиел Гал

преди 14 години

Мда, може би затова в панорамата на столицата на великия и непогрешим Европейски съюз се открояват най-ясно минаретата на 3-4 джамии. Гушкай си ги арабите, само не мрънкай, като пристигнат тук и още от летището те обявят за расист, защото не си им постлал червения килим.

252

Хачо

преди 14 години

Много си пристрастен, братле. Целият свят разбра, че:1. Положението в Газа е катастрофално;2. Евреите са виновни за това;3. Корабите пренасят хуманитарни помощи, а не - оръжие. Но на евреите изобщо не им се ще да се признаят за виновни. Затова, след някоя и друга година просто ще изчезнат. Рано или късно, арабите ЩЕ ИМАТ ядрено оръжие. Тогава ще е без значение дали Аллах или Христос ти е бог. Тогава ще има значение КОЙ КАКВО Е ДРОБИЛ!