92

Анонимен

преди 14 години

glupostiiiiiiiiiiiii i che kakvo pa tolkova sa se razrabotili otchitane na deinost

91

AA

преди 14 години

dolu GERB

90

Софиянец

преди 14 години

при 47% които НЕ ОДОБРЯВАТ, незнам къде ще се пъчат ГЕРБ. Това са доста хора които ги ненавиждат. Скоро ГЕРБ ще гори ш САЩ(травестити и наркомани) които ги създадоха!

89

Анонимен

преди 14 години

Ако статията беше озаглавена "Половината българи не одобряват действията на полицията" също щеше да е вярно.Но явно задните части на Бойко са доста сладки за ***

88

Анонимен

преди 14 години

Маймуни ли сте зомбита ли немога да го разбера да го разберете, че с полицейски акции пръвителство и икономика на една държава не се поддържа.Полицията си е полиция да нека да си гледа работата но съвество и реялно изпипани операции а не прокурор да каже на един арестуван, че е престъпник без да го е осъдил съд за престъпление .Може да е заподозрян но до доказването му всеки е невинен. С тези шумни акции на полицията само може да се сравни времето след 1944 година на народния съд

87

Шъъът

преди 14 години

НЦИОМ "Национален център за изследване на общественното мнение" при НАРОДНОТ СЪБРАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Платени от държавни пари / разбирай нашите пари / продажни социолози, произхождащи от НИИМ при ЦК на ДКМС. При всички власти тези продажници им четкат рейтинга.Абсолютно ненужно звено.Има частни агенцции.Да се закрие НЦИОМ - антикризистна мярка!!!!!

86

А

преди 14 години

До 82 и 84Оставете ги ши.аните фудболисти и шоу звезди..да питаме бъдещите и настоящи майки..да питаме студентите или лекарите, или пенсионерите и хората в неравнопоставено положение, или може би да питаме всички бизнесмени, който чакат Бойковщината да им се изплати....в правилната посока ли вървим..????????????

85

лудия

преди 14 години

не че съм против, това е хубаво какво правят ,но да ловят голямите риби, а не да тормозят всички с постоянни проверки , защото с тях сем като бананова република начело с генералисимос, който иска да остане само неговата трева на пазара.иска само холанци да има а те не стават за пушене.холанчето пее аз съм българче.

84

Анонимен

преди 14 години

Поредния пияр в подкрепа за правителството след статията в" Икономист", че България се превръща в полицайска държава.Римляните са го казали дай на народа - Зрелище хляб,пиене и работа да зрелището го има но хляба, пиенето и работата не

83

A

преди 14 години

Лъжа..поредната долна лъжа!!

82

Анонимен

преди 14 години

Господ здраве да ти дава, че отваряш очите на слепите.

81

СФГФСД

преди 14 години

МЕН НИКОЙ НЕ МЕ ПРАЩА ДА ПИША СРЕЩУ КОМУНИСТА БОРИСОВ ,АЗ ИСКАМ ЗАПЛАТА 1000? ЗА ДА МОГА ДА СЕ СПРАВЯМ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ Е ПО СКЪПО ОТ ЕВРОПАЦЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ А ЗАПЛАТИТЕ КАМБОДЖАНСКИ,СЛЕПЦИ СТЕ ВСИЧКИ КОИТО ВЯРВАТЕ НА КОМУНИСТА БОРИСОВ,ВЕЧЕ 10 МЕСЕЦА НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ САМО ДЕТСКИ ГРАДИНИ ОТКРИВА ,ПАРИ ИМА В БАНКАТА НА БОРИСОВИЦА,ТАКИВА КАТО НЕГО ОГРАБИХА НАС И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ...

80

Наблюдател

преди 14 години

До 66Дойде ами, само слепия не вижда, че малко по малко се доближаваме до белите държави. Закона става еднакъв за всички, няма вече "недосегаеми" да си правят заменки ...дори Васко Кеца, чалгарите и футболистите се научиха, че не може да вземаш хилядарки и да не плащаш данъци, постепенно справедливостта се завръща в обществото Народа вижда, че вървим в правилна посока, затова подкрепя правителството на ГЕРБ.

79

an

преди 14 години

NACIONALNATA STAKMISTIKA, RABOTI NA PALNI OBOROTI. QKO LAZENE NA KOLENE. HVANALI SA SE ZA PALCITE, I DRUGARITE ZDRAVO GI OPRA6VAT. TEZI OT STAKMISTIKATA ZA6TO NE HVANAT DA SE GRAMNAT? 20 GODINI LEJAT NA GARBA NA NARODA. I SAMO IZMISLQT OPA6ATI LAJI.

78

Балин

преди 14 години

Ей пишман акъл. Ако ми плащаха за това което пиша тук, нямаше да ми се налага да го правя. ТИ поне малко акъл имаш ли? Никой на никого не плаща за да пише тука. Виж на теб може и да ти плащат. Или ти плащаш за да го правиш?:))) ***!

77

Анонимен

преди 14 години

Тука е фрашкано от сини, червени и турски ***, дето реват като бесни кучета, щото краденето свърши.

76

sofeto do 68

преди 14 години

Ela mi poizkaj pari da vidish kak ste ti dam!....backaj

75

ха-ха

преди 14 години

*** си ти, и то комунистически. От тия синьо-червените ***, дето им свърши авантата. Ти за мен не се грижи, ***. Напред съм с материали. Айде, скрий се в мишата си дупка или най-добре ходи в психиатрията, щото явно не си си пил хапчетата. ***.

74

111

преди 14 години

Златко, Златкоооо, ти явно си *** чалгар с мислене на среднотъп американец. Парите няма да ти направят нито живота по-добър, нито тебе по-щастлив.

73

Балин

преди 14 години

Всъщност, ти си прав. И още нещо. Съкращението НЦИОМ означава, че получава парите си от държавата, което следователно означава че информациета е поБорисована. "Над средното е одобрението към работата на полицията сред възрастните хора, сред ниско образованите хора и сред живеещите в провинцията."Особено силна е подкрепата за действията на полицията сред симпатизантите на ГЕРБ"Това изречение, говори достатъчно, хората които не разбират подкрепят тези простотии! А разбиращите не обръщат внимание