36

счети

преди 14 години

всъщност не съм чула да има избягали от домашен арест, но както и да еработата на системата, добра или лоша, не се следи всъщност от медиите/ и слава богу/, затова може и да не си чул: за тази цел си има вътрешен контрол и одити, които преценяват и налагат санкции - може и да не са такива, каквито би ти се искало отстрани, но там работят хора, все пак, не машини, а дори машините грешат..:)

35

счети

преди 14 години

до сапатамдам, опицвет-препъникамъка /озъбено човече-емотка/все пак, погледни честно на нещата - ИМАШЕ поне опит за замазване на "грешката", ако не ме лъже паметта, макар че би било прекалено да се разчита на нещо повече от косвеното признаване на вината на съответния състав на ВКС с връщането и санкциите; пък и тук не става въпрос ТОЧНО за това - вече си пролича - интереси...

34

коко

преди 14 години

Гатанка: Полицейска хроника-що е то?/БГ новини/ Хранене-престъпно деяние свързано с поглъщането на храна. Любов-Престъпление извършвано чрез копулащионен орган от престъпна група,обикновенно състояща се от двама.Ходене по нужда-престъпление,извършвано чрез укриване в тоалетна.

33

юрдек

преди 14 години

Жалкото е, че накрая всички ще плащаме обезщетение за действията на полицията. Дори и да са имали искрени намерения относно корумпираното *** Гуцанов, всичко трябва да се върши с позволени от закона средства, защото иначе се получава най-страшното - произвол. В искрените намерения обаче дълбоко се съмнявам...

32

Анонимен

преди 14 години

Какъвто щете го изкарайте Гуцанката, но е пичага и работи за престижа на Варна. Подкрепям мнението ,че беше силово свален, за да могат Бойковите пипала да превземат по-лесно най-готиния град на България-Варна.Възмутен съм от поведението на медиите, че изобщо не отразиха подобаващо най-престижното събитие в България за тази година - Ветроходната регата"исторически морета", проведена във В А Р Н А.

31

123

преди 14 години

Не само,че го пускат,ами и ще го оправдаят,защото нямат нищо срещу него!Цялата дандания наистина беше,за да се превземе силово ВАРНА!Но аз вярвам във Варненци!Нищо,че са "византийци"!Колкото спечели Добрин Митев,толкова ще спечелят и *** на Цецо във Варна!

30

Анонимен

преди 14 години

За това тия от дпс наричат България ...***,защото жевеем в страната на абсурдите,Абсурдинистан. Хаиде да са живи и здарви престъпнизи и крадци.

29

Amenhotep

преди 14 години

30, от когато НЕ МОЖЕШ ДА ДОКАЖЕШ ПРОИЗХОДА НА ТИЯ ПАРИ ... само не ми казвай, че Гуцанов при евенуална заплата от 2000 лв. месечно е спестил 70-те хиляди лева, като не е изхарчил нито една стотинка в продължение на 35 МЕСЕЦА.

28

Анонимен

преди 14 години

аменхотепоткога да имаш пари е престъпление?и откога комунистите да имат пари е престъпление, а бившите комунисти (бойко, цецко, любовницата на бойко и етсетера) не е престъпление да имат пари?както вече казах - истината лъсна. цялата дандания бе за да спретнат герб преврат във варна, че само там още не можеха да крадат безнаказано...

27

пляк-плюк

преди 14 години

То и в Несебър имаше една мазна медуза задържана преди време,и след като го пуснаха стана председател на общинарите.След време го намериха в Каена му в Бургас със 6 2от които в главата-тъй че Гуцанчето да внимава

26

Анонимен

преди 14 години

И кои са тези осигуряващи обслужването на мярката?А някога сте чули за осигуряващи да понесат последици?

25

SAPATA

преди 14 години

за 16 Веднъж, на един български съд му бяха предоставени доказателства в размер на над 600 кила синтетична дрога. Въпросният съд взе, че прие категоричното твърдение на защитита, че прроизведеното количество е за лична употреба и ... освободи арестувания.Но не отговори за какво му е и производствената база.Така че, съдът в България е справедлив съд и може да му се вярва напълно.

24

до 20

преди 14 години

Прпомит мозък.

23

Amenhotep

преди 14 години

Не, те бяха червени ... вече са толкова червени, че чак са УЛТРАВИОЛЕТОВИ!

22

historical seas

преди 14 години

Ееейй....за един ден изтърва регатата... :))

21

Трин

преди 14 години

Учени от Българска Академия на Науките откриха че хората, живеещи в или идващи от селата и други градове, изпускат до десет пъти по-миризливи газове в сравнение с пловдивчани, които са родени в Пловдив. За провеждането на този тест са били използвани доброволци от Бургас, РусИ, Добрич, Хасково, Търговище, Пазарджик, градовете в Родопите, Асеновград и др. Революционното откритие на учените от БАН доказва по безспорен начин, че убийствено силната воня от газовете на селяните, домъкнали се в най-древния град в Европа - Пловдив е в тясна връзка с техният диалект на "Е" или "И", който окислява чревната субстанция селяндурин в техните стомаси. Случаят е отнесен до премиера на България, който заяви пред медиите, че сериозно обмисля изселването на селяните от Пловдив, като ще останат само майнички, родени тук.

20

до 19

преди 14 години

Съдиите май са червени а?

19

ха ха

преди 14 години

За пореден път ЦЦ ББ и целия смръдлив ГЕРБ се оказаха смешници.Грандиозни арести,много приказки и накрая нищо.Е тва е ГЕРБ,въздух под налягане.Не знам дали са наясно в тая мутромилиционерскоченгесарска пасмина,че вече изтърваха козите и никой не им верва.

18

Ясен

преди 14 години

Ех СерГЕЙ се уреди със секс най-после!

17

гражданин

преди 14 години

та за какво беше цялата тупурдия??тцъ тцъ