91

СССР!

преди 14 години

Като си толкова отворен, всезнайко потарси в форума на Бойна Слава и гледай документални филми в you tube на АНГЛИЙСКИ(който ме съмнява, че знаеш) и ще разбереш! А относно ходене до КНДР е почти невъзможно, защото са най-скапаната и затворен държава.И да си осведомен, че все още има интелигетни и будни хора в България(на 18г. съм)!!!!!!!!!!!!!!!!!

90

Анонимен

преди 14 години

Поредната американска провокация. Където трещят оръжия - САЩ е там. "Империя на злото."

89

знаещия

преди 14 години

До: АнонименБез поддръжка на САЩ ....надали ще устискат една седмица.С поддръжка на САЩ..........няма да сме тук да си чатаме.После.

88

Анонимен

преди 14 години

какво ти е мнението за една война между северна и южнаа Корея , без подръжка на Сащ ..... и с нейна също

87

знаещия

преди 14 години

За тия ,които искат да започне война там!!!Според анализите на командването на южно-корейската армия и това на САЩ,в света има само три държави сособни да се опълчат на САЩ.Русия,Китай и Северна Корея.Първите две нямат политически интереси за да го направят,но имат военен потенциал.Северна Корея има както потенциал ,така и морална готовност да го направи.Просто виждам ,че много форумници само пишат ,колкото да участват ,не и да дадат нещо полезно за размисъл.

86

знаещия

преди 14 години

До:Goldstrike Че им дрънкат петолъчките ....спор няма.Според компютърните игри ,направени преди време от САЩ,както с употреба на ЯО ,така и без.САЩ губят бъдеща война.Според генерал Шварц,бивш командващ армията на САЩ в Ю.Корея,при сблъсък ,войските на САЩ в района ,ще бъдат унищожени за 3 часа.Забележи кой го казва! Не съм аз ,нито Бойко Борисов.Доста са ви заоблили мозъците с тази пропаганда и гледане на американски филми.

85

знаещия

преди 14 години

До: СССРКога се завърна от Северна Корея,та така си запознат със всичко там???По твоя преценка ,колко % от това ,което си написал е вярно?Дай нещо за доказателство ,да го четнем и ние тъпите.

84

СССР!

преди 14 години

Германците винаги са искали да се обединят, защото това при тях е принцип за национално гордост. Все пак Пруският милитаризъм набиван в главите им още от времето на Фюрера(за к'во мислите,че си избраха тая откачалка)излиза наяве.Освен това, "злите" руснаци, които им прецакаха Третия Райх, владеят половин Дойчланд и трябва да бъдат прекарани.Такива, коита искат руснаците да духат са на'ще брата от САЩ.И с яко надъхване от Запад, което се чува и на Изток става работата.САЩ сега ги владеят и това е

83

СССР!

преди 14 години

Относно двете Германии-нормално е, че искат да се обединят.Пример за това сме самите ние-Княжество България и Източна Румелия!Но все пак Германия винаги е била европейско настроена и просто е искала да го начука на руснаците.С обединението и последвалата яка пропаганда, американците печелят още един съюзник, а немците са довони,че Райха им пак е въстоновен!И въпреки всички, ГДР не е била никак зле, сравнение с всички страни от Европа.Всички сме били добре, без румънците по характерни причини!

82

СССР!

преди 14 години

Ако не си чувал, което е очевидно, КНДР не е комунистическа държава и не е никога била! Това,че е поддържане от Китай няма нищо общо! Тяхната форма на управление ВОЕННА ДИКТАТУРА от най-извратен тип. Подобни са били сатрапите на Пол Пот! По идеология нямат нищо общо с Китай или СССР! В С.Корея са ***,може да се сравнят със Сталин, въпреки че той бледнее пред тях.Абе, това е страшна гадост да живееш там.Дори не са чували за други страни по света-освен Юга,Китай и САЩ!!!

81

Goldstrike

преди 14 години

Не, че съм проамерикански настроен, но наистина ли си вярваш, че Северна Корея ще успее в една евентуална война срещу Южна + САЩ? На тия от севера яко им дрънкат петолъчките в главите! Жалко за техния народ, едва ли заслужава такава мизерия на която са обречени от жалките им комунистически лидери! Пък и една война би "освободила" Северна Корея от тия жалки петолъчки!

80

Анонимен

преди 14 години

За какви остарели оръжия говорите, бе хора. Американците разполагат с такива технологии, които обезмислят използването на ЯО. Пичовете си променят климата, предизвикват земетресения и цунами, имат и психотронни оръжия, но тази игра на Бог ще излезе скъпо на всички нас... за съжаление.

79

Анонимен

преди 14 години

Да не забравяме, че Северна Корея е 10 пъти по-военизирана от Ю.Може и да е остаряло, но са си фанатици. А и се сещам, че когато са се збивали двете едно време, Северна е ебавала мамата на Южна преди да се намесят хамерикалите .

78

Анонимен

преди 14 години

До Тулски: Ядрените сили са САЩ,Русия,Франция,Великобритания и Китай(от договора за неразпространение на ядрените оръжия),другите са Индия, Пакистан, Сев.Корея и почти сигурно Израел.Колкото до Физика и Механика, съм учил в ТУ-София.

77

Мисля че...

преди 14 години

Колега, разликите са много: хората в ГДР желаеха промяна и те никога не са били изолирани от света...Преди няколко години гледах един филм, за US лекарски екип, който извърши около 1000 операции на очно перде в Сев.Корея. Когато им сваляха превръзките, хората се обръщаха към портрета на Ким ...,да благодарят за чудото, а един каза сега вече може да го изпратят да убива американците. Нямаше и капка плагодарност към хората които им възвърнаха зрението...А ти пишеш, че ще бъде като двете Германии.

76

vah taa kriva niva

преди 14 години

tea dve KUReiski drjavi sa basi tapungerite.severna KUReia otkradnala korab4eto, Juznata *** eia puk go pucnali sys severi *** esko KURPEDO i sa v zadnika sa USETATA. ako im se vrjat na KUReicite ste stane basi dandaniata. no i tova ste e povod US da si iztegliat voiskite ot arbskite teritorii da gi natikat na KUReicite tam da se trepat

75

tulski

преди 14 години

" Китай ли нямат ЯО??? " Господа, поинтересувайте се малко от физика и механика, по - точно за същността на т.н. адрено оръжие. Ядрено оръжие в истинския смисъл на думата, това което сте виждали по документални записи и т.н. имат Русия, САЩ, Великобритания и Франция. Още 10-на държави претендират, че имат, ама само си мислят че имат. Или го имат на проекти, в процес на разработка, експерименти и т.н.

74

Rumen Nenov

преди 14 години

kato s dvete germanii? edva li. mejdu dvete germanii nikoga ne e imalo omraza. te vinagi sa se stremiali kum obedinenieto. razdeleni sa politicheski ot treti strani, a ne ideologicheski. v severna koreia deistva komunisticheskata propaganda i za razlika ot germania tia e uspiala da promie mozucite na dostatuchno goliama chast ot naselenieto. tam ima omraza kum celia zapaden sviat, a iujna koreia e durjava zapaden model

73

Ким-Ион

преди 14 години

И така няма да стане. Може и да прозвучи странно, но Северна Корея никога няма да се разпадне като държава, напротив, тепърва ще става по-силна. Колкото до сравненията с Ирак - неадекватни са, Ирак не издържа на американските нападения заради ембарго и 8-годишна война с Иран, която ги изцеди. А тия от 50 години вече са готови за война, и то не конвенционална, а атомна.

72

Мисля че...

преди 14 години

Разликата в технологийте е огромна. На времето говориха, че армията на Ирак е пета по численост и разполага с най-мадерната техника руско производство. А те издържаха всичко на всичко 30дни....Но проблема идва после! Вижте и Ирак и Афганистан. Северна корея не е по-различна. Една фалирала държава, комунистическо-неомонархическо управление и население с промити мозъци вече 50години.