87

Анонимен

преди 14 години

В УНСС например, като се запише кандидатстудента на курс при преподавател оттам, после същия му намеква каква ще бъде темата. Това ни го е казвала доцентка от УНСС. Та ако секне тази практика, сигурно доста ще намалее и потока от курсисти-кандидатстуденти към тези професори "ясновидци" :)

86

продължение95

преди 14 години

а сега е нито едното,нито другото!Честит Ти НАЙ-Хубавия Български Празник ПРОСВЕТЕН НАРОДЕ!Да използваме просветеността си, за да имаме правото да пеем;- "Върви, народе ВЪЗРОДЕНИ...."

85

Nasko

преди 14 години

За да се премахне възможността за корупция, има *** начин;- Обявяват се темите - 15,20, вкарват се в една сфера всичките и се теглят!Разбира се, така няма да има Печеливши", заради и което се правят на луди, че не могат да го осъществят:)))Само думи и какво ли още не от Чиновниците!Ако това днешното е образование, а по наше време е било невежество - Пикая Ви на образованието и гласувам, за невежеството ни:)))По наше време, Беше, Министерство на Образованието и Възпитанието,.....

84

mk

преди 14 години

Сега Цецко Цжетанов ще набие лошите чичковци и добрите ще победят.

83

Кирил и Методий

преди 14 години

Честит празник на всички българи!"Напред, науката е слънце..." и то наистина трябва да грее в душите ни. Народът ни винаги е тачил учението, поставял го е на първо място, пред благоденствието. Защо сега го опорочаваме? Не ми се иска да помрачавам днешния ден. Нека да е слънчев и радостен!

82

Българин

преди 14 години

Добро утро, Бойко!И успешен ден!:)

81

ГЕРБушко

преди 14 години

Министъра е министъра муха ха ха ха кога ще стоплите брЕЕЕЕ реутани :)))

80

DUBLIN

преди 14 години

Aman ot prostotiq i mafiq v tazi glupava darjava.

79

Анонимен

преди 14 години

Мразя Калоянчев от младини. Той още тогава си беше арогантен и на един концерт в Русе напсува майките на всички присъстващи ей така на майтап ужкем.Затова го много мразя, същият е и Консатнтин Цонев и той се излигави в парламента с една журналистка, че може да му го ***. Самозабравили се деца на партията...

78

Али Баба

преди 14 години

Едно време, като се явявахме на политически изпит в трите плика беше поставена една и съща тема , за да е сигурно , че ще се падне точно тя - Политичесаката дейност на Георги Димитров - тъй като сина на Георги Калоянчев трябваше да бъде приет за студент,а не му беше по силите да подготви всичките 20 въпроса за изпит.Така постъпиха заради него и още няколко подобни нему - с родители от "висок ранг".Тъй че - не е изключено и този път в трите плика да е имало една и съща тема.Това е стара практика

77

Анонимен

преди 14 години

В България с 50 левченца може да купиш всеки държавен чиновник.

76

yyy

преди 14 години

Абе много сте компетентни! Да правим нова матурата така ли ?! Никой не може да ме накара да ходя на тоя безсмислен изпит(покрай който отиват сумати и пари за камери, квестори и тн) отново ! Много ме е яд, че някакви чушки знаят темата, но това винаги си е го е имало доколкото съм разпитвал.

75

KOLEV LUDOTO ot SELO

преди 14 години

I GET NOKDAWN,BUT AI UP AGAIN,U NEVER KIIP ME DOWN....4UMBAWAMBA super pesen....i posle vodka pih,i posle bubah pih,i posle uiski pih i posle bira pih...6a obarna o6te edna botilka cqlata za da zabravq taq muka ot razdqlata

74

Анонимен

преди 14 години

ISKAM DA OT GAZA V USTATA DA TE CHUKAM

73

manuelche

преди 14 години

Всяка година има едни бройки, които знаят темите в пликовете.Това си е интересен казус, който много добре показва що за безумие са подобните теми, съчинения и прочее. Темите даже не се издават за пари, а най-вече по приятелско-роднинска линия.

72

Анонимен

преди 14 години

MUDERATORA E PEDOFIL , SEGA CECKO SHTE GO ***

71

Анонимен

преди 14 години

MUDERATORA E PEDALOPSS BELQ(::

70

Анонимен

преди 14 години

какви са тея вежди бе?Жестока снимка

69

Един Луд

преди 14 години

До някои "гении", пишещи тук - четете внимателно преди да коментирате:Снощи около 23.00 часа преподавател от Софийския университет Св. Климент Охридски", който давал частни уроци, пратил SMS на свои ученици с ТРИТЕ !!! варианта на темите, които може да се паднат на днешната матура. Не е пратил само тази, която щяла да се изтегли!

68

Анонимен

преди 14 години

олелее, къде са ти дали талимата за даскал?като ти гледам коментара, доста пунктоационни грешки има...затова и формата ми е неучтива в отговора ;)