84

Amenhotep

преди 14 години

на един соц-ком плакат от миналото пишеше "СССР - Родина на всички ***" ... така че на тия "българи" от БСП, родината им е СССР!

83

Amenhotep

преди 14 години

Навремето се запознах с братовчедката на Мавъра. Жената беше черна като катран и върла комунитска. Държеше заведение в парк "Кенана" край Хасково. Когато я бъзикнаха "какво прави братовчед ти?" тя стана още по-черна от злоба и през зъби просъска "Заради тоя манг*л, проклеха цялото ни семейство."

82

patriot

преди 14 години

Не виждам логика шефа на тази комисия да бъде турчин....Защо не е арменец или *** например,защо не е евреин или влах, или - да си дойдем на думата - защо не е българин????????

81

престъпление срещу н

преди 14 години

Само че ББ, Волен и ЦЦ са българи, насъскващи срещу другите "нетехни" българи, което от всяка гледна точка е престъпление срещу нацията!

80

Опа

преди 14 години

Якото при Мавъра е, че 3 пъти е кандидатствал за БКП и не са го взели - смятай за какъв кадър става на въпрос. :). Само за преподавател по политикономика са му стигнали силите на завалията.

79

анонимен

преди 14 години

Дебелогъзата плевенчанка, защо не е изгонила тези гамени от Атака , а е дала почивка? Защото са им коалиционни партньори.Ама има една поговорка"Не прави на другите, това което не искаш да ти правят на тебе".От сега умирам от кеф като си помисля какще ги челастрят тия тикви в следващия парламент /ако влязат/

78

Amenhotep

преди 14 години

Прав си, и Бойко и Цецка и Божо и Вежди - все са били членове и активисти на БКП (както и Костов междувпрочем).

77

Ясен

преди 14 години

Волене колко ти плати Бойко този път *** продажна!

76

Опа

преди 14 години

Важното е да се държим и да не даваме да ни манипулират. Лошото е че във всички форуми и тем подобни е едно и също - ГЕРБ с/у БСП, а всъщност разликата е само във външния вид. Лошото е, че някои тези неща все ги разбират накрая (то и за това сме толкова цъфнали).

75

Капка

преди 14 години

Лудият Волен е *** Капка на дрешката на българския парламентаризъм.Каквито и шпакли да прави по г..а на ГЕРБ и Б.Б. се срамува от него и не го припознава за партньор.На следващите избори ако е 8% бариерата ще суче врат пред парламента.

74

Amenhotep

преди 14 години

Не съм казал нищо положително за ГЕРБ ... но ако закрият КОМИСИЯТА ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ и тикнат министрите-изедници от предните правителства в пандиза - ще кажа!

73

Amenhotep

преди 14 години

Така е ... положението не е никак розово ... но ще оцелеем и през по-ужасни неща сме преминали!

72

До 63

преди 14 години

В ГЕРБ милионерите са много повече от колкото в БСП,ДПС и НДСВ взети заедно.Имаш ли представа как са станали такива.Защото аз мисля ,че по същия начин като тия които ти плюеш. А Волен просто е болен и трябва да се лекува.

71

да бе да

преди 14 години

мръсните комунистчета пак изпълзяха от дупките си и пак почнаха да плюят отрова! За тяхно сведение БЪЛГАРИЯ ще продължи да съществува и след като и последния *** умре - дано да стане по скоро. А до тази комисия и турците в нея, идва им реда.

70

Опа

преди 14 години

Брат, истината е че сме я овапцали колкото може. Лошото е, че и след тия балони не идва нищо добро.

69

решили да стачкуват

преди 14 години

Пилотите на Луфтханза са решили да стачкуват, пред перспективата отново да возят Волен Сидеров.

68

Amenhotep

преди 14 години

Така е, Мавърът започна убийството на индустрията ни, но НДСВ и ДПС го довършиха, а БСП издигна надгробния и паметник!

67

Безстрашен

преди 14 години

Искам да бъде публикувана стенограмата на разпита на Волен в полицейското управление на летището във Франкфурт на Майн!

66

Опа

преди 14 години

Да не забравяме че индустрията я уби Костов, много моля!

65

Dani

преди 14 години

Човек да се чуди - да се смее или да плаче...