57

Една_от_БГ

преди 14 години

"АБЕ ТИ СИ МЪЛЧИ" - Точно това е маниерът на Костов - никаква опозиция, никакво различно мнение. Това ако не е диктатура, здраве му кажи, а ти че си с нисък капацитет на всички е ясно, само на теб май не. И затова не го съзнаваш, защото си свикнал с тъпотията. Дишай дълбоко и стой където си, далеч от БГ. Тук има достатъчно *** и колкото по-малко, толкова по-добре.

56

ДПС и БСП=Първанов и

преди 14 години

Христова препоръка: ето, ти оздравя; недей греши вече, за да те не сполети нещо по-лошо! (Йоан 5:14).

55

нас

преди 14 години

тоя мартин е пълен *** единствената им цел да упрекват и да мърморят така е да не ги забравят и да се чуват че да не им пада рейтинга штот ако въобште не вземат отношение по ништо -и тези които са гласували за тях също ще се отдрапнат от тях затова че неги представят ----това е самата истина

54

Анонимен

преди 14 години

В икономиката вече едва ли можеш да определиш някой като ляв и десен..по скоро едните некадърни,а другите са способни,не знам кой откъде е произлязъл,но знам какво беше отношението на западните политици и печат по времето на Костов,определящи България като образец за развитие и какво е отношението към тези които управляват след него..и едва ли някой и ме е платил за написаното

53

бб

преди 14 години

Вуйчо Ваньо президент

52

Анонимен

преди 14 години

Аз също, скромно се определям като интелигентен човек или поне над средното ниво, но...това не означава, че някога ще подкрепя отново Костов. Той е един прикрит комунист, който управляваше точно с комунистически и тоталитарни средства, когато беше на власт. Краде много, но и хитро хвърли вината на своите подчинени и едва ли не- той хрисимия, а те са го излъгали, че са честни. Тези елементарни сценарии не минават. Далече си от БГ и може би затова не си наясно с някои факти. Иначе те подкрепям.

51

Анонимен

преди 14 години

МАРТИНЧО -ТИСЛЪНЧАСА ОТ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ!В СОФИЯ Е *** СТУД !кой прави законите тези 20г. СДС е постоянно в парламентаДЯНКОВ Е ВИНОВЕН И ОСОБЕНО ББВИЕ СПЯХТЕ ЗИМЕН СЪНСЪБУДИХТЕ СЕ И ЩО ДА ВИДИТЕ-БЪЛГАРИЯ Е ЗЛЕ!СТИГА ВЕЧЕВТИЯ *** СМЕ 20 ГОДИНИ И НЕ БЕЗ ВАШЕТО СЪДЕЙСТВИЕПОНЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ И ТИ И КОСТОВ И СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВНЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА МЛАДА НЕВЕСТА ВЧЕРА ДОВЕДЕНА

50

Анонимен

преди 14 години

На Малтинчо и Костов 8% праг за влизане в народното събрание.

49

Анонимен

преди 14 години

Абе ти си мълчи,обръщам се към умните хора,тъпанарите не ме интересуват..

48

Една_от_БГ

преди 14 години

За твое сведение, един интелигентен човек не би самоизтъквал това си качество, просто защото от интелект ще остави на другите да го преценят, че е такъв. Защо да е лошо това за БГ, ти явно не се определяш като българин, какво ти пука? Стой си все такъв "ентелегентен" далеч от БГ и не ни занимавай с "ентелегентността" ти.

47

Анонимен

преди 14 години

Лошото е че в Бългърия интелегентните хора са 4-5 %,другите изчезнахме навреме в в чужбина и при тази ситуация Димитров и Костов едва ли ще дойдат на власт ,тъй като простотията напредва с бързи темпове сред населението...Е нищо де,избирайте си мутри ,бивши царе и *** да ви управляват и драскайте срещу 10 лева против Костов,Димитров и всеки който може да направи нещо за тази държава,всичко ви се пише на *** !!

46

Анонимен

преди 14 години

Мартинеее, криза е! Не само при нас! Да, няма универсални мерки, никъде по света! Реагира се спрямо икономическата обстановка и конкретния пазар. А тези общи неща, които говориш са процеси, които се зародиха в БГ през последните 15г. Но и света се глобализира и ако ми предлагат работа в Германия, какво ми пречи да отида там, при по-добри условия. И тук вече няма нищо общо политиката а това, че сме обвързани и ще продължаваме да се обвъзрваме с Европа. И да, кризата засяга всички сектори.

45

Анонимен

преди 14 години

Тоя ***, заедно с др.Костов...да си седнат на з..те..с техните 5% и да си мълчат. Все едно те ако бяха на власт щяха да направят нещо по-добро. Аз помня много добре как Костов и СДС управляваха 4г. така че да ме откажат от синята идея.

44

Анонимен

преди 14 години

Всичко е вярно,което го е казал %35, не трябваше само да говори за полови сношения!!!

43

Анонимен

преди 14 години

Боко идеално припокрива образа на бай ви ***, на 100 процента.

42

rumniki

преди 14 години

Нищо чудно, с влизането на Бг. в ЕС, се надуха заплати, и за да зебогатее по бърже, поскъпна производството, и при твърдият валутен борд, стоките на България са скьпи неконкурентноспособни, с което износа намалява и фалити на фирми се увеличава.

41

иво

преди 14 години

Всеки има право на мнение.Но обективно. Но само не пишете глупости , като номер 35. Да , точно като теб. По времето на Коисто, бях уволнен. Бях в бюрото на труда и получвах мизерна помощ и останах с мизерна пенсия. А ти пострада ли или ПАРТИЯТА ти е над всичко,а? И когато един икономист, който може като В.Сидеров да ближе подметките на Борисов и да не слиза от екраните на простуитуиращите телевизии , ти казва неща, които не разбираш, спри, огледай се и... помисли, независимо дали го харесваш

40

Анонимен

преди 14 години

Не лъжат, бе Марто.Номер едно сме в Европа, ама по бедност и по всички отрицателни и негативни показатели.Не лъжат хората.Истина е.

39

мен

преди 14 години

Какво ви е виновен пак Костов,че изправи на крака една порутена икономика ли ,без здравна система,без банкова система с предприятия които имаха задължения милиони,с полиция ,съд и държавна администрация останала от *** ,с хора в собствената му партия внедрени от ДС ,с вестници и телевизия и хора като Тошо Тошев и сегашния министър Божидар димитров,на които бяха дадени телевизии и вестници да го охулват и въпреки това е си остане като най успешния премиер,пък вие мишоци,ще го крититувате

38

Анонимен

преди 14 години

Да,много правилно си го казал,точно така! Освен всички други,най- много Костов е виновен,защото като имаше пълно мнозинство,човека си траеше и нехаеше за думите, с които поведе мнозинството от хората!!! НИКАКВИ ОПРАВДАНИЯ, НЕ МОГАТ ДА МУ СЕ ПРОСТЯТ!!!