58

Анонимен

преди 14 години

За спазването на човешките права, но против политическата репресия. Според Шакир показните действия на държавата в Кърджали изземват функциите на съдебната власт....ШАКИРЕ, ЗА КАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА ГОВОРИШ,КОГАТО НЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ХЛЯБ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !!!!! ОТКОГА СТАНА ТАКА, ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ВЪВ КЪРДЖАЛИ ДА СА САМО ЗА ТУРЦИТЕ???!!!

57

Анонимен

преди 14 години

koi ste vie be ***

56

Ме

преди 14 години

Аз не съм се подписал под искане и не съм сигурен че искам в да го подпиша в този му вид.. Въпроса е не дали Турция трябва да бъде в ЕС или не.. а днешна Турция дали има място в ЕС или не..Днешна Турция.. има доста направи за да нямам против тя да е в ЕС.Но за стадото е достатъчно на гарата да има подписка.. и да подписват като патки.. неясно за тях за какво се подписват.

55

Анонимен

преди 14 години

Тия гербери,като паднат от власт,ще им разплачем майките.

54

баба Лена

преди 14 години

За 10 дни 53 400 души са се подписали срещу проверките на ГЕРБ в общината. А колко Българи се разпсаха за провеждане на референдум против приемането за членството на Турция в Европеския съюз! КОЛКО ? ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ? Ние не сме народ а *** ! След като разни циркаджии си правят каквото си поискат с нас ! *** народ с робска психикасме ние и то благодарение на самите НАС !

53

.neutralen.

преди 14 години

Мамка му,това е голям проблем наистина,но все пак трябва да има някакъв начин да се изчисти съдебната система от тъпите корумпирани съдии.Това все пак не оправдава ГЕРБ,защото прокуратурата е отделна от съдиите,така,че какво им пречи на Прокуратурата и на МВР да намерят неоспорими доказателства за корупционни практики на предните правителства,и също ГЕРБ да въведат нови закони,които да не позволяват проточването с години на съдебните процеси.Това можеха да го направят още на 1-вия месец !!!!1

52

Ем

преди 14 години

Уволняваха не само там а и в поземлените комисии в регионите..Караха хората да подпипсват декларации че са симпатизанти на ДПС... иначе.. вън..

51

Анонимен

преди 14 години

Според мен там има само *** ;)

50

Ме

преди 14 години

Ти гласува ли? Няма да питам за кого.. Избор може да направи всеки.. дори и избора да не гласува..Но.. когато гласуваш стадно.... нямяш избор.. нямаш извинение

49

Dan

преди 14 години

Като бяха окупирали Министерство на земеделието им беше добре, и тогава те не уволняваха по партийна принадлежност така ли? И ако се направи една проверка ще се види ,че от Еврофондовете парите са изтичали само към Кърджалийските села, все е дно ,че в Серена България хората са вързали и цъфнали, нека някой да направи съпоставка как са разпределени парите от Еврофондовете, бас ловя, че 90% са за Югоизточна България...и само се оплакват на икономическа основа на етническа основа ...ай сиктир !

48

Бай Ставри

преди 14 години

Ти чувал/а ли си за разделение на властите? От успешние полицейски акции няма нито един в затвора, заради корумпираните червени съдии!!!

47

dori

преди 14 години

Натиск и манипулации естесвено има. Питам обаче къде няма. За кого да гласуват българските турци. За БСП, Атака, НДСВ, СДС или за ГЕРБ. Че те всички са един дол дренки. Ние българите еднакво мразим политическите представители от всички партии. Ние за кого гласуваме. И след като гласуваме какво правим. Герб от множеството проверки и полицейски акции какво постигна. Посочете ми един високо поставен политик, който в момента лежи в затвора. Бойко много се заканваше на ДПС. Резултати - никакви

46

Л.Л.

преди 14 години

През годините съм работила с хора от турски произход, заради работливия и коректен турски народ , не съм съгласна с нападките срещу него. Оставям политиците от ДПС настрана , както и нашите политици и там има ***.

45

Goldstrike

преди 14 години

ЕЕЕ тези феодали от ДПС не спряха да мрънкат. Явно трябва един по един да ги вкарат зад решетките, за да разберат, че тва не е Османската империя през 15 век!

44

mims

преди 14 години

В интерес на истината, подписи се събираха на автогарата в Кърджали. На масата беше залепен лист с мотото на подписката, такова каквото е представено и в парламента. На въпроса ми за какво събират подписи, ми отговориха - срещу корупцията и за силна местна власт. Ако исках, можех да се запозная и с пълния текст, но нямах време и отминах. Винаги е възможно да има манипулирани, но тези, които се подписваха на автогарата според мен, просто подкрепяха кмета си, а не някакви религиозни неща.

43

Rocky

преди 14 години

Какво по-ясно доказателство,че ДПС е една антиконституцонна и вредна за България партия!!!Крайно време е дейността на този тумор да бъде прекратена със всички конституционни средства!

42

Л.Л.

преди 14 години

Не бъркайте Българския народ с ГЕРБ, СДС, БСП, , не бъркайте турците в България с ДПС. Всичко това са политически игри, от които страдаме всички ние.Виждаме всеки ден как нашите избранници независимо от коя партия са се облагодетелстват , я с някое хотелче, я с някоя заменка, а на народа ни независимо Българи или Турци са му е писнало. Боже пази България

41

антитурчин

преди 14 години

ДА И КРАДЕНЕТО ПОКРАЙ ТОВА.НЕ СЕ СПРЯХТЕ ДА КРАДЕТЕ ВЕ.

40

dantes

преди 14 години

GERB DOIDE NA VLAST YAHNAL ANTI TURSKATA VALNA,AKO NE RAZSLEDVA SOKOLA VEDNAGA ,VAZMOJNO E PARTIYATA MU DA SE POTOPI KATO TITANIK

39

Me

преди 14 години

За мен е решено..ДПС и турците в БГ които ги подкрепяха имаха шанс да се изявят.. Видях как..Не очаквайте от мен повече вяра и толерантност към вас.. Проиграхте си шанса.Ако ви пука за моето отношение към вас.. сърдете се на себе си ... или сте глупави или сте лукави.. за да подкрепяте Доган толкова години..