32

Jackal

преди 14 години

филма си е много хубав. В чуждите продукции не може да се видят такива типично български моменти. Образите на героите бяха много познати от действителсността и бяха изиграни добре. Музиката беше на ниво, имаше запомнящи се сцени.. Имаше много хумор и аз се смях от сърце, имаше и замисляне, защото начина, по който организираха приема на кралицата, е типично българския начин. Това ме натъжи малко. И още други добре пресъздадени моменти от българското всекидневие.пп. Някой хора просто не гледат!

31

Анонимен

преди 14 години

А бе Гост,Скрий се! За качествен филм не ти трябва грандомански бюджет. Спраквка Following на Нолан.

30

Анонимен

преди 14 години

По твоята логика, всички, на които не им е харесал са злобари? Много по детски разсъждаваш...

29

galia

преди 14 години

наистина, най-доброто което мога да кажа за този филм е "леко скучен", но не съжалявам за дадени пари - дано да отидат в българи все пак, и другия път нещо по-свестно да сътворят

28

Анонимен

преди 14 години

Лично аз очаквах повече. Идеята е добра, но реализацията леко куца. Любо Нейков единствен си е заработил парите в този филм. Мое мнение, не ангажирам никой.

27

Гуу

преди 14 години

Приходите, които спечели "Мисия Лондон", говорят едно, че българите са жадни за български филми. Само по себе събирането на тези пари, трябва да пакаже на кинопроизводителите, че българинът е готов да отдели пари, стига филма да си залужава. Нека "Мисия Лондон" послужи като червена светлина както за кинопродуцентите, така и за телевизиите, че и от българското може да се печели, нека телевизиите се опитат да направят нещо родно, вместо да внасят от Турция и САЩ например .

26

Гост

преди 14 години

За бюджета си филма е много добър! Какво очаквате бе българи -------- хайде малко по-оптимистично , нали от някъде трябва да се започне !!!!

25

Анонимен

преди 14 години

До 23,Кога пък трейлърът ще да е бил много силен? *** филм за хора с никъв вкус.

24

Тони

преди 14 години

Ако злобата на българина можеше да се измери в пари, сега щеше да живеем в една много богата държава.

23

Анонимен

преди 14 години

Истината е, че трябваше да си купиш билет един-два дни по-рано ,за да го гледаш този филм. Трейлъра беше много силен, но само до там... нищо особенно, леко скучен. Ето това прави рекламата :) събира добри пари от слаби продукти.

22

до 24732

преди 14 години

Ето защо ние нямаме кино и никога няма и да имаме ако продължаваме да правим само безмислици и тъпотии!Апък аз съм си намерил по качествени филми които да гледам

21

24732

преди 14 години

Намери си по качествени вилми!Каквото и да значи това.

20

Анонимен

преди 14 години

Добре че бе Любо Нейков,малко да развесели обстановката иначе направо заслужаваше да станеш и да помолиш на гишето да ти върнат парите! Много *** филм !

19

asd

преди 14 години

По ужасен вилм не бях гледал,толкова да е *** че се чудих на малкото хора в киното на какво по точно се засмиваха !

18

Анонимен

преди 14 години

Няма значение, може да е помия, но е вкусна. Това, че не можеш да разбереш, че хората просто имат различни вкусове те прави изключително ограничен. Би трябвало да се срамуваш, че са те възпитали така.

17

the_DJ

преди 14 години

Този филм ми е в топ 3 най-безсмислени продукции, на които съм ходил на кино. Толкова реклами много интересен трейлър и накрая единствените 3 сцени, на които публиката се смя бяха когато се псуваше (бг действителноста) иначе пълна боза за огромно съжаление

16

някой

преди 14 години

Абе не знам защо имам чувството, че тази новина ми прилича много на друга градска легенда - за изчезналото дете в мола.Всеки чул от приятелка, на друга приятелка, че нейното дете било изчезнало и после намерено, но това се криело в тайна, макар че било абсолютно вярно.Чел съм книгата - много хубава книга, страхотна бих казал. И може да се направи много хубав филм, ако е по книгата. Но защо ли досега не съм чул никой познат да се похвали че е гледал филма и му е харесал? Навремето така беше!

15

Анонимен

преди 14 години

Е как какво и има, по-голяма помия, която хората да си мислят че се яде, няма !

14

Анонимен

преди 14 години

Този филм сложи доста високо летвата за бъдещите продукции. Поздравления за добрия сценарии и актьорска игра! Само така !!

13

Анонимен

преди 14 години

Какво и е лошото на шкембе-чорбата, бе залухавия?