139

Синя дама

преди 14 години

ДО ГРУЮ : Груйчо много ти приляга начина на писане!! Ти и още няколко другари вероятно платени, единствени във форумите пишете "КОСТУФ"! Ама нали сте с промити мозъци не се усещате че сте познаваеми именно с непоносимоста си към политика с държавническо мислене Иван Костов!!! На светлинни години сте, дори само от една негова мозъчна гънка !!

138

До 145

преди 14 години

Ама той Пицаджията за това е изпратен в България със заповед, да ни вържат воденичния камък наречен МВФ!Той и леля му Кристалина за това непрекъснато "бъзгат" Бойко.Целта е ясна, изпълнителите също или някой вярва на този чуждоземен гражданин, който един ден ръси розови прогнози пък после не станали, защото "снегът ни изненада понеже падна през зимата".Тази продажна *** ще ни стъжни живота.Какви ли нови заповеди е получил, сега като беше в неговата истинска родина?

137

СЕДесар

преди 14 години

Мартинчо, пиле шарено, ама ти започна да проглеждаш:"Бюджетът на страната отива все по на зле, но на целия този фон кабинетът се държи все едно ..."Ама сега това го кажи и на твоя "сайбия" Иван Църния, та и той да започне "да вдява"!

136

Анонимен

преди 14 години

Айде стига политически караници.В България няма истинска партия с депутати гледащи интересите на народа,няма такова животно тук!

135

Грую

преди 14 години

докога тия политически лилипути СДС+ДСБ ще разнасят слухове? Всеки знай, че другара Костуф-мижитурката и кака Натка-риститутката и новите дрисльовци нямаха и нямат никаква социално-политическа програма, но са мераклии да са във властта.Четете: capital.bg/light/lica/2010/05/13/900121_boiko_borisov_-_chovekut_s_priakor_gerb/

134

Анонимен

преди 14 години

Абе, сънародници, ама вие си мислехте, че досега ни управлява някой друг ли? Хахахахахаа...Да ви напомня, че сме във Валутен борд и дефакто ни управлява МВФ. Ама за да стане по-интересно, сложиха един американец за финансов министър, защото МВФ е американска институция, та да не се отклоняваме много от правия път. Хахахахаха...колко сте загубени! Плачете си някой да се *** с вас! Следващия път гласувайте за Физкултурника :)))))))))))))))))

133

red

преди 14 години

КАКВО ИСКА ТОЯ ЗУБЪР ДА СЕ ХВАНЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ДА НИ ОПРАВИ МОЖЕ ДА ВИКНЕ И СТАНИШЕВ ДОГАН И СЛАВИТУ ТРИФОНОФ ТОГАВА ВЕЧЕ ПО ДОБРЕ ДА СЕ ИЗСЕЛВАМЕ В ЗИМБАБВЕ

132

НАСРАНДЖАТА

преди 14 години

малко ли съм ***,а ?

131

keke25

преди 14 години

Не разбрахте ли, аз съм пълен *** и не си пия редовно хапчетата....

130

ЖАЛНА НИ МАЙК

преди 14 години

"Бойко е най-добрия премиер в последните 20години. Който не го вижда това е дингил, *** и негодник и да отиде да цуне Бойко по ***. "++++++++++++++++++++++++++Да, дааа това наистина за цялата история на България е най-НЕКАДЪРНОТО правителство.....ЖАЛНА НИ МАЙКА.....

129

"направил"

преди 14 години

Бил "направил" метро като слънце и икономии трябвало да се правят, а той "Бог РА" от хеликоптера не слиза заради "икономия", а колите и персонала си пътуват също, де....

128

Анонимен

преди 14 години

България е доказала,че като държава не може да се самоуправлява - трябва да дойде някой отвънка да ни управлява,защото иначе ще изчезнем като нация и като държава. За 20 години комунистите направиха това,което турците не успяха за 500 години.

127

Учител

преди 14 години

Научи Български на ниво 4-ти клас, и пак заповядай да коментираш !А сега Фащай метлата и марш на улицата !

126

PEDERAS NA 58 GODINI

преди 14 години

DEMOKRATSIATA E PROHKA NO ZA KOMUNISTITE NE BIVA pomnete gi TE PRODAVATMAYKA SI DETSATA SI{ te tseluvat pihtov i kama{TOVA SA UBIYTSI

125

батко

преди 14 години

Тоя защо не се покрие и да не се показва повече кой му слуша глупоститему.И калин тъпанара се обажда помислихси,че е емигрирал нещастника и се отървахме от "компетентното мнение"***.

124

Анонимен

преди 14 години

Мартинчо,ква приватизация сънуваш бе моето дете ?Че нали твоя учител Костов разпродаде всичко за без пари,сега когато има нужда от приватизация вече всичко е заминало.

123

Анонимен

преди 14 години

Бойко е най-добрия премиер в последните 20години. Който не го вижда това е дингил, *** и негодник и да отиде да цуне Бойко по ***.

122

Минувач

преди 14 години

Този очилат хамстер Мартин Димитров да не плямпа много, знаем го колко струва.Синята коалиция с 300 зора едва успя да влезе в парламента, а според последното проучване в момента има 2 % в следващия парламент няма да ги има.

121

123

преди 14 години

Ами кой създаде ВИС1 ами ВИС2 ами СИК ами косьо самоковеца ами ковачки ами БУЛ ИНС ами МУЛТИ ГРУП ами Първанов ами Таки и др. Комунистите ги създадоха за да ни смачкат до шушка .АМА не се ядосвайте ще става все по лошо .

120

keke25

преди 14 години

Хаджи Генчо,глупав ли си?Сините ги създадоха червените.Това е истината ,а ти си вярвай и в дядо мраз ако искаш,не ми пука.