28

Родител

преди 14 години

Г-н Министър Игнатов, ако у вас има наистина достойнство и мъжество, анулирайте тази опорочена матура и назначете дата за нова. Дори да е имало само 10-20 човека, които са "закупили" темата, приемането на техните "резултати" е горчива подигравката с труда и усилията на всички останали. В какво ще възпитате и на какво ще научите децата още от първия им зрелостен изпит .... че може и "по лесния начин" и че "всичко се купува". Всъщност, г-н министър, това е тест за вас ... постъпете по съвест.

27

gigiii

преди 14 години

Като доказателствен материал ученици са изпратили снимки от разговор в скайпа, от който си личи договорката между преподавател и зрелостници.[16:45:42] Dak...Angel : :D

26

...

преди 14 години

Това, че младите хора които ти виждаш са такива, не означава, че всички са такива!!!

25

Candy

преди 14 години

Подигравка с кои деца, бе Пипи?! С тия пиянки и чалга фенове ли? Тия същите, които правят по 2 грешки в изписването на собствените си 3 имена ли? Малко са им тия матури, а свестни деца, които са си учили съвестно- няма да имат проблем с матурите... И ти откъде знаеш кое е истина и кое не, да не би да си била една от тия, които имат достъп? Много мразя некви псевдо- комепетентни да ми се изказват колко скапана била системата и държавата.

24

Пипи

преди 14 години

Това, което се случи с матурите е дна голяма подигравка с децата на България.Не е истина, че само 4 души са имали достъп до документите - били са много повече хора.Но едно е ясно - липсата на морал на всички нива е факт.Виновните (ако се посочат) трябва да понесат много тежко наказание.Но това си остава в кръга на мечтите. В БГ всичко е покварено.

23

завършил

преди 14 години

министър Игнатов.Предлагам ви да се присъедините към останалата част от обществото в новия 21-ви век, на информационните технологии. Тогава щяхте да знаете, че това което сте казали са тотални глупости.

22

brao na Ignatoff

преди 14 години

ministyr Ignatof nosi papka s molba za ostavka kym kabinetyt na bate Bobi.eto twa e ministyr.

21

Jesus

преди 14 години

Дано да ви намерят всички ''по IP'' и да ви влеят малко акъл в те'я празни главИ!

20

анонимен

преди 14 години

Не, няма да те арестуват щото пишеш против пожарникара. просто ще "открият" в апартамента ти пактче кока или херо

19

ю

преди 14 години

Само 4-*** от министерството са виждали вариантите, а не 4 ученика.Няма какво да се чудиш - ти си скъсан. ;)

18

MURDOC

преди 14 години

Егати държавата ,егати правителството. И какво сега ГЕРБ значи ще ни следи и подслушва и отстранява всеки инакомислещ . Бъдеще време значи да очаквам "хората на Цецо" да ме намерят по IP, да съборят входната ми врата , да ме съборят на земята и да ми кажат "Ти си арестуван защото пишеш против Бойко и затова си си абсолютен престъпник " .

17

Анонимен

преди 14 години

Elitni ima, towa kakwa boza se gotvi vytre e drug vypros, no wse pak ima.

16

Анонимен

преди 14 години

под четирима нямат предвид ученици :)

15

яна

преди 14 години

Теста въобще не беше труден, както и темата за Левски.Би трябвало всеки среден ученик да се справи.Ако има тарикати, които са правили алъш- вериш да се накажат, а не сега да вземат да анулират матурата и всички зрелосници да са потърпевши.

14

Анонимен

преди 14 години

много си прав !!

13

Rommel

преди 14 години

"темите са пътували до останалите градове в страната на дискове" - защо? Много ли е трудно да се изпрати цифрово подпидсан e-mail до всички училища в часа на изпита??? В кой век живеем подяволите?

12

Анонимен

преди 14 години

на най-умните ученици една проста матура не може да им се опре. Освен това хората би трябвало да си избират вторият предмет за матурата да е един от предметите, с които ще каднидатстват. А матурата по български- ами крайно време е ученици поне в 12 клас да се научат да четат и пишат и да познават българската литература!А елитни университети в България няма..

11

Анонимен

преди 14 години

Bylgarina ima typ mantalitet, iska da ima ot wsi4ko po malko, i nakraq NI6TO nqma da stane. TAka e i s maturite, ot wsi4ki oblasti po malko, nakraq *** tate banica... Neka u4at i specializirat v oblasta, koqto im dopada i im se otdava, nqma da gi prawim vunderkinti na 18 godini, kysno im e.

10

до матурата

преди 14 години

Като чета какво си написал,май си пропуснал доста матури. Не "течове" да има към теб, а наводнения, май няма значение. Не вярвам в световната конспирация за разбиването на българското образование :)))

9

Анонимен

преди 14 години

мисля, че за всички изпити в България винаги има теч, още в средното се купуваха и продаваха изпитни варианти за всеки тип изпит, хора дори на партия си ги купуваха!!!