46

sisi

преди 14 години

Наслука ВАМ,не НАСЛУКА НА ВАМ. "Вам" е падежна форма. Падежите отпадат, остават предлозите, в нашия случай - предлогът е "на".

45

ggii

преди 14 години

"Левски" е ода, от цикъла "Епопея на забравените" (12 оди).Май някой е забравил какво се учи в училище,а?

44

гаврил

преди 14 години

ето 69 000 абитуриенти.българия изчезва

43

до 40

преди 14 години

До някъде те подкрепям,но не напълно и ще ти кажа защо.Отговорът е много *** откъде ще си сигурен,че примерно точно този ден му е на късмет и просто си е дал верните отговори на въпросите.И аз не одобрявам такова нещо,но кой ли ни слуша.

42

хаха

преди 14 години

хаха такова произведение "Левски" не съществува :)

41

Bmw_Power

преди 14 години

Ей сега се връщам от матура,не е много трудно,темата която се падна е "Левски" от Иван Вазов...

40

_I_

преди 14 години

Я да не обиждаш учителите! Виж с какво възпитание и каква нагласа идват децата на училище, как са облечени, как се формира тяхното съзнание от "съблазните" извън него? Нещо не си в час! Политиците нямат нужда от умни хора, които да управляват, защото това е трудна задача. Виж простия и не знаещия!? Те имат нужда от прости, незнаещи и да им внасят данъци от 16 годишна възраст вече!! Ясно?

39

Анонимен

преди 14 години

Аз не виждам какво се противите толкова. Напълно подкрепям матурата. Малко или много се отсяват учениците по този начин. Не може няк'во си *** от близкото село да излиза с диплома 6.00,а момчето, което е завършило "елитна" гимназия в някой по-голям град да има 5.20. Според вас има ли изобщо база за сравнение между тези 2 деца? Дали ромчето ще успее да има дори 3 на матурата? Аз лично я полагах преди 2 години, елементарна е, без да отворя уебник, имах 5.60... Не виждам какъв е проблемът...

38

Анонимен

преди 14 години

Махнете матурите или кандидатстудентските изпити! Искаме като в Европа с матури, а запазихме и кандидатстудентските изпити. Само тормоз за зрелостниците!

37

;)

преди 14 години

Зрелостници сътворяват "бисери"

36

Анонимен

преди 14 години

дано сина ти го изгонят заради преписване!

35

Анонимен

преди 14 години

В българското училище (а и в българския университет) никой не те учи да мислиш, трябва само да знаеш информация, а да я 'обработваш' никой не иска :)

34

19 год. младеж

преди 14 години

Би трябвало да свърши до 12 - 12:20

33

хичкок

преди 14 години

Примерно:да вземем Левски и каузата за която се е борил и умрял,ако интерпретираме със каузата на един футболист да речем Стойчков,значи лесно се пише и аргументира такава кауза,но работата е там дали професора е далновиден и дали би оценил правилно и подобаващо една такава интерпретация от страна на ученика,защото всеки е устроен различно и някак си по своемо......

32

екс-ученик

преди 14 години

Само не ми стана ясно една зависимост. Колктоо повече матури въвеждат толкова по-неграмотни излизат децата. Аз завърших средно образование през 2001 г. и тогаеа задължителни матури нямаше а децата бяха по-грамотни. Сега има изпити след всеки клас а неграмотостта е повсеместна и безобразна. Успех на децата де !

31

Анонимен

преди 14 години

Кога приключва матурата, в колко часа ?

30

Салахадин

преди 14 години

Както всяка година едно и също!!!*** ще имат високи оценки.За награда и собственно самозалъгване ще се надрусат и напият като ***.Ще се *** по баловете и после-хоп изненада.На кандидатстуденски изпит знанията за 5 стават материализирано 2.Лови се за главата и хваща пътя по строежите!!!Това дифернцирано ви прави лакоми даскали прости.Гледате себе си а за бъдещето на учениците НЕ!!!

29

хасан

преди 14 години

дано всички имат 2-ки и ги набият *** деца!

28

анонимен

преди 14 години

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕЦА! УСПЕХ И НА МОЯ СИН!

27

y0

преди 14 години

кога почва изпита ?