146

Почитател

преди 14 години

Браво Митко! Поздравявам те за мъдрото и навременно решение.Излишното разпиляване не е от полза за никого.Пожелавам ти да завършиш своята кариера като победител и да запушиш поне за малко устите на завистливата ***.По мое скромно мнение в Ман. Юнайтед няма да получиш нужната подкрепа.Суетата и годинките на Фъргюсън му идват в повече, за съжаление.

145

пенсионер

преди 14 години

до157 Какво ти пречи на теб този човек та даваш квалификаций? Може би е уважил я жена ти или Бог знае когота бълваш толко злоба.

144

Анонимен

преди 14 години

Гнусно и бездарно момченце!Същото като брат си!Добре че е мама!!!!!!!!!!!!!!!!

143

ПЕСНИЧКА ЕДНА

преди 14 години

БАРБАРИНА БАРБАРИНА,ДОБРЕ ЧЕ ЧИЧКО АЛЕКС ТВОЙТО НЕЖНО ТЯЛО МИНА И ПЛАТИ ТОЙ ЛИРИ НА КУПЧИНА,ЗА ДА МОЖЕШ МИЛА БАРБАРИНА И БАЛЕТЧЕТО ДА СИ ИГРАЕШ И НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ОТ ВИСОКО ДА ПИКАЕШ,НО НЕ СТАВАШ МИЛА БАРБАРИНА НИ ЗА ФУТБОЛИСТ,НИ ЗА МУЖЧИНА И ПРОДЪЛЖАВАЙ ЧИЧКО АЛЕКС НЕЖНО ДА ОБГРИЖВАШ,ЗАЩОТО ИНАК В МАРИКОСТИНОВО ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ПАК ДА ТИЧКАШ

142

Веско

преди 14 години

Много се радвам, че тоя измислен и натрапен "футболист" най-после се махна.

141

Дик

преди 14 години

Свободата да избираш!Не бе част от поколението в САЩ 94,но успя да концентрира в свое лице надеждите ни за нов футболен пик.За съжаление една птичка пролет не прави,особено в компаниятя на псевдоталанти. Остави впечатление за безсърдечност и липса на хъс,но е гениален футболист и магьосник на терена.Дано останалите да преосмислят мотивацията си и да вземат адекватни решения за бъдещето си поведение в националния ***!Дано Б.Б.не намери причини за задълбочаване на кризата и в това решение!

140

жик-так

преди 14 години

Тоя не е Бербатоф уееее!.....А е Анди Гарсия!....Журналистите са се объркали:)

139

иво

преди 14 години

Върл ЛЕВСКАР съм. Благодаря ти Митко за всичко, което направи за Националния отбор. Благодаря ти, за това , което направи за България. Бъди ми жив, здрав и щастлив и ти и твоето семейство и най вече малката ти наследничка. БОГ да е с теб.

138

SS

преди 14 години

БАЙ-БАЙ!!!

137

все едно кой

преди 14 години

Бербатов още не е изпял лебедовата си песен. И когато започне да я пее в който и да е футболен гранд, си припомнете вие ,които го плювате.Сега сте на" разпни го" а после на "осанна",типично за повечето българи.Успех Митко и *** в Германия или Испания,там разбират що значи футболен интелект и брилянтни пасове.Остави ги тия англичани дето само им подаваше,вместо да шутираш откъдето ти падне, като Руни,Роналдо и кой ли не още.

136

йи

преди 14 години

аз отдавна щях да се махна от национала...ако бях на негово място

135

Анонимен

преди 14 години

Ами прав си е човека. Всеки от нас се стреми да работи там, където ще получава повече пари и признание. А той е професионален спортист, нали?Колко от нас напуснаха страната зада работят, защо Бербо трябва да е изключение.Успех му пожелавам, както и на всички Българи!

134

Гери

преди 14 години

Митко, пожелама ти много здраве. Благодаря ти за прекрасните мигове на терена, когато съм била горда с теб.

133

До ЕЙ 2

преди 14 години

При това този човек има претенции, прави фондация за младите, за децата. Какво ще им внушава на децата, които го боготворят и му подражават ? Как е най-добре да напуснат България??? Ми само за това изказване трябва да му се отнеме гражданството! Да си стане англичанин и да се кротне, като не му харесва България. Всяка публична личност трябва да свикне с идеята, че може да има някои, които не го харесват! Отвратен съм!

132

До ЕЙ

преди 14 години

Абе, ти не разбра ли, че тук не става въпрос за футболните качества на Бербатов? Става въпрос за това, че в тежък момент за Родината, Бербатов започна да хули българите! Дори и да е правилно от икономическа гледна точка, не можеш публично да казваш, че треньорът на националния отбор трябва да си иде от България, за да се реализира! Това е анти-българско! Значи Бербо да си трупа милионите, а ние да духаме. То не че не е така, ама звучи адски грозно, като го каже.

131

Бай Пешо

преди 14 години

Трябва да му благодарим за това , което направи за нацоналния отбор.От друга страна винаги ще твърдя , че на младите момчета сега им липсва казармата.Ако беше минал през нея сега щеше да играе с повече хъс и самоувереност и щеше да е рамо до рамо с Руни,Роналдо , Тевес и т.н. , а не отпуснатото мамино момче с диадемата, както ще го запомнят в Англия.

130

П..кА

преди 14 години

Изчезвайй женааааа!

129

БГ

преди 14 години

Честта да слуша химна с националната фланелка явно не е достатъчна за звездата на Манчестър Юнайтед

128

Ей

преди 14 години

Аман от комплексирани футболни разбирачи! Като не ви харесва Бербатов не го гледайте, бе. Гледайте си на местните стадиончета пияните чалгари. Кефете им се. Псувайте ги. Плювайте ги. Бийте ги ако ви позволяват, но с българските футболисти отишли на светлинни години напред трябва да се отнасяте с уважение, респект и благодарност.

127

niakak si

преди 14 години

Da hodi da se sastezava za Turcia, mrasnata podloga.