247

Червената помия

преди 14 години

Едно време ни набиваха постоянно Маркс ,Енгелс и Ленин.Наред с утопийте, те са писали и верни неща.Например Капитала е класически наръчник по пазарна икономика.Обяснено е като за неразбиращи.На запад в разгара на кризата беше най-търсената книга.Ленин пък е казвал много други неща: за съотношение на най-ниската и най високата заплата в държавата 1към3, за това, че за да има истинска демокрация,оръжието трябва да е в ръцете на народа, и за това, че ще влезе в "сношение с дявола"за да победи.

246

Червената помия

преди 14 години

Въпросна мнение, вкус и години на пишештия.Когато бях на 20, 40 годишните жени ми се виждаха като баби.Сега пък Цецка ми се вижда хубава и секси.Въпрос на вкус и години .Но от мен да знаеш, стара риба и стара жена няма, както няма и грозни жени.

245

ХАН КРУМ

преди 14 години

Нека да се возят в Лади и Жигули и да вземат заплата от 400 лева ! Не са нищо повече от нас тези некадърници ! Но докато има балъци ще има и тарикати като тази сбирщина селяни .. Събудете се хора България загива !

244

Анонимен

преди 14 години

Ако беше само парламента, с мед да ги намажеш. Цялата тая раздута администрация плаче за съкращения. Така и на никой не му хрумна, че в страната има поне един милион души, които получават заплати, за да си клатят краката и после да мрънкат. Нейсе, така сме научени от едно време: мое да копам, мое и да не копам...

243

ДОЛУ ГЕРБ

преди 14 години

ГЕРБ СА НОВИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ НАРОДА Е ОТВРАТЕН ОТ ВАС

242

НФБ

преди 14 години

да видим от колко депутата се състои румънският парламент!Колко население имат...240 депутати са много за 6 милионна България1Лошото е че и тези дето са излъчени не са от качествен материал!ДС генералите контролират медии и обществено мнение от една страна но от друга народа е *** щом не може да се самоорганизира и да направи наистина една народна партия в която да не членуват бивши червени величия и сиви кардинали от ДС! Ето дори и тук във форумите е бъкано с електронни куки..

241

хххххх

преди 14 години

Заплатите им са големи вземат над 3000 лева да си купят сами коли и да си ги зареждат от тяхните пари също така да си плащат наемите или да си копуват апартаменти като обикновенните хора .. аз като вземам 400 лева някои да не ми е купил кола и жилище

240

Цецин обожател

преди 14 години

И защо им са толкова лъскави возила?Да се срещат с народа (когото мразят) и да му обесняват колко са крадливи и некадърни (един закон го ремонтират всяко тримесечие).Правилно ще бъде да се ТИТУЛУВАТ : пиявиците на народа!

239

Айде на село

преди 14 години

Какви Мерцедеси за селската тетка Цецка ? Да се качва на каруцата и да се връща в Плевенско да копае градината. За друго не става, тази измислена политичка. Има много силно аграрно излъчване - почти колкото на Главната Тиква.

238

Пламен

преди 14 години

Всеки нормален човек знае, че ГЕРБ са сбирщина от мутри, милиционери, некадърници и разни провинциални натегачи, които протягат шии, доловили полъха на властта. Жалко за българския народ - не заслужваше точно това след престъпното управление на Тройната коалиция. Лично аз мисля, че проектът ГЕРБ е дело на генералите от ДС, които никога не са преставали да дърпат конците и на политиката и на икономиката и на всичко в Родината ни. Контрабандните и наркоканалите също се контролират от тях, само дето през 4 години сменяват марионетките си.

237

люляк

преди 14 години

оби4аи родината и се множи .... мрази държавата(БКП) и я смажи

236

Читателче

преди 14 години

Според медиите едно депутатско място струва на притежателя му около 100 000 евро. За тези пари депутатите очакват нова лимузина, високи комисионни, няколко "секретарки", командировки тип екскурзия и всички екстри, които получават плужеците, които наричаме депутати. Защо Цеца не излезе и не каже колко милиона ни струват тези *** на година? Защо не започнем икономииите с редуциране на депутатските места ?100 некадърника ни стигат, защо да хрантутим 240 *** ???

235

Анонимен

преди 14 години

Цецке, а защо са ви коли? Пътувате безплатно с градския транспорт в София и в родните си места, пътувате безплатно с влак (първа класа), признава ви се разход на гориво за личните ви автомобили.... Та защо са му коли на парламента? Освен за да се лапат комисионни?

234

Анонимен

преди 14 години

Kakvi ikonomii-golemi zaplati,samo pravitelstveni razhodi za godina na vseki sa kolkoto 3 godishna zaplata na obiknoven balgarin. bre kakvi ikonomiii,i nie iskame takiva!Tova go pishe v presata,inache ne bich povqrval.

233

Анонимен

преди 14 години

Злобарчо подкрепям те,станахме двама,останаха има няма около 7 милиона да ни последват и работата ще се оправи!!!

232

злобарчо

преди 14 години

който ми трие коментариите да ми го туря в устата

231

злобарчо

преди 14 години

Голям *** сте - много ми харесват коментарите - но стига сте писали - действайте - тогава ще има полза - знаете къде и у кого са крадените мангизи - с тях да се пострпят високотехнологични заводи, предприятия за качествени хтрани - цивотновъството и земеделието да се възстановят - ще има работа и младите няма да заминават немили недраги слуги по чужбината - ще има и за пенсионерите - ще има държава най вече която ще има пари за пенсии,заплати и т.н. - ПЛАНЪТ РАН ЪТ трябва да не действа пове

230

Анонимен

преди 14 години

Предлагам 240 москвича,чисто нови,малко употребявани!Като за парламент в години на криза,по договаряне!!!

229

Див петел

преди 14 години

този филм,сме го гледали.помня и никиту василев,как викаше защо са ни мерцедеси?ще купим шкоди.после не купиха шкоди,а мерцедеси.защото имат договори с мерцедес.че и сега така тази комунистка ни прави на луди.

228

Анонимен

преди 14 години

Нали няма пари....разходите на нула,бойко каза че има метро.какви каруци ще вземате.