104

Анонимен

преди 14 години

Още по-добре. Така има шанс половината тъпоглавци да се откажат "да си ходят с колата" в центъра. Ако помните преди няколко години за срещата на НАТО в НДК как бяха изчистили от паркиралите коли околните булеварди.Тази гледка няма да я забравя.С градския транспорт се пътуваше идеално,а и по троатиарите можеше да се минава.Предпочитам да се прибирам от работа по-бързо с градския, отколкото да дрема в задръстване 100 часа или веджъж месечно да дам 3-6лв за синя зона !!!

103

Анонимен

преди 14 години

Щом и ти се взе за човек...

102

Анонимен

преди 14 години

казват, проздодияда ходела по хората...

101

Анонимен

преди 14 години

Не ти трябва радвай се че няма още.Ей глупав народ беее...

100

Ice

преди 14 години

А във Варна кога ще има синя зона? Там паркирането на центъра е ужасно, особено откакто направиха началото на Сливница пешаходна зона и отвориха да се минава през Севастопул.

99

Анонимен

преди 14 години

Това си е 200% увеличение безсрамници!Ние пък тогава всички ще тръгнем пеша.Да го видя аз тогава този умник чиято идея е това направил ли си е добре сметката като неможе да ги събере тези пари за които доволно потрива ръце.С шут ще го изритат от общината този умник.

98

Анонимен

преди 14 години

По 3 прижки на д.пето да ви излезат кожодери мръсни!От въздуха пари правите а как се изкарват?Мръсни чантаджии!Всичко ви е безплатно на вас -държавно а народа го скубете както си искате.Писна ми от варени пилета като вас дето ходят с куфарчета на работа а като ги отворите вътре не документи а закуска си носите.Чакате да ви изтече работния ден и свършвате нещо само ако мнооого се наложи.Бюрократи мръсни!Много връзки за обувки има да връзвате гърбом още...

97

Анонимен

преди 14 години

Да, че и повече трябва да е. В нито една европейска столица центъра не е място за коли. Ама ние нали сме свикнали с колата да ходим и до магазина в квартала...

96

Анонимен

преди 14 години

Щели да разтоварят трафика.Сигурно тези, които имат работа, ще започнат да хвърчат, а от общината ще си оправят градския транспорт.

95

Таксомат

преди 14 години

Предлагам на хуманоида Стойнев още няколко "полезни за населението" идеи:- такса слънце на база брой слънчеви часове през годината- такса дъжд на база литри през годината- такса зелена площ на база минути ползване за разходка......и не на последно място такса идиотизъм, която да се плаща от общинари, като въпросния Стойнев към останалите граждани.

94

Здрав Разум

преди 14 години

Явно е, че Николай Стойнев или е *** по рождение, или счита всички останали за такива. Да се говори, че целта на мероприятието не е събиране на пари с оглед да има после възможности да продължава обичайното крадене и злоупотреби, е пълно безумие. Вместо да се инвестира в изграждане на модерни етажни паркинги, много по-лесно и доходно е да се купуват "паяци" и да се определят "цветни зони". Отделен въпрос е доколко всички тези цветни зони са законни след като всеки плаща данъци на общината.

93

някой

преди 14 години

До: номер 98Оооо, ще има, ще има място! Ще видиш как ще има :-)Като се развихрят паяците и ония с фуражките много бързо ще се ометат и ще освободят място. Как преди време всички говореха, че това колите да не карат в бус лентите е само мечта, как никой не можел да го наложи - е какво стана сега? Вярно, и сега има смелчаци които се пъхат пак където не им е мястото, ама бързо си го отнасят!

92

споко

преди 14 години

Предполагам, че някой готви вече и такса "ВЪЗДУХ".За измерването на потребеното количество сигурно ще ни принудят да си купим уред, който да монтират на подгръбното ни отверстие

91

хохохо

преди 14 години

и пак ли, през "оная" банка ще минават парите...?

90

Анонимен

преди 14 години

"Целта не е общината да събира просто пари от столичани, а да се въведе ред и да се разтовари както паркирането, така и трафикът" evala be mozak... tova obiasniava vsi4ko - na centara da spirat samo hora s pari... ako niamash 3lv/4as marsh v pokraininite... mi napravete go 10/lv na 4as i 6te raztorvarim parkiraneto idealno... bakat ot idei tia bezdarnici!!

89

селски

преди 14 години

Н.Стойнев да направи платен паркинг в селото откъдето е дошъл в София!и там заедно с другите "софиянци" от общинския съвет да си събират таксите.

88

Анонимен

преди 14 години

92-ри ти пак няма да можеш да си ходиш спокойно и да си намериш място. Това е пълна заблуда. Много е наивно да се мисли, че като вдигнат таксата и колите ще изчезнат и видиш ли ти как винаги ще има къде да се паркираш. Мноооого е наивно.

87

Gazibarev

преди 14 години

Ако това не е неква *** спекулация, на тъпите *** журналистите, мога да Ви кажа, че тия от правителството могат да ме хванат за топките. Страшно нагли ***. *** защо не направите паркирането в софия 150 лева на минута бе плюс 2.40 смс. Мамичката Ви *** бе... елати и ми искайте такса паркинг ако требва и зад блока където си спирам колата. МОжете да дойдете да ми вземете и пари, за това, че спя в кревата си, че дишам въздуха и че се храня на масата си. това минава сякви граници...

86

някой

преди 14 години

До: Изнервен (номер 85)Пич, ако не си добре с нервите отиди на лекар.

85

Анонимен

преди 14 години

е така е, да не сте гласували за ГЕРБ,никой не ви накара да гласувате за ГЕРБ,затова гласувайте само за комунистите от БКПи свалете Фъндъкова и Борисов