661

Знайко

преди 14 години

Преди секунди прочетох един призив "да бягаме (да се спасяваме)" публикуван от "1", не помня да имаше обидни коментари или призив за нарушаване на закона. При следващото рефрешване на страницата, коментара беше изтрит поради нарушение на правилата на сайта. Демократично, а?

660

Знайко

преди 14 години

Един контра въпрос?!Настоящия Премиер, протестираше ли тогава, когато се вдигаха пенсиите или обещаваше още по - големи увеличения? Всички ли се правим, че не сме от тука?

659

до някой с памет

преди 14 години

Ти като си толкова паметлив защо не помниш през последните години кой окраде България, а сега ревеш! За какво не рева тога, а ревеш сега?

658

Анонимен

преди 14 години

като всички трябва да затягаме колана защо това не се случва и с полицията62000 милиционери с по 1000 лв заплата на месец прави 62 милиона лв по още 12 месеца , плюс всички осигуровки , които са около 40% върху заплатата ....ето едно местенце което може да се ореже с 30-на % и резултата ще е смайваща мързеливите *** реват за още ......дали боросов и дянков са учили да смятат до толкова!!!!????????!!!!!

657

Дао дъ дзин :

преди 14 години

Дао дъ дзин:Най-добрият водач ръководи така,че народът не го усеща.Когато водачът не вярва никому, никой не вярва в него.Великия водач говори малко.Той никога не приказва на вятъра.Работи и не оставя следа.След като работата бъде свършена, хората казват: Ние сами го направихме.Истински вдъхновящите водачи постигат резултати чрез личния си пример: те насърчават другите да бъдат отговорни и да постъпват правилно, но не парадират и не се хвалят с безупречното си управление. Те създават пространство, в което хората да се вдъхновят и да реализират собственото си величие. Дойде ли момента за похвали, те отстъпват назад с желанието другите да мислят, че постижегинята им са резултат от собстените им лидерски качества. Най-добрият водач винаги оставя хората да избират сами и да живеят според собственото си виждане за доброто. Просветлените водачи не възприемат себе си като диктатори, а по скоро издигат енергията на заобикалящата ги среда чрез мироглед, който помага за преодоляването на по-нисшите наклонности.Най-неефикасният управленски метод използва тактика, която кара хората да те мразят и това ги подтиква да нарушват всичките ти заповеди и правила, изгубиш ли ги от поглед. Диктаторите почти винаги научават това по трудния начин, когато народът, когото са тъпкали, се вдигне и ги заплаши по същия свиреп начин, по който самите те са го третирали. Просветленият водач вярва на хората, които управлява, и това поражда взаимно доверие. В резултат те ще могат да кажат: Ние сами го направихмеКогато водачът не вярва никому, никой не вярва в него.

656

петров

преди 14 години

Пак пшеш "по принцип". Защо тогава в България се внасят и продават Нива, Уаз, Лада, Газела и др. Дори и в МВР и МНО купуват понякога такива марки. Защо пак плещиш глупости! За ПАЗАР да си чувал! А, какво лошо виждаш в изискванията на ЕВРО 2, 3 или 4 ??? Знаеш ли за какво става дума в тези изисквания? И всеки, ама ВСЕКИ нормален производител на леки или тежки автомобили МОЖЕ да ги изпълни. Спирачката не е в ЕВРО4, а в това, че Русия не е част от ЕС и за нея има вносни мита, естествено!

655

някой с памет

преди 14 години

Г-н Борисов,Ако имате някаква памет за събитията през тези 20 години, би трябвало да знаете, че който се е конфронтирал със студентите не е видял добро!Справка - правителствата на Луканов и Виденов. Кой ги събори?

654

джиджибиджи

преди 14 години

Бойко, по-хубаво е да бъдеш мразен от хората отколкото да се страхуват от теб! С изказването си по БТВ,в което каза че ще приключиш с шоуто на Слави, такъв автогол си вкара, че чак скъса мрежата!!! Това са първите "официални" признаци, че си се самозабравил напълно и безвъзвратно...Утре ще пожелаеш да приключиш и с интернет, ако прочетеш каква помия се излива в/у теб. За хубаво или за лошо ти управляваш България, а не някоя африканска република! Щом си се хванал на това хоро, ще играеш по правилата на демокрацията!!! И хули ще търпиш, и критика и подигравки всякакви; злобни,долнопробни, плоски, хитри, остроумни и т. н. Ще търпиш,мъжки, както ние търпим!!! Ще преглъщаш горчивите хапове, както ние го правим! Ще се бориш с нас, а не против нас. Ще ни мразиш само в краен случай, когато обичта ни към теб стане непоносима!!!

653

ха :)

преди 14 години

Разбира се, че ще протестират г-н Пожарникар и Любимец на по-глупавата част от народа! Да протестираш е основно право в демокрацията, а теб, като един комунистически кадър, това те дразни, но не може дори и един премиер (бивш охранител) да казва кой и кога ще протестира! Което се строи и което се краде, е от парите на народа и трябва да си или много нагъл или прекалено да си си повярвал, за да твърдиш, че си строил детски градини. Ти си слагал подписи, а градните ги строи народа с негови пари!

652

za 771

преди 14 години

Питай Меди консултанта може да ти даде някой лев, или Цонев , пък Масларова дано се смили, или другарката *** дето работи във фодн Тютюн за 700 кинта на час.......... като гласувате за крадци от 20 години как искате да сте богати ?!?! :)) *** народ = беден народ

651

за 765

преди 14 години

*** са по - шлифовани , спор няма :) а какви с..и правят само :))

650

за 768

преди 14 години

ами карай Москвич, свобода е , не ми прави реклама :))

649

Червената помия

преди 14 години

прод.на 766.Впрочем, всеки може да влезе в официалните сайтове на ЗИЛ, КАМАЗ, ГАЗ,УАЗ,ММЗ,и каквото се сетите там скапано руско изделие, и да намери цената му в рубли.после, с валутен калкулатор може да сметне колко е в лева, да прибави 20%ДДС, малко печалбана вносителите, и да прецени кое колко струва, сравнено със западния му аналог.За издръжливост-няма да говоря, още се търкалят 30-40 годишни зилове, но 40 годишен ман не съм виждал, нито пък мерцедес товарен.Ако има-частите им са от злато.

648

Анонимен

преди 14 години

интересно, пожарникаря все се пъне акъл да дава на всички...а колко пожара е изгасил в живота си, казва ли някой, или все връзкар го е раздавал и се е скатавал във спортната зала?

647

Червената помия

преди 14 години

прод.на 765.По закон е забранено да се внася и регистрира за движение по пътищата нова техника ,не отговаряща на ЕВРО 4.Обаче може да се внасят стари ,на по 20 години камиони, автобуси и трактори от запада, съпроводени после от скъпа поддръжка и скъпи резервнни части.Това веднага отряза новите Руски камиони, автобуси и други такива.Трактори може ,но до 2012 година.Аз лично предпочитам ново руско, пред старо западно, готово да се скапе по пътищата ни, от горивата ни, от поддръжката ни.

646

Червената помия

преди 14 години

Петров,с риск да изпадна вкрайна ичолация тук във форума, ще ти препоръчам да напишеш Бългърия която ИЗгубихме и да четеш.После ще коментираме и инженерите, и зиловете и газките, и цената на нова лада, нова дачия, нов фолксваген и нов мерцедес.Нов джип уаз с двигател андория, с бензинов двигател и с пълен инжекцион.И ще ги сравниш с новите джипове на която искаш фирма по цена.Новите Руски трактори-също сравни по цена с подобен клас западни.Ще продължа.

645

tooll

преди 14 години

"Нойес Дойчланд": Борисов прилича на Живков"Популист като Живков, мускулест като Шварценегер искандален като Берлускони - така левият германски в."Нойес Дойчланд" описва българския премиер БойкоБорисов. Статията е озаглавена "Шах в парка, битка вдържавата".След като описва идиличната картина в софийскатаГрадска градина с шахматистите-аматьори, авторът настатията Михаел Мюлер се спира на срещата засветовната шахматна купа между Топалов и Ананд ипо-точно на "възмутителното" поведение напремиера Борисов, който на откриването насъстезанието в София игнорирал индийския световеншампион и едва след 10 минути благоволил да серъкостисне с него. Според германския шеф на екипа наАнанд "такова нешлифовано поведение билорядкост". По-нататък в статията авторът Мюлер описвагенезиса на политическата партия ГЕРБ и на БойкоБорисов, когото описва като "скандално-мускулестасмес от италианския премиер Берлускони икалифорнийския губернатор Шварценегер". Що сеотнасяло обаче до популизма и прагматизма му, тойприличал най-много на Тодор Живков, на когото служелпреди 1990 г. в държавния апарат за сигурност, а след товакато главен бодигард."Това общо впечатление се задълбочава от току щоизлязлия джобен бестселър "Тайният проект БойкоБорисов" с фрапиращи факти. Тъй като издателствотобило заставено със съдебно решение да остави няколкостраници празни, а авторът предпочел анономност,книжката станала особено търсена. "Любимотозанимание на Борисов е да криминализира политическияпротивник, което е впрочем и единственото удържанодосега негово предизборно обещание" - пише авторътна статията, след което предупреждава, че акоултра-националистическата партия "Атака" наВолен Сидеров, подкрепяща властта на Борисов впарламента и държавата по договор и със завидноусърдие, се сдобие с повече влияние, щяло да се стигнедо безпрецедентно падане на глави. Авторът цитира икоментар в българската преса, в който се търсятисторически паралели от Цезар през Де Гол, та чак доХитлер, Сталин и Мусолини, които във всеки един отделенслучай представлявали "отговори на хаоса вдържавата" и доказвали, че "едноличната власт вопределени моменти била неизбежна и нужна". Тазиеднолична власт понастоящем се представя на външниясвят преди всичко със самоотразяване и акционизъм,пише авторът на статията и продължава така: Страстнияткаратист Борисов обича да се показва със себеподобни.Или пък с културисти. С един такъв бе дошъл и насветовното първенство по шахмат. Дали може и той давдигне 300 кг от лежанка, пита го премиерът. Да, отговарятой, но сега не съм загрят. Борисов кима професионалнои с разбиране. С него начело България май ще трябва дасе готви за студени дни, заключава авторът настатията.

644

инженер

преди 14 години

май си доста елементарен тип и най важното злобар/в крак с новото време естествено/-МНОГО ПОЗНАТО ДЪРЖАНИЕ НА БИВШИТЕ ОТЯВЛЕНИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП!!!ЗАЩОТО ИМЕННО ТЕ РАЗСИПАХА И ПРЕЛЯХА В СОБСТВЕНИТЕ СИ ФИРМИ КРУПНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ!!!

643

инженер

преди 14 години

а защо смяташ така скъпи анонимко?Искаш да кажеш че не са го управлявали умните и кадърни герберчета ли:))))

642

инженер

преди 14 години

като име Мадара остана, само че ги няма вече специалистите там или както ги наричате социалисти/без наистина да са били такива/ има многооооооооооо икономисти и бивши военни пенсионери дето нямат и понятие от производство и развойна дейност!Нито тогава нито сега се направи нещо за този нещастен завод от управляващите!А той изхранваше семействата на 5000души!Държавата предпочете да внасят фирмите на определени кръгове 20годишни камиони втора употреба!