15

пате

преди 14 години

Интересно е, че сегашните абитюренти лудеят с глупости. И ние бяхме абитюренти, ходихме по кръчми, по морето, но не сме стояли прави по колите си, а вътре. Явно Холивууд доста е проникнал в мозъците на тези новите? Ами, че да си идат на купон, в някоя дискотека и да щуреят, какво са се вирнали прави над колите? А после ревете, че имало смъртни случаи, че имало травми, че имало наранени деца. Че то от там се почва: от шегата и безотговорното отношение към живота. Всяка грешка води до нови такива.

14

az

преди 14 години

Мба, кво да се занимават, нека простите се изтрепат, вместо всички да псуваме полицаите. И без тва и да си говорим и да не си говорим, 6-7 абитуриенти и тая година ще са фира в резултат на селянията и простотията си...

13

-

преди 14 години

Добре, че изчакаха абитуриентите да завършат преди да извикат директорите за инструктажи ...... Сигурен съм, че това ще подпомогне намаляването на броя на пияните учители, директори и т.н. зад волана.

12

!

преди 14 години

Няма оправия с дрогираните ***, но обществото само е виновно, че създава такава истерия.Абитуриентските и новогодишния шопинг са най-големите простотии.

11

Анонимен

преди 14 години

добермана ще му изяде дебелото дупе на полицая, алооо в коя държава си, виж си полицайте преличат на кюфтета

10

пате

преди 14 години

Верно е. Виждал съм много абитюренти, зиправени и на капаците на колите, а не на седалките. Едно рязко спиране и - вън. Вместо глоби, е по-добре да стои всеки катаджия, с по два доберманна, прекарали двуседмична диета. когато види изправени такива и с балони, казва дръж.... Бас държа, че героите ще се наврат в аспука, или поне, в жабките наколите. Аз съм бягал от такова псе и добре, че съм бърз, в краката. Но те няма да могат, защото са в кола.

9

пате

преди 14 години

Има и по-хитър начин за лов. КАТ да опъне една дълга мрежа, над шосето, отгоре. После да постави една стриптизьорка на тротоара която да танцува под музика. Когато абитюрентите минат, те ще се изправят над гюрюците, ще се скупчат над капаците и прозорците. Пускайте мрежата и всичко вътре - няма пропуск! Лошото е, че в патакламата се мачкат личните документи. Но иначе идеята е ефикасна. А и стриптизьорките ще са на далавера - трудовият им стаж ще върви, за грижа за младото поколение.

8

Анонимен

преди 14 години

харесвам Btv и пълна лудница, как осмиваха куките оня ден направо уникално. Предаването ТОП ЧЕНГЕТА предава истината от улицата

7

!

преди 14 години

Ми да...Лято иде :) На море трябва да се ходи!!! А какао бийч не се плаща ей така :)

6

Абитурент

преди 14 години

Ало, организацията ви куца бе куки. Трябва да минете по училищата, да заставате пред входа и да протягате фуражки. Абитурентите ще ви ги напълнят. Те все пак искат да си отпразнуват празника и ще ви пускат по някой лев.

5

Обективен

преди 14 години

Мдааа, просяците с кепета ще заработват допълнително. Хайде бе - въведете и глоба `образование надвишаващо това на катаджията`. Какво чакате. Предвид малумната ни *** с пагони бълвана от интерната в Пазарджик, ще може да глобявате който сварите. То е ясно, че по просто нещо от български милиционер няма.

4

българче

преди 14 години

Глоби и акции му е майката, че българина все още шава

3

абитуриент

преди 14 години

Да бе да, няма начин. По 50 кинта ама в джоба на куката...........

2

стефан

преди 14 години

Та те не знаят, как да се забавляват!!!

1

Анонимен

преди 14 години

Нека парада на суетата започне сега! .. и дано свърши по-бързо...