10

Machiavelli

преди 14 години

Абе момчета, вие ако си мислите че тая *** му е била вярна цял живот на тоя дядо, значи сте мега заблудени и имате гигантски рога до тавана.

9

didi

преди 14 години

Права си е жената да си иска издръжка. Родила и му е отгледала три деца. И виновният е той - трябва да плаща. Както иска така да живее. Стига децата да не се срамуват от него. Че той много разгонен. За съжаление в България законите не защитават жените.

8

*

преди 14 години

В нормалните страни жените и мъжете са равни, за това и хората си живеят добре, без да се делят по пол и религия. А в България има доста комплексирани мъже с ориенталско мислене, които смятат, че жената е не е равна на мъжа.След като Силвио ще я прави за смях пред целия свят с изневерите си, ще си плаща и това е.

7

Machiavelli

преди 14 години

Жените постоянно претендират равенство с мъжете, ама като опрат нещата до развод и пари, стават малки безпомощни същества, които мъжа е длъжен да издържа. На италиянците им трябва на ново Мусолини, а жените да си припомнят малко как и устата неможеха да си отворат едно време. Държава от путювци е Италия, където жените се имат за богини и за недостигаеми. Като искат равенство с мъжете, при развод да си хващат парцалите и да се умитат, а не да се молят пред съдята за пари, ***.

6

Анонимен

преди 14 години

3 500 000 евро на месец издръжка , баси свинята, колко негърчета могат да останат живи с тези пари.............. само шепа пръст може да се справи с алчността

5

titi

преди 14 години

spored italianskite zakoni toi e dlajen da q izdarja dfokato e jiva;;;taka e tam ,taka trqbva da bade i v BG.

4

Анонимен

преди 14 години

Каква издръжка иска тая, като децата са порастнали? Или нещо италианските закони са сбъркани.

3

Анонимен

преди 14 години

Това за мен не е новина!Не ме интересуват кирливите ризи на другите!Защо Днес.Бг рядко помества хубави новини?Толкова ли няма нещо,което да носи позитивизъм?Писна ми от новини които се опитват да ме депресират!!!!!!!!!

2

Петък

преди 14 години

Ами права е жената. Такива изневери търпят ли се? Той явно е като разгонено прасе, щом се е стигнало да розвод? Учудващото е, че държавни ръководители с личният си пример водят такъв разгулен и развратен живот. Тогава какво искат от младите? Какъвто водача, такова и стадото. Скапана работа е това, скапана! За съжаление, българите възприеха техният извратен морал в това отношение и се самоунищожаваме като народ. Чудното е, че лидерите, насаждат такъв развратен морал, младите ги следват.

1

Анонимен

преди 14 години

П-А-Н-А-И-Р-И-И-И-И-И...