172

hm

преди 14 години

*** това със специалните съдилища вече сме го виждали...... и сме му сърбали попарата. Отделно че всеки един с присъда от тоз "съд" ще скъса шортите на България в Страсбург и после познайте кой ще плаща вечерята.

171

stanislav_mafia

преди 14 години

iska da svobodane zatvor

170

Анонимен

преди 14 години

Тоя вид специялен съд трябваше още преди години да влезе в сила.А то какво стана?На патрулките 1 литър и половина бензин на смяна,срещу мощните мафиотски и мутренски джипове.Румен Петков оряза заплатите на полицията,осакати системата със тъпите си и измислени творчески напъни.Направете си сметка за какво престъпление говорим.Мутрите си имаха държава.Сега когато опитват нещо да се направи,защото няма алтернатива тройката пищят,като ощипани девойки.Настъпиха им интересите!

169

Анонимен

преди 14 години

Убеден съм че всеки го подкрепя.Но каква е гаранцията че няма да се използва с политическа цел например говориш против властта и ти скалъпват обвинение.Дори и да бъдеш оправдан колко време и нерви ще струва това?

168

мутри злетаци

преди 14 години

добре де тия мутри за кво живеят тия ***, нищо не става от тях и *** за зеле, само мърсят природата и дразнят нормалните хора , абсолютни ненужници са, една газова камера за Мутри му е цаката ама......

167

Alek

преди 14 години

Ами, ГЕРБ си правят и съд, а скороще раздават портрети на Бат Бойко всеки да си ги закачи в кабинета :)))) Няма лошо всички нещастници дето са крали да са в зтвора,ама да се измисли начин всички гадни съдии и прокурори дето не си вършат работата да почнат най-после са наясно защо са там.

166

Валериан

преди 14 години

182 'абсолютно сте прав, подкрепям изцяло реда и закона, които да действуват като в белите страни.Кураж и успех! Не се озъртайте, защото от пернишката пляка освен смрад друго няма да се усети!

165

Бай

преди 14 години

Казаха ти каде са паричките в този репортаж, казаха ти за какво са изхарчени.. обаче и ти както и тиквата останахте само до "паричките" това че е свършена работа, че се подчиняват природни стихии и че се инвестира в бъдещето.. съзидава се ... нема значение... да давате веднага ПАРИЧКИТЕ сичките в ЗИ банк и народа ще плеска нема да се строи нема да има скъпи проекти ... ще има парички

164

АМАН до ИСТИНА

преди 14 години

Вчера гледах за Цанков камък репортажа и кво се оказа , че близо ПОЛОВИН милиард лева в повечко:) Казваш крими сериали:) Кое точно е кримито..че го дадоха да разберем каде са паричките ни или че некой ФИЛОСОФ срещу милион и половина е казал как точно тече водата:) И само си направи сметка от подобни "крими сериали" колкое общата сума дето я няма:) и знаейки толкова много неща например БВП и приходната част за колко време ще сме поне на нула:) ам?

163

МУСТАФА

преди 14 години

С най-добри чувства към управляващите, създаването на специален трибунал е грешка, планувана за дискредитация на управлението в посока, не справяне със съдебната реформа. В доклад за България от 30.04.2010 год. на ЕК се твърди, че България не притежава функционираща съдебна система. Необфодимо е възстановяване на създадена система за самоконтрол в правосъдието между отделните нейни звена - съд,прокуратура, следствие,адвокатура,посредством гарантиране независимостта при работа на отделните звена

162

Смях1

преди 14 години

Големи шушумиги сте във това dnes.bg, сега намирам мой пост който е пренаписан. Няма такава чикиджииска история като вашата....Имам чуството че при вас работят пълни улигофрени.. Както и миналия ден ми влизаше някой от вас със регистрирания ник ......

161

Анонимен

преди 14 години

Ох откога чакам и се надявам да станем полицейска държава!А дано, Германия е полицейска държава, САЩ са полицейска държава, изобщо всяка бяла правова държава е полицейска.Ние до сега бяхме адвокатско- мутрафонска, и само крадливите комунисти пищят че сме щели да ставаме полицейска държава.Изобщо- когато комунист реве- радвайте се братя, значи нещо хубаво се случва!

160

АМАН

преди 14 години

Съгласен с теб, но я ми кажи братле казваш фалити и прочие..колко фирми се осигуряват реално и колко плащат ЦЕЛИЯ си дължим данък. НЕ МОЖЕ 20 години ВСЕКИ ДА ЛЪЖЕ държавата и да искаме тя да се грижи за нас. 99% от бг фирми лъжат ПОГОЛОВНО и се окажа, че лъжат не държавата ..а себе си:)А сега да реват само! Иначе критика към ГЕРБ има , много но и похвали и то е очебойно!

159

АМАН

преди 14 години

и за това си прав, но исках да кажа, че не е толкова лесно ***.

158

Смях

преди 14 години

Трябва и Немски прокурори със дознатели да вкараме !!! Със нашта полиция и прокоратуря няма нормален Немски съд който да осъди тези който са във ареста..

157

Смях

преди 14 години

И това ви се струва интересно да пишете със чужд ник ????Не се случва за първи път във dnes.bg !!!

156

АМАН

преди 14 години

Ами незнам какъв съм, но определено не съм комплексиран *** дето всичко и всеки му е виновен за собствените си неуспехи. Иначе съм човек, дето много добре има поглед поне въру държавната машина и ще ти кажа, че не си прав това което беше не е сега, само дето всичкое оплетено като свиснки черва, ама в момента в който се опитат да ги режат ПИСКАТЕ , ЧЕ СТАВАМЕ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА и ще ти кажа, че ако само за месец тук дойдат немското НПК и немския съд ПОЛОВИНАТА държава и БЕЗНЕС са в затвора!

155

ДЪБЛИН

преди 14 години

Колкото повечето разбирачи във форума да скачат и да пищят-така ще е -вече трябва да свиквате ,че главата на мафията/старите структури и кадри на съд и прокуратура/ще пада-като не ви харесва-на другите избори си гласувайте за Станишев и Доган.А това до къде ви докара сегашният съд и прокуратура не е нужно много-само се огледайте/ако можете/ и вижте -КЪДЕ СТЕ,КАВО ПИШАТ И ГОВОРЯТ ПО СВЕТА ЗА КОРУМПЕСТАН И КАК ЖИВЕЕТЕ.

154

Смях

преди 14 години

Само пълен *** може да приравни Доковска, на неговия социален статус...Виж ТИКВАТА си пада по чалга и сте си лика прилика !!! А относоно Даниела Доковска само можеш да мечтаеш да достигнеш интелектуалното и ниво, извън рамката на работата си във която е един от най големите професионалисти на България....

153

АМАН

преди 14 години

:) приятелю това беше края на старата вълна от убийства. Далеч съм от мисълта , че всичко е цъфнало и вързало, ама хайде и да не плюем така бамбашки по стара бг традиция. Държавата се оправя .. и само, който поне малко знае какво всъщност се е случвало само преди година в държавицатани мила, само той може да предположи какви усилия и колко е трудно на това правителство. Ако беше възможно за 1 год. всичко да е наред.. то всички дъжави щеха да блестят.Нека да уважим куража им а?