128

албена

преди 14 години

Минимум 95% от драскачите в този червен сайт са уникално прости,чак не искам да повярвам,но-факт...Господи,пази България от комунисти!!!!!

127

ти

преди 14 години

аз=***

126

аз

преди 14 години

vili=клише

125

Анонимен

преди 14 години

vili да ти го туря отвсякъде.

124

Анонимен

преди 14 години

Лелееее,колко си зле!!!!!Съжалявам те!!!!!!

123

Анонимен

преди 14 години

ех колко труд сме хвърляли за манифестации на този ден .скъсваха ни гъзъ от маршеруване като ученици.защо-да ни види бай тошо.

122

Анонимен

преди 14 години

виж гърците. всички са безработни и всички са бизнесменчета с хотелчета... времето е хубаво и купона си тече... а у нас и природата не важи.

121

Наблюдател №1

преди 14 години

В България ще трябва да отредим и "Ден на безработния", понеже с всеки изминал ден безработните стават все по-голяма "сила"

120

АНТИБКП

преди 14 години

И какво празнуват червените ***? Че за 60 години възпитаха колективна безотговорност или, че по времето на БКП безработица е нямало...защото всички си я караха на работните места.

119

ДАВИДОВ

преди 14 години

ТАКИВА НЕУКИ КАТО ТОЗИ "VILI" ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ОТ ТАКИВА

118

vili

преди 14 години

Честит празник на всички мързеливи, крадливи, завистливи, ограничени и заблудени чеда на БКП, БСП, БСМ, ДПС. Дано получите това, което заслужавате!Долу КОМУНИЗМА. Аман от простаци и ятаци!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЯЗА В ТОЗИ ЧЕРВЕН САЙТ.

117

Анонимен

преди 14 години

за 20 г. - 200 лв. месечно прави - 48 000 лв. еФтиния.

116

АЗ

преди 14 години

Ние сме единствената нация, която е слугинаж в собствената си страна.Работим откакто завършим, докато умрем. Честит празник НАРОДЕ!

115

безпристрастен

преди 14 години

Днес е Денят на труда и на международната работническа солидарност, известен и като Ден на труда. На тази дата много страни в света честват обществените и икономически постижения на работническото движение.Историята на празника се свързва с международното социалистическо движение през 19 век и работническите протести за зачитане на елементарните социални права. Началото се поставя на 1 май 1886 год. в САЩ, когато профсъюзите провеждат неофициална национална стачка, в която вземат участие над 300 000 работници от цялата страна с искане за въвеждане на официален 8-часов работен ден. След тридневни протести в Чикаго полицията и частните охранители разпръсват протестиращите, раняват около 200 души и убиват няколко. На 4 май по време на последвалия протест срещу полицейското насилие сред полицията е хвърлена бомба, при която загива един полицай и шестима са ранени.Няколко години по-късно, през 1889 год., учредителният конгрес на Втория интернационал в Париж призовава за международни демонстрации в знак на солидарност към протестите в Чикаго. Международната конференция на социалистите в Амстердам през 1904 год. призовава да се демонстрира енергично на Първи май за официалното признаване на 8-часовия работен ден и за световен мир.Първият опит за честване на Първи май в България е през 1890 год. от Топографското дружество. През 1939 год. Първи май е обявен за официален празник, а от 1945 год. той започва да се чества ежегодно - с мащабни манифестации в цялата страна.След 1989 год. Първи май продължава да е официален и неработен ден, но държавната власт не се ангажира с организирането на масови прояви.

114

безпристрастен

преди 14 години

абсолютно си прав честит празник

113

-

преди 14 години

Всички комунисти на съд! 1ви май не е комунистически празник

112

Анонимен

преди 14 години

работим с жената у чистотата с маркучо. по земята ходим.

111

Зидаромазач

преди 14 години

Ние сме бригада зидаромазачии комунизма ще построим.Имаме си много партийни задачии всичките ще ги решим,Комунизъм наш любим,ние ще те построим.Комунизъм наш любим,ние с теб ще полетим.

110

Анонимен

преди 14 години

коНсумолец кърти миФки ф Правец .

109

Анонимен

преди 14 години

Честит празник на всички,които си вадят парите честно!Не позволявайте бандити,като Станишев,Румен Овчаров,Доган и др.ДРУГАРИ да говорят от ваше име!Те нямат нищо общо с пролетарията.