76

:)

преди 14 години

Волен къде спи, можехме ние да сме първи

75

go-go

преди 14 години

Леле колко грозотия ще лъсне сега в Белгия:) Под тия чергила само мустакати мутантки се крият, братче...

74

roska

преди 14 години

Бурките - в Бурка-ландия!Тук е Европа и все пак сме светски държави.

73

123

преди 14 години

bravo na belgiicite.koito iska burka-aida obratno v kamilskite strani.tam i burki i minareta i vsekvi drugi gadosti..nikoi ne vi e kalesval s baklica da se vla4ite v evropa.kato ste do6li da ni jdete hljba 6te spazvate na6te pravila.

72

Чочо

преди 14 години

До 72.... Предполагам че се шегуваш!?

71

Ха,

преди 14 години

Amnesty International да вземат да се гръмнат! Егати, щом арабелите емигрират към Европа, значи тук им харесва повече: цивилизация, обучение, култура... Тук не ходим облечени в палатки и толкоз - това си е определяща черта на именно тази цивилизация, за която са слезли от камилата си. Ако си искат бурките, забрадките, джамии на всеки ъгъл, училища на турски и т.н. - моля, върнете се там, където никой не ви пречеше да си имате всичко това! Предварително благодарим!

70

Анонимен

преди 14 години

Хъм тъй де, кой знае кви бомби и калашници се крият за това чергило. Я вижте лявата как умело си е опнала чантичката. Браво на белгийците.

69

tim0

преди 14 години

kato iskat da nosjat burki aide v arabskite strani v evropa ne se nosjat kato ideme nie v tjahnite strani zenite ni sashto trjabva da se pokriat malko ot uvazenie na religiata im v evropa te trjabva da uvazavat nashte obichai a ne samo da zokat pari ot soziala i kato islesem v po-goljam grad v evropa da mislim che sam v arabska strana

68

Анонимен

преди 14 години

Евала на Белгия, затова са развита държава, защото не се страхуват да гласуват и приемат радикални закони - за разлика от нашите мишки!

67

Иво

преди 14 години

До 66! Абсолютно си прав, във шиитски Иран жените са с открито лице и ръце, точно така е записано и в Корана между другото за правилното женско облекло! Проблема е че фундаменталистки и крайно радикални уахабитски страни като Саудитска Арабия започват да налагат крайните си и сектански виждания за Корана във останалите сунитски арабски страни по света.... затова сега бурката се носи най-вече във Афганистан и Пакистан! Саудитците са виновни!

66

Анонимен

преди 14 години

Super i BG tyrskite *** trqbva da se zabranqt

65

Анонимен

преди 14 години

Джибрил 61, знаем колко пазят бурките морала на жените. Достатъчно е да се отърват от контрола на съпрузи, братя и бащи, и ела да видиш! А нещо да кажеш за морала на мъжете-мюсюлмани?

64

знам ли

преди 14 години

Добре че са го забранили. Това облекло бурката НЕ Е ислямско. Според ислямските традиции лицето на жената трябва да се вижда, а да е покрита косата. Както и ръцете до китките. Хубаво е когато се говори за такива сериозни неща като интергация и т.н. наразлични общности да се взима под внимание всеки фактор. Не мисля че да ядеш българска храна, да се срещаш с българи и да говориш И на български е показател за липсата на интеграция. Та проблема не е толкова еднозначен.

63

0ne

преди 14 години

до СветнатияБелгия не е само Брюксел друже, турците са най-мощната емигрантска вълна не само в Белгия, а в цяла Европа

62

до Джибрил

преди 14 години

Джибрил, Не е нужно да се обличат така в Европа. Ние сме цивилизовани хора, които не изнасилват жените по улиците, както се прави в пропадналите мюсюлмански страни. Тук мъжете могат да си контролират нагона, все пак сме 1000 години пред вас в развитието си. Ще дойде ден и във вашите страни няма да е нужно да пакетирате жените си. След 600-700 години.

61

Светнат

преди 14 години

59, Добре ни светна, ама да ти кажа, че в Брюксел има много повече араби, отколкото ***. И турците са много, но арабите са поне 1/4 от населението на града.

60

one

преди 14 години

това е, като да ти сменят името ........... спомняте си, нали?

59

Джибрил

преди 14 години

До 48! Личи ти колко малко знаеш каква е целта на мюсюлманското женско облекло! Тези жени се обличат така, защото така е записано в Корана, и за да се предпазят от плътските и греховните мъжки погледи и желаня на непознати мъже по улулицата например! И във техните си домове мюсюлманките не носят такива дрехи, там те се обличат нормално за своите мъже и техните семейства и приятели....!

58

Анонимен

преди 14 години

Така им се пада на простите западняци. Не искат поляци , румънци, българи, а дават паспорти на всякакви *** ***. Сега ще си плащат за гяволъка !

57

one

преди 14 години

нека светна тия, който не знаят за какво става дума, а те са доста тук. В Белгия, турците са цели общности, има отделни раьони, където живеят само турци, с турски магазини, джамии, кафета и се множат като пилци. Това е отчаен ход на белгииците, защота са ги отървали отдавна, сега ги чукат по-най болната тема /облекло и религия/ с цел да провокират допълнителна етническа омраза, а от там и ответни действия, но................